Čo si myslieť o správach medzi kamarátkou a potencionálnym partnerom?
Ahojte. Riesim vztah s jednym chlapom a jeho kolegyna je moja kamaratka. Povedala som jej ze nieco snim riesim. Dost ho chvalila aky je dobry uzasny atd. Ona je zadana. A pytala sa ho aky.ma fb. Vraj jej povedal ze nema fb a dnes mi poslal screen ako jej poslal prst. A ona mu odpisala smajlika usmievaveho. A ze si snou nechce pisat. Tak naco jej teda posielal ten prst? A neviem si predstavit ze ja by som mala pisat jej frajerovi len zato ze ho poznam. Co si o tom myslite ?
Myslim si o tom, ze riesis hluposti 😃
Ze toto sa riesi tak na 2.stupni ZS kto co komu povedal a kto co komu poslal 😂
Myslím si, ak chcem niečo sukromne (až intímne) riešiť s opačným pohlavím, riešim si to sama, bez kamarátky. Predsa nemám “násť” rokov, nikto mi nemusí vidieť do súkromia, do vzťahu. Čo sa týka FB, to ani nemám. Je to ničiteľ vzťahov, strata času…
poslal prst? co si mam pod tym predstavit?
poslal prst? co si mam pod tym predstavit?
@anonym_f13a27 👍
Ved ti on sám poslal screen
Tak mala si sa opýtať
No ja som si hned predstavila, ze jej poslal🖕a uz som uvazovala, co za blba to je, ked sa nevie spravat slusne. A on si len rozhadzuje siete, milacik je to 😄 Kamoska asi tiez nebude uplne koser, ked od neho loudila jeho fb. Davam bolsevikovi 3 mesiace.
@anonym_f13a27 👍
@anonym_ea4fd1 to je vtipne 🙂 asi to tak myslela, i ked podla mna ked tak to je "palec hore"... prst ukazat je skor ukazat prostrednik... ale tak aj v takomto kontexte som to pocul malo krat..
Tema je inac ako od deviatacky...
Koľko rokov más prosím ťa? Lebo takto cez kamarátki som riešila vzťahy niekedy v 14-15r.
Sakra ak si dospelá a svojprávna tak si to rieš sama
@anonym_autor co si o tom myslim? ze ak nemate 15 tak pracujete vsetci v chranenej dielni.
@anonym_f13a27 👍
@anonym_ea4fd1 Toto sa volá palec. Palec hore. Lajk. Páčik. Thumb Up!
@anonym_autor Ze je to na urovni maximalne strednej skoly. 🤣🤣
@anonym_autor Vzťah s takýmto mužom, ktorý má akýsi nejasný vzťah so zadanou kolegyňou je skôr bez budúcnosti, vo vzťahu majú byť len dvaja a nie aj niekto tretí.
@anonym_autor Vzťah s takýmto mužom, ktorý má akýsi nejasný vzťah so zadanou kolegyňou je skôr bez budúcnosti, vo vzťahu majú byť len dvaja a nie aj niekto tretí.
@petronelag aký má on vzťah s kolegyňou? 🤔
Mne minule kolega poslal "prst" (prvý krát počujem toto vyjadrenie 🤣🤣) lebo som mu poslala nejaký link na vec čo ho zaujímala. Myslíte že ma chce ? 🤣🤣🤣
@petronelag ako si prisla na to, ze s nou ma nejasny vztah? Ja posielam prst kazdemu, komu chcem dat najavo, ze beriem na vedomie, ale o dalsiu komunikaciu nemam zaujem
Mne minule kolega poslal "prst" (prvý krát počujem toto vyjadrenie 🤣🤣) lebo som mu poslala nejaký link na vec čo ho zaujímala. Myslíte že ma chce ? 🤣🤣🤣
@ria_sprout no trebalo by zistit, co tym myslel, nie je to len tak hala bala kolegyniam prsty posielat 🤣
Laiky. Zbierame lajky. Pošli mi lajk. Ona ho lajkla, on ju lajkol. Lajkol mu/jej príspevok. To sú prsty v kontexte so siciálnymi sieťami.

@anonym_autor taketo sa riesi iba s ludmi co akterov poznaju osobne, v kruhu priatelov a znamych. A nie "na ulici" . Cidzi ludia nikdy neodhadnu situaciu. Si predstav ako by tento problem riesila tvoja prababka . S megafonom na jarmoku?