icon

Stretnutia so svokrovcami po rozchode

2. máj 2021

Rozišli sme sa. Moja rodina vie a ex sa s nimi už nechce baviť. On svojej rodine však nechce povedať o rozchode, aby sa netrapili. Bývam zatiaľ u ex, platím všetko napoly, máme syna. Otázka je, zostali by ste v byte, v prípade návštevy jeho rodiny a tvárili sa, že je všetko ok? Zároveň chystali pohostenie a tak? Ja som aj rada, že môžem u neho byvat zatiaľ, keďže peniaze na bývanie ešte nemám dosť a kvôli synovi je to tiež lepšie keď môže bývať s obomi rodičmi, ktorých má rád.

Strana
z2
48domka
2. máj 2021

Ja by som mu ani ten najom neplatila ak neprispieva na dieta ..co to je oblecenie nic v dnesnej dobe 🙂 ty odides a nebudes ziadat o vyzivne ... urcite by som aj to riesila vsetko 😊.... ak odides aby ta aj vyplatil

autor
2. máj 2021

@48domka Tak vyplatí ma snáď. Veď keď by sme mali striedavku, tak by tiež nemusel platiť výživné.

elizabet173
2. máj 2021

to nie je pravda, ak on zarobí napr. dvojnásobok toho, čo ty, neznamená striedavka vždy to, že výživné platiť nebude.

dadula_15
2. máj 2021

Osobme si myslím, že by sa im to malo povedať. Môžu to brať ako podraz a nemyslím si, ak si s nimi mala doteraz dobrý vzťah, že by si im chcela proste ubližovať

autor
2. máj 2021

@dadula_15 ja som tiež za to, aby to vedeli. Aj keď neviem či sa potom ešte budeme baviť spolu, ako sa k tomu postavia.. Je skôr možné, že mi to bude nepríjemné keď budú mať prist a radšej nebudem doma.

chvostik1
2. máj 2021

@48domka by si sa čudovala koľko vedia niektoré mamičky minút mesačne na oblečenie pre dieťa. Častokrát by to určite prevyšovalo aj výšku výživného, ktoré by otcovi vymeral súd pokial nie je otec človek čo zarába mesačne tisíce...

48domka
2. máj 2021

@chvostik1 ved viem si predstavit ... uz bolo na internete pred nedavnom ze jednej mamicke 1100 eur je malo nevie ani usetrit ... kazda mamicka ina je ... ☺
Len nech ma to co jej patri aj dieta ...nie len urobit dieta a nestarat sa z pohladu muza ako poniektori

joannita
2. máj 2021

Ja mam teda dost prehlad v cenach prenajmov, ale v Ba urcite nestoji 1 izbak 700eur s energiami. Mozno niekde v centre mesta, alebo v luxusnej novostavbe. Prenajimam v Ba pekny prerobeny 1,5 izbak za 450eur s komplet vsetkym, pred koronou som ho prenajimala za 500e.
Slusny 1 izbak momentalne zozenies za 400e v pohode, po korone za 450e.

janulka1802
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
3. máj 2021

Urcite nezit s ex v jednej domacnosti. Pre dieta to nie je zdrave. Aj ked sa rodicia spravaju slusne a civilizovane, nie je medzi nimi laska. Ukazuje to dietatu zle rodinne vzory.
Urcite netajit rozchod pred svokrovcami a vobec kymkolvek. Je jedno kto rozchod iniciovala a koho je to rodina.
Pohostenie pripravit mozes alebo nie... to mi pride ako nepodstatny problem.

autor
3. máj 2021

@joannita super, uz som si to rozmyslela, ze pojdem do podnajmu 🙂 je to pre mna lepsie ako vlastne byvanie momentalne, nakolko chcem casom skusit aj rozne lokality 🙂

autor
3. máj 2021

@andreatytler ano pohostenie pripravim, to je najmenej, ved stale su to stari rodicia a mali sme dobre vztahy, az teda na "svokru" sem tam 😀

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
4. máj 2021

Vela stastia v novom zivote. 🍀
Nedavno som tu citala o mamicke, co odchadzala od muz a prve roky si prenajimala byt spolu s inou slobodnou mamickou. Jednak to pomohlo financne, ale aj si navzajom strazili deti a pomahali... ale zase spolocne byvanie s cudzim clovekom nie je pre kazdeho.

autor
4. máj 2021

@andreatytler Dakujem si mila. 🙂 Nie, byvat s cudzim by nebolo pre mna.

Strana
z2