Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?
Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
@klaridka ja nebudem zisťovať na čo ty si reagovala. Ja reagujem na to, čo si odpisovala (veľmi ironicky) mne. Keď si zažiješ to, čo ja, potom budeš písať inak. Nereaguj prosím ťa na mňa. Lebo naozaj neviem, čo ty si myslíš a ani ma to nezaujíma. A áno. Nie som empatická osoba.
@fantaghiro21 mne by bolo srdečne jedno, čo by mi prischlo. Ľudia sú tak navzájom zákerní a nič si navzájom nedoprajú, že mňa by vonkoncom nezaujímali iní ľudia, čo by si o mne mysleli. Nieje to ich život. Nežijú ho oni, ale ja. Nech súdia svoje životy a nech si v prvom rade myslia o sebe, ako a za čo sa považujú.
Akože prečo boli moje príspevky odstránené? Ja neoznacujem Slovenky za sprosté.
@sickynickyobsadene všetkym nam to vymazali 🙈
@lonely66 ach... uz zle sa to cita,ked tu clovek pride a same pomazane komentare.na co je to dobre?
Preco nevymazu celu diskusiu? Clovek sa v tom straca..ach co sa tu dialo?co ste pisali ?co tu az take urazky padali.?😐🙄😕
Nezvyknem ,nejak nespehujem profily ale tej slecny ci pani som si dala tu namahu a veru jej zaujmy skupin nesedia s jej vyrokmi ,kde pise o tom,ze sa nezaujima o muzov penis a moze si muz s nim robit co chce a vlastne nema zmysel nejak rozvijat vztahy(neviem co pisala ine,ked drviva vacsina komentarov je pomazana)
"Rodinne problemy"
"Partnerska kriza"
"Butlava vrba"..Akosi jedna polka tela hovori nieco a zaujima sa o ine .
@fantaghiro21 no dookola písala,že sme sprosté,hádam všetky Slovenky keď si myslíme že chlap bude zasuvat len jednej. Je to ich vec keď chcú inú a my sme *** bez sebavedomia co nemajú uctu k samej seba keď to nechápeme, hen také dristy dookola...
Toto by autorka nedala mazať ale ta elvia ci co to..
Tieš si myslim že mali zmazať rovno cely príspevok. Autorka zjavne nema zaujem ďalej diskutovať. A tieto "múdre " slovenky sa tu urážajú, jedna cez druhu. Každá ma tu asi "patent" na rozum. A ešte sa čudujú že ich niekto stopne.
@sickynickyobsadene no takze sa chytila len jednej jedinej veci ale ostatne vo ss tu spominalo islo akoby mimo...len taky priklad
Keby jej otec zomieral,a na smrtelne posteli zisti ze nie je jej pravy otec,to absolutne nevadi.v podstate je egoista ,lebo sa zaobera tym ci je jej otec alebo nie .a chorobu oplakavat ,doslova cuzieho cloveka je dolezitejsie,ako samotny vztah ....
Vsetkym citova almuzna sa neda davat...nie sme vsetcj doktori,zdravotnici
Je pochopitelne,ak jej muz zahyba tak je pre nu v podstate cudzi clovek a nema ani co zobrat od nej sucit s chorobou
Autorka ocividne nema uz zaujem o rady a nazory.. podla mna bola troll
@bibuskaiba Nemyslim ze troll, skor ho asi konfrontovala a on bud a) vsetko poprel, alebo b) jej zas nasluboval hory-doly, v kazdom pripade mu odpustila a velke reci o tom, ako bali supky a stahuje sa z bytu, isli von oknom.
@stanielka17 uvidime snad sa ozve uz tu bola podobna diakusia nedavno a zena sa s nim teda udajne rozisla a ozvala sa po tyzdni
Baby odpisem takto hromadne. Potrebujem sa dat, dokopy neni mi vôbec dobre momentálne.
Téma nie je vymyslená. Mám fakt lepšie na robote ako si tu vymýšľať chujoviny. Napísala som sem preto lwbo som si myslela že sa tu ženy navzájom podrzia a podporia….
K telefónu - prestal si ho schovávať ale myslím si že tušil že niečo tuším…. Keďže sa fakt ťažko pretvarujem
A áno, milujem ho.. nie som žiadna harpia, o to viac to boli že ma klame… este dodám že on je extrémne žiarlivý typ takte to čo robí on mne, by sa mu isto nepáčilo keby robim ja jemu….už len keď na mna pozer iný chlap, bol oheň na streche…. Ja som sa snažila aj snažím udržovať nás vztah.. ale asi som jediná ktorej na ňom záleží. A k jeho rakovine, od kedy to vieme, sa snažím byt ešte viac pozitívne naladená, hlavne koli jemu…. A toto si zaslúžim….
A pikoska na dnes …objednal si obed na firmu. ( mám prístup k jeho mailu a videla som že si objednal obed 2x) tak som sa ho pýtala čo fajne si objednal, on že hamburger… na tom by nebolo nič divne, keby ten mail o objednávke nezmaže ešte aj z kosa… takze to viac než podivne ešte ma aj oklamal….
Počkám čo sa bude ďalej diať, síce ho stratiť nechcem ale ani nechcem nechať zo seba robiť handru…..
Je mi luto, co prezivas. To ze si uz neskryva telefon zial neznamena, ze nepouziva ine komunikacne kanaly, ktore je tazsie vystopovat. Budem sa opakovat, no ja ti radim sa s nim cim skor otvorene porozpravat. Necakaj na dokazy o fyzickej nevere, ta je mensi priblem ako jeho citova vazba na kolegynu. Nemusis mu hned vraviet, co si videla v telefone, ci mailoch. Proste sa ho narovinu spytaj, ako to mysli s vasim vztahom. Povedz mu, ze vidis na nom, ze je na kolegynu namotany a trapi ta to. A ze ak mu na vasom manzelstve a rodine zalezi, tak nech sa rychlo spamata a stopne to aj za cenu zmeny prace. Inak nech s tebou do buducna nepocita ani ako s manzelkou, partnerkou, ci jeho podporou v chorobe. Myslim, ze nemas co stratit. Uz si mu dala dost sanci,je cas nastavit hranice. Necakaj kym jeho zamilovanost prejde do hlbsej lasky.
@kp7333 včera sme sa ešte rozprávali o tom že pôjdeme zajtra na rande a dnes toto…. dnes večer sa s ním chcem porozprávať, lebo to s tym obedom dnes ma fakt dostalo…. Takto drzo klamat… to už v sebe fakt neudržím a som strašne zvedavá čo mi na to povie, že tu objednávku vymazal… už mám fakt dosť
pre svoje dobro to asi s nim uz vazne preber. takto sa znicis. len si dobre premysli co a ako mu povies.
Mas u mňa palec 👍 ze si to tak dlho vydržala, ja by som to nedala. Hneď by som ho konfrontovala pri prvých náznakoch.
Autorka, je uplne jasne, ze pozval na obed kolegynku, inak by ten mail nemazal. Ale fakt ta nechapem, ze dokola vyckavas. To chces cakat dovtedy, kym ti ju nedovedie rovno do obyvacky? Alebo len nechces pocut pravdu, ktorej sa bojis?
@ariannazara tie jej smajliky som mala na jazyku, ale povedala som si že mu to neuľahčim lebo by sa len vyhováral ale tento obed dnes ma fakt vytočil že už mám dosť… som neskutočne zvedavá s akou výhovorkou príde koli tomu obedu… asi mu poviem či by sa mu páčilo že objednávam sebe a kolegovi obed a vymažem o tom všetky dôkazy… asi si mysli že som vážne na hlavu padla …
@pralinka25
@kp7333
@stanielka17 môže byt že sa aj bojím pravdy, to už bude viac bolieť…. Vyššie som písala že ho dnes večer konfrontujem, som zvedavá na jeho reakciu…
som fakt zvedava co ti na to povie. akoze fakt sa chova divne. mne by obed ako taky nevadil bezne chodim s kolegami na obed ale teda rozhodne by som to netajila. nieco ma za usami. pozvi ho pekne na rande ako bolo v plane a vybal to tam na neho.
Potom nám napíš, budeme čakať, dúfam ze sa všetko vyrieši
To ze neodklada telefon je zrejme len preto, ze vsetko uz hned maže, lebo ma tusaka, ze nieco vieš. Vobec sa mi to z jeho strany nepaci, verim, ze keby si ty nieco take urobila, ze by si nejakemu kolegovi objednala obed, tak by urobil cirkus ako sviňa. O inom ani nehovorim. Podla mna sa ti neprizna a bude len na tebe, ako sa zachovas a ako sa s tym celym vysporiadas. Mrzi ma co prezivas.
@pralinka25 Ved toto. Ist na obed s kolegami je jedna vec, aj ked raz zaplati obed jeden, raz druhy, to je bezne. Ale potom by nemal potrebu, stierat dokazy.
Baby ešte dodám lebo ste sa pýtali. Mame spolu syna, je pubertiak… ja mám 36 a on ma 45 ale musím k tomu napísať ze obaja vyzeráme mladšie…
Ty si ešte relatívne mladá aby si svoj život zahodila už odteraz..určite s nim správ poriadok co najskôr, nech vieš nacom si.
Neviem co cakas od toho rozhovoru ale bezne si kolegovia spolocne objednavaju obed a jeden to cele zaplati s tym, ze ten druhy mu da peniaze. Podla mna s tymto moc nepochodis lebo toto dokaz o nevere nie je. Nerozumiem o com klamal. Ze si neobjednal burger ale nieco ine? Alebo ze ti nepovedal, ze objednal aj kolegyni?
@0kristina0 Bezne o tom aj vymazavaju dokazy?
Nevytahuj pred nim ciastkove dokazy - smajliky, obed, atd. Drz to vo vseobecnej rovine - povedz, ze nie si slepa, ze vies o jeho vztahu s kolegynou, vidis, ako sa nevie odlepit od telefonu/teamsu, ako s nou travi vas v praci i po prac. dobe. A rovno sa ho opytaj, co s tym mieni robit. Bud nanho prisna a nedovol mu sediet na dvoch stolickach. Nech sa rozhodne a hned. Drzim ti palce.

🎈