Sú moje myšlienky normálne?
Ahojte, začnem asi tým, že tento nick/profil som si vytvorila dneska na zachovanie anonymity nakoľko tu už svoj reálny profil mám. Neviem či mám ani tak problém alebo sa skôr potrebujem vykecať nakoľko nemám nejakú dôvernú kamarátku s ktorou by som mohla rozoberať aj takéto záležitosti. Možno sa budú niektoré z Vás čudovať, že čo to sem vypisujem, ale nakoľko si tu rada čítam diskusie a veľa z Vás je tu takých, ktoré ozaj viete úprimne a dobre poradiť/resp. vypočuť a napísať Váš názor. Tak rada by som vedela, či je to len taký môj "problém" alebo takéto úvahy sem-tam napadnú niektorej z Vás. Skoro všetky ste tu už keď nie manželky tak minimálne partnerky (snúbenice) a samozrejme maminky. Môj "problém" je asi takýto..
Mám priateľa no už vlastne snúbenca, veľmi ho ľúbim a viem že aj o mňa.. naozaj to nie je klišé, ktoré tak dobre znie ale u nás je to fakt pravda. Sme spolu už vyše 6 rokov. Detičky zatiaľ nemáme, ale ak sa zadarí tak budúci rok by sme do toho šli. Viete najprv sme riešili kde budeme bývať potom financie atď.. asi väčšina z Vás pozná.. a taktiež síce sme spolu vyše 6 rokov, ale má prácu časovo náročnú takže doma je možno tak dva tri mesiace z roka aj to tak kúskovane na víkendy. Ja som vedela akú má prácu keď sme sa dávali dokopy a akceptujem to doteraz, že má takú prácu, takže sme spolu veľmi málo reálneho času a nechcite vidieť naše telefóne účty.. 🙂 😒 Náš vzťah je založený na pevnej dôvere, hoci sme spolu málo viem že sa na neho môžem spoľahnúť v akejkoľvek oblasti a on tiež na mňa. Za tých vyše 6 rokov sme si zažili aj pekné aj zlé, asi ako v každom vzťahu.. Proste všetko funguje ako má..
No a teraz sa dostanem k podstate veci, môj snúbenec predo mnou už mal nejaké tie vzťahy či už dlhšie alebo kratšie je odo mňa o niečo starší.. on je môj prvý a keď myslím prvý tak prvý.. aj ako priateľ aj prvé ťuťu muťu.. 😅 Dali sme sa dokopy keď som mala takmer 20 rokov. Skrátim to už... samozrejme že pred priateľom som absolvovala nejaké tie dve tri "bozkávačky" na nejakých asi dvoch troch chatovačkách (jedna chata jeden chalan) a radšej nerátam koľko bolo fliaš vypitých. Takže naozaj nič vážne s nejakým chlapom. Toť asi toľko moja puberta. 🙂 Ale neviem prečo teraz keď už som fakt že dospelá, tak mám chuť vyskúšať nejakého iného chlapa. Ja viem teraz ma asi ukameňujete že má dobrého chlapa a ako sa hovorí keď je koze dobre ide na ľad tancovať. Nie prosím neberte to tak. Ja nemám bohvie aké sebavedomie skôr žiadne by som povedala, preto aj nechápem kde sa nabrala taká tá nejaká drzosť a zbalila som takého chlapa ako mám, teda zbalili sme sa navzájom. Ale aj tak neviem kde sa to vo mne zobralo, že som pred ním zahodila svoju hanblivosť a nízke sebavedomie. Nie som sivá myš ale zas určite nie finalistka miss. Proste sama neviem či by mi to pomohlo zvýšiť si sebavedomie keby na mňa iný chlap hľadel ako na "objekt svojej túžby". 🙂 Viem že môj chlap bude pre mňa prvý a asi aj ten posledný, len ma to trošku desí že si "iné" nikdy nevyskúšam... Proste láka ma to vyskúšať si iného chlapa v posteli ale nič viac nič menej.. proste len to... 😅 Ja viem nerob iným to čo nechceš aby robili tebe. Ja sa v živote riadim týmto heslom a nemám zo seba radosť že ma napádajú takéto myšlienky. Proste určite nie som nejaká pekne povedané "pobehlica" a hnusí sa mi to.. nemohla by som sa na seba dívať do zrkadla keby som priateľovi urobila niečo takéto. Ale keby mi bolo povedané že mám kvázi "opušťák" na jeden deň zo vzťahu, tak aj tak som mäkká to urobiť.. ja sa poznám.. takže zostáva mi len občas sa zasnívať že aké by to bolo s iným.. ďakujem za prečítanie a za prípadný Váš názor. 🙂

@sharpka
ahoj sharpka, to je potom krasne a zelam ti nech vasa laska rastie....
paa