icon

Striedavka, karanténa a preplatenie nákladov

31. jan 2022

Keďže teraz covid v rôznych variáciách "skáče" v rámci škôl a tried striedajú sa karantény...priateľov syn bol 3x u nás a teraz po druhý krát je u mamy v karanténe..striedajú si ho po týždni...prvu karanténu bol u nás 3 týždne, lebo jeho mama sa bála že sa nakazí...druhú dva týždne..pointa môjho príspevku...u nej bude teraz v tej skrátenej 5 dňovej, keďže on sám nie je pozitív ale spolužiak...a už po druhýkrát od nás pýta peniaze za tie dni čo jej u nej na viac...že kto jej preplatí náklady s tým spojené...je toto normálne aby vlastná mam žiadala preplatenie nákladov...ja už nerozumiem ničomu....

Strana
z4
sense
1. feb 2022

Vieš ono to tak aj byť mohlo, tieto testy sú strašne nespolahlive. Moj ex mal 2 testy negatívne hoci mal x priznakov à po 2 dňoch keď mi bolo lepsie pozitívny à aj pcr bol potom pozitivny

autor
1. feb 2022

@sense veď áno AG je menej spoľahlivý ako PCR

ailiba
1. feb 2022

Neopustil bývalú kvôli tebe? Možno je dôvod proste taky, ze vám chce robiť naprieky... A vždy bude nieco🤷‍♀️

autor
1. feb 2022

@ailiba nie, ona s nim bola cca dva roky a keď sa im syn narodil zbalila si veci a odišla sama od neho on k nej ešte chvíľu chodil, ale rozpadlo sa to...to mi povedal, keď sme sa dali dokopy to mal ich syn už 5 rokov takže kvôli mne to nebolo....

ailiba
1. feb 2022

Aha, lebo sa mi zdá, že robí naschvály. Aj tie iné veci, ktoré popisuje. Chápem, že hej možno karanténu nevyhovovala a musela si to hej ako zariadiť, ale to predsa nie je vaša chyba. Chcela struedavu starostlivosť, tak s takýmito situáciami mala rátať. Rovnako tat to môže byť zas nabudúce naopak. Teda podľa mňa struedavu starostlivosť znamená, že sa obaja rodiča starajú rovnako.

Strana
z4