icon

Štyri hodiny sú mu málo

20. máj 2022

Caute.. randím s jednym chalanom, chodievame von, do kina, reštaurácia atd.. ja prevažne pracujem 6do tyzdna po 8hodin ( 7-15. Po práci s ním idem von a bývam tak do 19-20 a jemu to je malo. Stále hovorí že hodinu ide za mnou a je so mnou 4 hodiny. Potom že ani “som si ta neužil” .. ako o čo mu ide? Ja som unavena po celom dni, nemam zaujem sa s niekym flakat po večeroch. Ku mne ho brat nechcem, ešte zatial, lebo si večer uvarim, dám vanu a zapnem TV.
Ako mu to normálne vysvetlit, že pre mna sú 4 hodiny ideálne ?

Strana
z2
zuzana9393
20. máj 2022

No ak za tebou cestuje a potom spat 2 hodiny, on to asi berie vaznejsie ako ty a caka, ze ho pozves prespat. Podla mna je to normalne, ide skor o to, ako vazne ho beries ty

autor
20. máj 2022

@zuzana9393 no 50 minut cestuje

fiafia
20. máj 2022

Ak sa mu nepáči nech za tebou nejazdí. To je taká hra na city, chudáčik hodinu šoféruje aby ťa videl. Nepáčilo by sa mi to. Môj "prvý" priateľ zamnou išiel peso 30km len aby mi dal pusu ☺️ tým chcem povedať,že ak ťa má rád a je s tebou šťastný tak by mu malo stačiť aj pár chvíľ v objatí ak sa inak nedá ☺️

zuzana9393
20. máj 2022

No ved to je jedno, ale asi ten vztah berie omnoho vaznejsie ako ty. Kolko ste spolu?

0silvia0
20. máj 2022

a dotyčný nepracuje? Keď má čas sa každý deň flákať do večera?

autor
20. máj 2022

@zuzana9393 nie sme spolu, len sa stretávame zatial

zuzubb007
20. máj 2022

No je to dost dve hodiny cesty pomaly, mozno caka, ze ho nechas prespat u seba, podla tvojho opisu niesi zjavne zalaskovana asi ako on, ze by chcel trosku viac

zuzana9393
20. máj 2022

Aha tak to je ina vec. To by som mu vysvetlila ze je este cas a nech netlaci na pilu

elementissa
20. máj 2022

Podľa mňa by si sa s ním mala prestať stretávať a namotavat ho. On je normálny zamilovaný chlapík, čo túži byť s tebou. Tebe je prednejsia vaňa a telka. Mne keby to spravil a povedal môj muž keď sme spolu začínali, tak by som bola veľmi sklamaná a zišla z kratsej cesty. Je absolútne normálne, že v štádiu zamilovanosti bez seba tí dvaja ani dýchať nevedia. Tak nás naprogramovala príroda. Keď už teraz ti stačí s ním byť 4 hodiny, tak keď budete spolu pol roka, rok, 5, 10??? To ho rovno vystahujes do iného bytu alebo pošleš do zahraničia na turnusy, veď tebe bude dlho s ním byť aj jeden víkend za dva mesiace. Ale hlavne nech prachy posiela, všakže? 😅 Ak ti s ním stačí byť 4 hodiny a potom si už unavená a ani ho nevezmes k sebe, tak je to načase ukončiť

sarahh09
20. máj 2022

Ešte ani spolu nechodíte a uz si dava požiadavky a sťažuje sa ..dávaj na pocity..

bosorka2302
20. máj 2022

To s nim chodis kazdy den von? A ako dlho sa takto stretavate?

autor
20. máj 2022

@elementissa jasné, lebo nie sme ešte ani vo vztahu a už si ho mám ťahať domov?😂😂😂 neviem ako naprogramovala teba matka priroda, ale ja po zlých skúsenostiach, si dávam pozor koho si pustím k telu.

panelacikova
20. máj 2022

autorka: asi tu nepadla otázka: ako dlho spolu randíte? tiež je rozdiel 2 týždne a 2 mesiace, roky...

autor
20. máj 2022

@panelacikova mesiac a pol

autor
20. máj 2022

@panelacikova ale nestretávame sa kazdy deň, to som napisala zle, tak 2x za týždeň

bosorka2302
20. máj 2022

no ja neviem mne sa zda tie 4h dost. Ono je to asi aj vekom zeny po 30tke zrejme nemusia mat chlapa nonstop na sebe nalepeneho. A po mesiaci a pol by som ho asi tiez nevolala k sebe, neviem tazko posudit. Situacia moze byt uplne ina ako sa zda. Mne by ten chlapik zavanal takou nezdravou zavislostou na mne. Mala som napadnika, co sa mi ozval 1x za tyzden vzdy nedele 🙂 inak si robil svoje a to sa mi zdalo malo. Potom dalsi ten mal problem sa stretnut 2x mesacne 🙂 Takze tento by bol az moc na mna 🙂 Sama neviem asi je tazke najst taku normalnu hranicu. Mozno vikend spolu na vylete niekde by dal viac ako ked ma chlapik cestoval za tebou hodinu

mogaa
20. máj 2022

a čo tak spoločný program cez víkend? lebo úprimne, zjavne má o vašom vzťahu iné predstavy ako ty - to by ste si mali vykomunikovať....ono záleží aj od tvojho veku, ak už máš 25+tak ano , po mesiaci a pol už on očakáva aj prespanie so všetkým čo k tomu patrí....ak máš ale 18 a nechceš s ním ešte sex alebo sa teda na neho viazať, či si ešte opatrná, tak si to treba vyjasniť, že len potrebuješ viac času.....lebo chápem, že cez týždeň si unavená, ale víkend asi nepracuješ, tak si dohodnite program na víkend na celý deń

elementissa
20. máj 2022

Autorka- stretávať sa s niekým mesiac a pol a stále sa nerozhodnut či som s ním vo vzťahu alebo nie, je podľa môjho gusta čudné. Vieš o tom, že na to, aby si sa zamilovala do človeka ti stačí jeden deň? On je očividne zamilovaný a chce byť s tebou. Ty nie. Jednoduchá matematika. Nemáte rovnaké nastavenie, netreba predlžovať agóniu

lucmirka124
20. máj 2022

Zbytocne ho natahujes🤷‍♀️🤷‍♀️ On to berie vaznejsie jak ty, sedi 2 h v aute aby bol s tebou, on pracuje? Chodi za tebou po praci? Ako moj muz chodil za mnou skoro denne ked sme zacinali, tiez kvoli tomu 2 h v aute zabil, po robote siel za mnou, potom domov, pobudli sme spolu za 2-3 h, a siel, po pol roku ( to sme uz spolu aj byvali) mi medzi recou povedal ze bol strasne hotovy unaveny z toho pendlovania, a nikto sa ku nikomu nasilu netlacil spat, prislo to tak prirodzene, raz sme boli u nas a raz unho,podla mna k nemu nemas dake citi, natahujes ho, keby si ho mala rada uz ste inde po 1,5 mesiaci

simca06022011
20. máj 2022

aha a vie aj on ze nie ste spolu? ze sa len stratavate? Toto mate ujasnene? jemu to podla vsetkeho nestaci uz takto. Tak mu povedz nech necestuje a stretnite sa napr. volny den.. naplanuje vylet na cely den atd. 2x do tyzdna nie je vela, ale si neviem predstavit 1,5mesiaca s niekym takto sa "stretavat" a nevediet ako dalej a riesit "ci si ho pustit k telu". Tak chod ty k nemu jeden den docestuj, poprechadzajte sa dve hodiny a chod naspat... a druhykrat pride on... atd.

simca06022011
20. máj 2022

@bosorka2302 tak pre mna normlana hranica je to, ze ked clovek zalubi tak s dotycnou osobou chce byt, aj stale :D a 2x do tyzdna 4hodiny naozaj na vztah nie je a ani nemoze velmi vzniknut ziadny, lebo sa nespoznaju.. hlavne nie neikde prechadzkami po kaviarnach alebo parkoch. Kedze aj domov zobrat chlapa je tabu :D jasne ak niekto potrebuje raz za cas socializovat a stretunt sa s niekym ineho pohlavia, a nic viac, tak ano, je to viac nez dost. Chodit von s nejakym "nahodnym chlapom" len tak, ano, lezie na nervy. Preto si treba v hlave upratat, a druhej strane to dat vediet. Cim skor. Keby to jemu vyhovovalo len tak, zabijat cas alebo zbehnut na kavu raz za tyzden, nestazoval by sa, ze si to "neuzil".

bosorka2302
20. máj 2022

@simca06022011 aktualne som po rozchode tak neriesim nejako chlapov, len som pisala svoju skusenost, asi zalezi od viacerych faktorov, a hlavne aj citov, naklonnosti

zmrzlinka2021
20. máj 2022

Veď randite, tak ako nie ste vo vzťahu?

bluka2
20. máj 2022

Tak choďte ešte na večeru, to má plus hodinu a ty si ušetris to varenie, nie? Win-win

andreatytler
20. máj 2022

Podla mna je 4 hodinove rande tak akurat. Co by bolo akoze idealne podla neho? Cely den? Myslim ze je to z jeho strany taky nepriamy natlak na to aby ste spolu stravili noc. Milacik, mne sa nechce ist domov... ani som si ta poriadne neuzil. Nechaj si ma u seba tuto noc.
Ak sa na to este necitis, nechaj ho cakat.

sari24
20. máj 2022

Uniká mi pointa načo ho ťaháš za nos a vôbec vás oboch oberáš o energiu a čas. Myslela som si z úvodného príspevku že ste spolu denne. Ste spolu 2x do týždňa a aj to si napísala že nemáš čas sa flakat po večeroch. Veď nikto ťa nenúti a prenechaj ho inej.
Ja chápem že pracujúci človek nemá toľko času a síl byť denne s niekým x hodín, ale keby nejaký chlap so mnou jednal takto arogantne tak by som povedala že nemám viac záujem.

autor
20. máj 2022

@simca06022011 však ja som to navrhovala, že pridem ja, ale on s tým väčšinou nesúhlasí

autor
20. máj 2022

@sari24 my sme sa nikdy o žiadnom vztahu nebavili, ani o citoch, nič. To mám len tak zrazu na neho vyblafnut že nechcem vztah?😃 chcem, ale až keď toho cloveka spoznam

maruskat
20. máj 2022

To potom ako nazývaš,váš vzťah-nevztah?

thoughtfulweirdo
20. máj 2022

Ja som vždy myslela, že keď sa randí, to je vzťah 🤣 ako teda začína vzťah? Treba to nahlas odštartovať? Každopádne, ja by som mu priamo povedala, že tebe stačí s ním byť toľko a potom potrebuješ svoj kľud, že nech sa nehnevá, ale toto je to, čo od teba môže dostať. A on už sa potom bude môcť zariadiť, či mu je to dosť.

Strana
z2