Stretnutie cez pokec
Ahojte ženy.Viem,že je už dosť hodin ale neda mi to...Som slobodna mam 6 ročnu dceru,a chodim na pokec.Tam som si už asi mesiac pisala s jednym chlapom on ma tiež dve deti a je rozvedeny.Pisal mi čo sa stalo s ich manželstvom,chyba bola na oboch stranach.Taktiež mi pisal ze na pokec chodi preto ze si hlada ženu,a že by chcel taku čo ma dieta pretoze tie su podla neho viac zodpovedne,a že ženu s diskoteky nechce.Niekolko krat ma volal na stretko tak som sa s nim v pondelok nakoniec stretla on je s ineho mesta ako ja cca 100 km odomna.Boli sme na kave cez moju obednu prestavku pokec v pohode vyzeral dobre smiali sme sa na rozlucku ma pobozkal na lice.Od vtedy sa mi neozval.Su to tri dni.Mam sa mu ozvat? Alebo nie? Do teraz mi vzdy pisal on prvy na pokeci. Ps: Ospravedlnujem sa za pripadne gramaticke chyby.
mozno vsetky veci co ti pisal su presne tie veci ktore sa ,,pacia´´ slobodnym mamickam... daj si pozor aby si nenaletela podvodnikovi ktory pise kazdej zene to iste cize uz to ma nacvicene... pokec bude vzdy iba pokec ...
@sookie1 ak sa ti teraz ozve, zalezi uz len na tebe, aby si nakoniec neskoncila medzi podhodenymi.
Uz len preto, ze si dost chcela, aby to malo pokracovanie a velmi si mu chcela napisat, ked sa neozyval. a potrebovala si iba povzbudenie.
Ruku na srdce, na zaciatku si vsetky myslime ako udrzime tu rovnovahu vo vztahu. A ani nevieme ako, sme take zalubene, az zistime, ze ju v realite udrzuje a riadi on.
Zivot je kratky, naco si ho dokazit.
@moonlight1210 život je krátky, načo si ho nezlepšiť? na každú vec sa dá pozerať z dvoch strán mince. A tuto sa ozaj o nič nejedná. Namotať sa môže na hocikoho z pokecu, aj nepokecu. Namotať sa nie je tragédia, keď už tak. Príde, odíde...
@los_andreos vsak ved to ze to mi na nom nesedelo a preto som bola vzdy na pozore ked ma volal na kavu no ale stretla som sa s tym som chybu asi spravila,,ale kym neskusis nevies,,
@sasa1983 ved to ze clovek ma vzdy milion veci ktore by riesil v zivote,,len pre info odpisal mi ze lezal dva dni ze ho bolelo brucho tak toto mi pride ako fest vyhovorka ,alebo ospravedlnenie?ale ok,,
@sookie1 boooze to je aky somar, ze ho "bolelo brucho!" Dva dni lezal, prihlaseny na pokeci, ked si sa ty prihlasila, tak on sa odhlasil 😁.
No ak sa ti este niekedy ozve, tak by som mu len odpisala: "sorry, boli ma brucho, napisem viac ked to prejde".
ked ho zena nechala tak asi bude nejaky ťuťko
no veď práve preto som to písala, že ozvať sa, lebo si minula 2hod svojho času a potom si to hneď za 2min vyriešila...
mne ked sa paci zena tak predsa ju kontaktujem prvy 🙂
@severanka90 :D toto je dobre
@13adam13 sak chlapi umieraju ked maju soplik ci nie :D ked bolelo brucho to uz cista pohroma :D
@sookie1 ale toto by videl aj debil,že to je výhovorka🙂 ja som sa tiež raz mala stretnúť s jedným,ale ešte pred stretkom sa dozvedel o mne jednu vec a zrazu zmizol... po asi 3 dňoch sa ozval,najprv že musel odísť,potom že sa mu pokazilo auto a nakoniec napísal,že sa zľakol,preto mi viac nepísal😂
@sookie1 ano to je pravda, ked neskusis nevies. Nabuduce si zaloz este druhy nick a prever si ho pismenkami z ineho nicku 😉 jasom cez pokec spoznala mojho manzela s ktorym sme cez 5rokov ale isla som snim von az po polroku pisania 🙂
@tiper24 sice ja nie pokec...ale jedna netova zoznamka,ale moje "zufalstvo"ma skoro 40r. a je uz 7r.moj manzel....aaa super manzel,aj otec...
@terezka1947 napr. badoo je lepsie ako pokec a aj vyssia uroven 🙂
@sookie1 mal by zo slusnosti napisat...prip.podakovat este raz za stretko...ale urcite prva nepis
aj takto vies,s kym mas do cinenia
@tiper24 mne uz staci MK😉
@terezka1947 co je MK? 🙂
@tiper24 toto tu😀
pekne,ze ani nevies,kde pises
inak...ty by si mal ist radsej na ine stranky,skor tam na niekoho natrafis...hm? a energiu a cas minaj tam,lebo nemladneme....
@terezka1947 jak sa smejem 😀😀😀 no uz viem MK, ale ja sa zoznamujem vonku ked ma niektora zaujme 😉

@sookie1 veď práve preto, aspoň v tom, v čom mám jasno, sa nemusím pitvať a riešiť to. Aj tak zostáva xy ďalších vecí na riešenie. A teraz sa Ti navyše o nič kľúčové nejedná..tak prečo sa nezahrať..?