icon

Je možné spolu bývať po rozchode kvôli deťom?

Včera o 19:41

Ahojte. Idem sa poradiť.
Partner mi povedal, že už nechce pokračovať vo vzťahu, ale zároveň navrhuje, aby sme zatiaľ zostali bývať spolu kvôli deťom. Vraj by sa pre ne vlastne nič zásadné nezmenilo a každý by sme si žili svoj život.
Mne to príde strašne zvláštne. Neviem si predstaviť bývať s človekom, s ktorým už nie som vo vzťahu, a tváriť sa doma pred deťmi, že všetko funguje. Dá sa takto podľa vás vôbec normálne fungovať? Deti majú 4 a 8 rokov.

Strana
z3
anonym_bbebcf
Včera o 19:43

To akoze mu budeš robiť aj naďalej gazdinku: prať variť žehliť piecť upratovať
Taký kopanec do riti by dostal že dovi dopo

anonym_6b4e6a
Včera o 19:47

V žiadnom prípade by som s tým nesúhlasila.Kvoli deťom sa tváriť, že je všetko ok, asi robiť aj slúžku, ale užívať by si chodil inam?Deti pochopia, keď im ohľaduplne vysvetlite, že ocko a mamka si prestali rozumieť,a preto ocko odíde.Zaroven ich ubezpečiť, že obaja ich máte rovnako radi naďalej.

anonym_551705
Včera o 19:47

@anonym_autor no zalezi aj na tom ci si kazdy osve viete dovolit vlastne byvanie

anonym_551705
Včera o 19:48
@anonym_6b4e6a

V žiadnom prípade by som s tým nesúhlasila.Kvoli deťom sa tváriť, že je všetko ok, asi robiť aj slúžku, ale užívať by si chodil inam?Deti pochopia, keď im ohľaduplne vysvetlite, že ocko a mamka si prestali rozumieť,a preto ocko odíde.Zaroven ich ubezpečiť, že obaja ich máte rovnako radi naďalej.

@anonym_6b4e6a ak bydlisko patri len otcovi (napriklad), ocko asi nebude ten ktory odide

minenkaa
Včera o 19:49

@anonym_autor vsak sa odsťahuj ak ti to vadí

minenkaa
Včera o 19:49
@anonym_6b4e6a

@anonym_6b4e6a prečo ma chlap odísť?

anonym_6b4e6a
Včera o 19:52
@minenkaa

@anonym_6b4e6a prečo ma chlap odísť?

@minenkaa A prečo má ostať, keď už partnermi nie sú?

autor
@anonym_bbebcf

To akoze mu budeš robiť aj naďalej gazdinku: prať variť žehliť piecť upratovať
Taký kopanec do riti by dostal že dovi dopo

@anonym_bbebcf Tak on argumentuje hlavne deťmi.

autor
@anonym_551705

@anonym_autor no zalezi aj na tom ci si kazdy osve viete dovolit vlastne byvanie

@anonym_551705 Máme dom, museli by sme ho asi predať, potom by to asi šlo nejako.

anonym_bbebcf
Včera o 19:53
@anonym_autor

@anonym_autor tak chápeš že to je čistá manipulácia

Chce sa rozísť, tak sa normálne rozidite. Však otcom zostava.

minenkaa
Včera o 19:54
@anonym_6b4e6a

@minenkaa A prečo má ostať, keď už partnermi nie sú?

@anonym_6b4e6a lebo je vo svojom dome?

anonym_6b4e6a
Včera o 19:55
@anonym_551705

@anonym_6b4e6a ak bydlisko patri len otcovi (napriklad), ocko asi nebude ten ktory odide

@anonym_551705 ...ak.Nedocitala som sa, že koho je bývanie.Ked oboch a otecko je taký ohľaduplný, že chce ostať v domácnosti, môže byť ohľaduplný aj tak, že svoje deti nechá v prostredí,kde žijú a on si nájde niečo iné.

anonym_42eb3b
Včera o 19:56
@anonym_autor

@anonym_autor ok, ale striktne by som rozdelila povinnosti v domacnosti a okolo deti. Ziadne take ze on bude ako tretie velke decko, plny servis a bude si uzivat volnost.

anonym_44bc31
Včera o 19:57

to určite.
takého somára poslať do čerta.
aký dôvod je rozchodu?

anonym_6b4e6a
Včera o 19:58
@minenkaa

@minenkaa Kde o tom píše autorka, je koho je bývanie?

anonym_6b4e6a
Včera o 20:04
@minenkaa

@minenkaa Oneskorene info, že majú autorka a jej partner dom.Cize,je spoločný.V tom prípade má právo ostať, ale nemá právo chcieť od autorky,aby sa tvárila,ze všetko je ako kedysi

anonym_314244
Včera o 20:05
@anonym_6b4e6a

@minenkaa Kde o tom píše autorka, je koho je bývanie?

@anonym_6b4e6a Píše: "Máme dom, museli by sme ho asi predať, potom by to asi šlo nejako.", takže "lebo je aj vo svojom dome"....

anonym_6b4e6a
Včera o 20:09
@anonym_314244

@anonym_6b4e6a Píše: "Máme dom, museli by sme ho asi predať, potom by to asi šlo nejako.", takže "lebo je aj vo svojom dome"....

@anonym_314244 Ano, autorka píše o tom, ale v čase, keď sa uverejňuje aj môj príspevok, čiže pre mňa prišla info neskoro .Vsimaj si čas uverejnenia príspevkov

anonym_5b88f1
Včera o 20:11

@anonym_autor nie nie a nie (btw koho je byvanie ci spolocne?)

domkakvet
Včera o 20:12

@anonym_autor ak ti to vyhovuje, tak mozete.

anonym_03522b
Včera o 20:16

Kvôli deťom? A čo sa z toho naučia do budúcnosti deti,že je normálne klamať a pretvarovanie sa?

minenkaa
Včera o 20:23
@anonym_6b4e6a

@minenkaa Oneskorene info, že majú autorka a jej partner dom.Cize,je spoločný.V tom prípade má právo ostať, ale nemá právo chcieť od autorky,aby sa tvárila,ze všetko je ako kedysi

@anonym_6b4e6a to ani netvrdim ,aby sa chovala akoby nič

minenkaa
Včera o 20:26
@anonym_42eb3b

@anonym_autor ok, ale striktne by som rozdelila povinnosti v domacnosti a okolo deti. Ziadne take ze on bude ako tretie velke decko, plny servis a bude si uzivat volnost.

@anonym_42eb3b presne a ešte pekne striedať starostlivosť o deti komplet
Vtedy by sa to dalo zvládnuť

marianarem
Včera o 20:32

@anonym_autor Ja by som tak fungovat nedokazala. Hrat pred detmi divadlo, ze sa nic nedeje, to by ma velmi rychlo psychicky odrovnalo. Pride mi to akoby chcel mat aj rodinu a svoj dom, ale zaroven aj moznost byt s nejakou inou zenou. Pre mna nepripustne. Ale na druhej strane poznam aj pary, co takto zili roky, u nas v panelaku, kde som vyrastala. A to boli 3izbove byty, kde sa fakt nedalo nemat toho druheho kazdu chvilu na ociach. Zavisi to asi od povahy.

anonym_6b4e6a
Včera o 20:32
@minenkaa

@anonym_6b4e6a to ani netvrdim ,aby sa chovala akoby nič

@minenkaa V podstate sa asi zhodneme v tom, že očakávanie partnera, že sa rozídu, ale sa budú tváriť, akoby sa nerozišli, sú nereálne

biba_18
Včera o 20:33

a to pretvarovanie sa pred deťmi by malo vyzerať ako? mamka by varila aj pre ocka, aj v spálni by boli spolu, aj na výlety by možno chodili. len on by nakladal svoje frajdy kade tade bez toho aby mamka robila cirkus?

anonym_6b4e6a
Včera o 20:35
@biba_18

a to pretvarovanie sa pred deťmi by malo vyzerať ako? mamka by varila aj pre ocka, aj v spálni by boli spolu, aj na výlety by možno chodili. len on by nakladal svoje frajdy kade tade bez toho aby mamka robila cirkus?

@biba_18 Obávam sa, že podľa predstáv partnera/ex/by to mohlo byť tak ako opisujes

anonym_3db4f9
Včera o 20:36

Ze niekomu takato sprostost napadne a ze niekto druhy nad tym vobec uvazuje...nepochopim nikdy. Toto uz ake zufalstvo. Tipnem, ze typek ma uz druhu, ale domaci servis a postarane o deti maju tiez svoju vyhodu...no tudle.

biba_18
Včera o 20:36

to mi pripomenulo vtip keď muž dojde domov opitý so slečnou per pazuch a vraví žene: nebuď sviňa, povedz že si sestra 😏☺️

anonym_3db4f9
Včera o 20:39
@biba_18

@biba_18 Vsak su rozideni, tak co😃 Tak co ma byt sam do konca zivota? 😄

Strana
z3