Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?
Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
ako to pokračuje?
@klaridka áno zažila. Preto klamári v mojom živote nemajú viac miesto. Časom sa tejto “empatii” naučíš aj ty. Ak si už stará a iba naivná, tak potom mi ťa je iba ľúto. Klamstvo sa nemá odpúšťať, pretože klamárovi je vždy ľúto iba to, že sa mu na to prišlo a v budúcnosti je už opatrnejší alebo tak ako v tomto prípade, je mu to už jedno.
Ako si dopadla? Cakame na novinky
@janamoto78 Prosím, prečítaj si ešte raz, čo som písala a na čo konkrétne som reagovala. Potom možno pochopíš... ak náhodou nie, napíš, rada vysvetlím súvislosti ... 😇
Za mňa to už autorka mužovi povedala a preto nepíše.
Už len tipovať ako to dopadlo, najskôr hral urazeneho chudáka s rakovinou a autorka skončila ako stíhačka.
@klaridka neotravuj ma so svojími domnienkami. Ja som napísala, že klamárom sa neodpúšťa. Ak niekto v pomätení zmyslov odpustí, musí si niesť následky. Je to fenomén známy od počiatku ľudstva. Len niektoré ženy sú stále naivné. A potom takto dopadnú..
@janamoto78 Takže si ešte stále nezistila, že som v tom príspevku reagovala na niečo úplne iné... nevadí, v pohode...
@sickynickyobsadene Podla mna je troll. Najlepsie nereagovat 🙂
Drž sa iných vecí a nie smajlíkov. Za seba ti poviem, že ja takých používam bežne...chlap, žena...

@stanielka17 presne tak, a k tomu má prísť autorka, a nie sa zubami nechtami držať niekoho, kto už nemá očividne záujem.
To, že si to veľa žien zobralo osobne, že ženy sú v tomto hlúpe, je už ich problém.
@vecicky1805 myslím, že ty by si si to mala prečítať poriadne. Pekný večer.