icon

Styk otca s dieťaťom - otec sa odmieta testovať

26. feb 2021

Dobrý deň,
Je tu nejaká mamička s podobným problémom? Dcéra je zverená mne. Otec žije na opačnej strane republiky, 400km. Odmieta so mnou komunikovať a taktiež mi odmieta povedať, či bol testovaný a teda že negatívny. Pretože cesta za dieťaťom patrí medzi výnimky z testovania. On sa odmieta každý týždeň kvôli tomu že ide za dcérou testovať. Máte niekto takúto situáciu?

draik
•
26. feb 2021

Keďže nie je povinný sa testovať, nie je povinný Vám nič ani preukazovať (to by inak nebol povinný ani v prípade, že by sa testovať mal).

jana005
•
26. feb 2021

A ty sa chodíš každý týždeň testovať?

jaroe
•
26. feb 2021

Ja sa skôr čudujem, že niekto na tom testovaní trvá. Tým samozrejme nechcem povedať, že netreba byť opatrný a určite nezatajit napr. aj minimálny príznak choroby, ale testy mi rozhodne žiadny pocit istoty nedavajy

oblecenie99
•
26. feb 2021

A teraz si predstav, ze by si žila v ktoromkoľvek inom štáte na svete, nie na SK... kde sa netestuje..

sense
•
26. feb 2021

Nie nemám... Dieta je s otcom prakticky denne a chvalabohu nie je povinnosť sa testovať...

Pokiaľ viem nie je povinnosťou byť testovaný a tiež nemá povinnosť ta o tom informovať?
Ty sa dávaš každý týždeň testovať?

0kristina0
•
26. feb 2021

Preco nema povinnost sa testovat? Nie je to nahodou tak ze cesta za dietatom ma vynimku zo zakazu vychadzania ale test negativny musi mat?

tehotna40
•
Autor odpoveď zmazal
•
sasa1310
•
26. feb 2021

@0kristina0
@tehotna40 bože nepíšte bludy aspoň. Nie, nepotrebuje test, ani keď pôjde do čierneho okresu.

tehotna40
•
Autor odpoveď zmazal
•
maslenka47
•
Odpoveď bola odstránená
•
sasa1310
•
26. feb 2021

@tehotna40 tak, keď sa nevyznáš, tak tu neraď blbosti. A kto si prečíta priamo uznesenie tak sa vyzná v tejto otázke do 2 minút.

tehotna40
•
Autor odpoveď zmazal
•
tehotna40
•
Autor odpoveď zmazal
•
lujza123
•
28. feb 2021

Otec mojej dcéry žije vo svete vymyslenaj korony a čipovania. Takže na testoch nikdy nebol ani nebude.
Dcéru máva normálne, tak ako vždy.