Štyri hodiny sú mu málo
Caute.. randím s jednym chalanom, chodievame von, do kina, reštaurácia atd.. ja prevažne pracujem 6do tyzdna po 8hodin ( 7-15. Po práci s ním idem von a bývam tak do 19-20 a jemu to je malo. Stále hovorí že hodinu ide za mnou a je so mnou 4 hodiny. Potom že ani “som si ta neužil” .. ako o čo mu ide? Ja som unavena po celom dni, nemam zaujem sa s niekym flakat po večeroch. Ku mne ho brat nechcem, ešte zatial, lebo si večer uvarim, dám vanu a zapnem TV.
Ako mu to normálne vysvetlit, že pre mna sú 4 hodiny ideálne ?
Buď s niekým chcem byť alebo nechcem. Ak nechcem, tak s takým človekom ani nerandím. Ak chcem, tak netvrdím, že obetujem teraz pre chlapa všetok svoj voľný čas, zahodím koníčky a iné veci, ktorým sa venujem, ale ani nebudem pretáčať očami, že ten muž so mnou chce tráviť čo najviac času. Mne by to skôr imponovalo.
Skôr si myslím, že vám to ani neklapne, lebo ak ani po mesiaci a pol nič necítiš, tak to už nepríde.
Mne už by štyri hodiny s ním bolo veľa…Dve hodiny stačia…
Ja som sa s mojím mužom stretávala každý deň aj 6 hodín po práci, kecali sme do noci. Po mesiaci a pol sme plánovali zásnuby. Ale tak boli sme zamilovaní obaja. U vás to tak zjavne nie je. Netahaj ho za nos.
@andreatytler Tiež si to myslím. Že už by chcel sex....
Ale možno sa mýlim 😉
Z tvojej strany tam zaujem nie je. Keby bol, chcela by si s nim byt kazdy den. Chybal by ti ale ty ani po mesiaci a pol stretavania to tak necitis. Urob mu sluzbu a bud k nemu uprimna. Netahaj ho za nos.
Váš "vzťah" je divný. Aj vaše stretávanie. Iba, že by ste boli teenageri, čo nie ste. Podľa mňa je normálne mať rande večer, ísť spolu napríklad na večeru a tak. Mne je divné mať rande od 15-16 hodiny do 19-20 a potom ísť domov, navariť si sama pre seba večeru a pozerať telku. 4 hodiny sú fajn, ale osobne by som ich posunula napríklad na 18-19 do 22-23.
A tiež si myslím, že dotyčný už po mesiaci a pol očakáva sex. "Ani som si ťa neužil" je v tomto prípade myslené doslovne. Mala by si si rozmyslieť, či s ním chceš vzťah, alebo sa s ním stretávať len ako s kamarátom, ktorý ti neskôr večer má dať pokoj. Ak to druhé, tak obávam sa, že o to on z dlhodobého hľadiska nebude mať záujem.
Ty si sa nezamilovala, preto ti 2x4h do týždňa stačia, nemôžeš za to, len je to strata času pre oboch.

Pozri, on si myslí, že ste vo vzťahu a ty to berieš, že sa "len stretávate". V tomto je problém.
Samozrejme, že nemáš vybafnut, že "sme už vo vzťahu?" to tak v 15 sa robí, keď si pubertiaci povedia, že tak oddnes spolu chodíme.
Skrátka to dospelí ľudia vedia, či je tam iskra, údené dákej spolu alebo nie. Neexistuje hranica, mnoho párov ani nevie presne to určiť odkedy sa oficiálne stali párom.Za mňa randenie už je skratka vzťah.
Ale tu očividne ty extra zamilovaná nie si, pravdepodobne ani nebudeš, lebo po mesiaci a pol by už to proste bolo.. My sme po mesiaci a pol už hovorili o svadbe, nie aby som sa desila toho, že príde ku mne a ja si nemôžem dať vanu a TV.
Na tvojom mieste mu slušne poviem, ako to je, že momentálne mu dat viac nemôžeš, lebo on si bude robiť len zbytočne nádeje a bude sa zamilovavat stále viac.Ci bude potom ešte chcieť to "stretávanie" už je otázne.. Lebo ja by som už nechcela.