icon

Vzťah so zadaným: Ako sa s tým vyrovnať?

Dnes o 11:26

Viem že ma asi ukamenujete-tiež to bolo proti môjmu nastaveniu ale nejako ma to stiahlo. Stretavam sa s mužom, ktorý je zadaný. 8 rokov. Nemajú deti ani nie sú zobratí. Proste ma vzťah. Dopredu som vedela že partnerku nechce opustiť a že vlastne nie je v tom vzťahu nespokojný. Išla som s tým do toho. Sme spolu dva týždne od pondelka do nedele potom sa týždeň nevidíme a takto dookola. Samozrejme keď sa nevidíme nie sme ani v kontakte a ja začínam cítiť niečo viac. Uvedomujem si že to nie je správne ale akonáhle sme spolu nie je to len o sexe. Chapem že žije dva životy a že preňho nie som na prvom mieste ale nerozumiem ako sa môže tak ku mne správať… Ako z toho odísť? Alebo zostať a nestratiť samu seba

Strana
z3
anjelicek26
Dnes o 11:29

Tak to sekni, kym tie city budu vacsie a zacnes robit blbe nelogicke rozhodnutia z lasky... takych dlhorocnych mileniek, co cakali, ze sa pre ne muz rozhodne, su desiatky...strateny cas, co si mohla byt s niekym, co za to stoji a ma ta na prvom mieste. Keby to bol pre teba len sex a vypnute srdce, bolo by to ine... ale ked vies, ze to tak nie je, musis rozmyslat a zijst s kratsej cesty.

anonym_3007c4
Dnes o 11:31

@anonym_autor on k tebe nebude nikdy nič cítiť.. môže to dobre hrať. Stopni to ty, chvíľu ti bude fakt zle ale bude to lepšie. Nájdeš si niekoho kto ťa bude úprimne ľúbiť. A ukameňujú ťa tu len trúbky, tie si nevšímaj.

takacovama
Dnes o 11:34

@anonym_autor len sebe ublizis, ukonci to cim skor, kym city nie su este silnejsie. on to hra na dve strany, on k tebe nebude nikdy citit to, co ty k nemu.

anonym_cf15dd
Autor odpoveď zmazal
anonym_cf15dd
Dnes o 11:34

https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/hladam-zenu-z-bratislavy-na-nezavazny-vztah/?page=2#post-90283058 ako tento pan. Rozvadzat sa nechce, ale dva vztahy ano.
Tej partnerke nevadi, kde je jej partner prec 2 tyzdne?

anonym_19aa71
Dnes o 11:37

Muzi vedia byt nezny pritulny, hadzat oci a rozpravat ti aka si nadherna, dokonala, uzasna a ako im na tebe zalezi len aby na konci zasunuli... a vedia to iste rozpravat paralelne viacerym zenam. Je to pre nich ako lovenie koristi, a aj to funguje... nemyl si to s laskou. On moze mat nielen priatelku, ale aj zenu s detmi (ty vies len to, co ti povedal on) a myslia si, ze chodi na tyzdnovky...

patrike
Dnes o 11:39

Prelozim ti to :
zrejme ste obaja na nejakych turnusoch, kde si on spestruje sexualny zivot.
Z hladiska odhalenia nevery ide na to dobre, pacha ju daleko od domova a ked je doma, mas s nim nulovy kontakt. Z jeho strany nie je ziadny dovod nieco menit, ma sex doma aj s tebou a na rozdiel od kolegov nemusi cakat na dalsi tyzden doma.
Nic ine za tym nehladaj.

anonym_b08580
Dnes o 11:40

Riadny hajzel ten chlap...teba mi ľúto nie je, vedela si do čoho ideš, skôr ľutujem tu druhú, pretože keď ju nebude podvádzať s tebou, tak si nájde zasa inú. Je mi na grc z takých ľudí 🤮. Byť tebou, ukončím to hneď a chvíľu by som premýšľala, či nedám daku napovedu jeho "láske".

anonym_cf15dd
katkaseiner

ja sa priklanam tiez k tomu ze zid z kratsej cesty.
Ktokolvek si, zasluzis si niekoho kto bude zit len pre teba a nie ze 2 tyzdne v mesiaci pre teba a zbytok pre niekoho ineho. Jedneho dna ti toto stacit nebude, budes chciet mat deti, budes riesit financie, zivot, toto sa neda tahat roky rokuce. Znicis kazdu jednu inu moznost tym, ze budes v tejto otrasnej situacii.

Ver tomu ze si zasluzis nieco ovela lepsie. Toto je len pobluznenie bez dalsieho posunu vo vztahu.

anonym_f31007

@anonym_autor chápem, že si rozumiete, ste obaja sebci a máte nulovú úctu k druhým a voči ich citom. Čo od neho čakáš? Nemiluje ťa ani nikdy milovať nebude. Musíš mať strašne nízke sebavedomie keď dobrovoľne niekomu dávaš seba a potom ho s úsmevom vyprevádzaš za jeho frajerkou. Jediná správna vec čo môžeš urobiť je dať to vedieť tej babe čo si pri ňom ničí život.

pelian
Dnes o 11:42

Je mi luto teba aj tej jeho priatelky. Kazdopadne, nesudim, nikdy som v takej situacii nebola, aj ked asi tusim, co prezivas. Skor ci neskor ta tak ci tak odkopne, mala by si to stopnut pre svoje vlastne dobro. 🙂

anonym_428c40
Dnes o 11:43

prečo? nevážiš si sama seba?

anjelicek26
Dnes o 11:44

Ty si aspon vo vyhode, ze ty o tom, ze si ta druha, vies. Ona to pravdepodobne ani nevie.

pudinka
Dnes o 11:45

Preco si isla do toho so zadanym chlapom? To nemas nejaku kontrolku v sebe?

martinka13
Dnes o 11:47

Život máš len jeden a aktuálne ním mrháš pre chlapa, ktorý Ťa nechce. Chce len sex zdarma.

anonym_5c1c72
Dnes o 11:47

@anonym_autor neviem ci s tým chces naozaj skončiť. Podla mna keby mas morálku na mieste, bol by pre teba skrz jeho vzťah odpudivý a ani mu neroztiahnes nohy. Ale tak tvoja vec.
No a ako odísť- skús si reálne predstavit, ze ty si ta žena doma, co ho miluje, stara sa o neho, obetuje pre neho roky, svoje pohodlie a iné veci, o ktorých my netušíme. A predstav si, ako z inej ženy strka vtáka do teba, ľahne si bez výčitiek vedľa teba a paralelne žije dva životy. A predstav si, ako by ti to ublížilo, keby si na to prisla. Ak sa aj stane, ze ju kvoli tebe raz opustí, bohuzial take bezcharakterne hovädá to maju proste v sebe, ze im jedna nestačí a urobí to aj tebe. Takze objektívne najlepsie by bolo kontaktovať jeho priateľku aby si uz nemohla cúvnuť a zabudnúť na neho. Týmto svojim konaním si vytváraš hroznú karmu. Ja ako manzelka a matka deti by som nezvladla, keby ma moj manžel podvádza, takze mi je velmi luto tej priateľky. Budem drzat palce, nech najdes silu to skončiť.

anonym_e2f80f
Dnes o 11:49

@anonym_autor fuj a to ti nevadí, že strká penis do teba a následne do ďalšej ženy?

anonym_7d8453
Dnes o 11:51

Zmente vieru a zacnite byvat vsetci traja spolu - viere to uz vadit nebude

simca06022011
Dnes o 11:52

Ako? ukoncit to. Tak sa mas zachovat. Nemala si to ani zacinat. Lutujem tu druhu partnerku, predpokladam, ze ta o tomto netusi...

anonym_19aa71
Dnes o 11:57

Zbytocne jej baby nakladate ja verim, ze je to charizmaticky chlap, co presne vie, ako komunikovat a ukazat jej, aka je uzasna, nadherna, pre neho jedinecna a ta doba proste nejaka chudera, ktoru ma len z povinnosti... Sex je urcite tiez skvely, spolu straveny cas intenzivny a ze si to uziva. Napriek tomu je to neperspektivny vztah, ktory jeho priatelke ublizuje...

anonym_6e1267
Dnes o 12:04

Ako sa moze tak spravat?
Uplne bez utoku, to je taka ista otazka aj na Teba:
Ako sa mozes tak spravat?

Obaja skodite sebe aj okoliu.

anonym_51ceef
Dnes o 12:06

@anonym_autor asi ste spolu kratko lebo tieto vztahy skor ci neskor vybuchnu bud sa na to pride alebo jeden z vas to stopne. Coskoro sa to vyriesi samo.

vlasica19
Dnes o 12:09

Odid a ukonci to co najskor, pre tvoje vlastne dobro. Ak ta nezastavil fakt, ze je zadany, ani to ze ju neopusti, tak pre svoje dobro odid.

anonym_af1ce8
Dnes o 12:13

Pre svoje dobro?ake dobro?obaja od lásky ste ďaleko
Len sa vyuzivate
Takže bud troška vyzrej a daj sa morálne dokopy alebo vyuzivaj situáciu, že chlap potrebuje bokovky ale bolo by fajn keby ste aspoň o sebe všetky vedeli pre prípad chorôb a férovosti
Lebo aj clovek čo nemá city a empatiu môže byt férový
Tak aspoň to jedine dokáž

zuzacka16
Dnes o 12:15

no poviem ti to takto..veľa chlapov ale myslím aj žien to robí..rodičia mali známych, teda ešte stále majú, ale už sa tak nestretávajú a jej muž v tom čase, keď sme sa s nimi intenzívne stretávali, chodieval na týždňovky do Talianska, je to podnikateľ dlhé roky a tiež tam mal v Taliansku ženu, ktorá vedela o jeho súčasnej manželke, aj to že majú 2 deti a proste tiež takto žil dva životy a povedal jej, že nechce svoju súčasnú ženu opustiť..je to už cez 20 rokov, čo ich poznáme a stále žije so svojou ženou aj deťmi ,nerozviedli sa..či tá jeho manželka sa o tom dozvedela a odpustila mu to, to už neviem, ale sú stále spolu, takže takéto typy chlapov a zvlášť keď píšeš, že má priateľku a nemajú ani deti a povedal ti, že mu to takto vyhovuje, tak neodíde od svojej priateľky a jediná, ktorá si tým ubližuješ, si TY, lebo už začínaš mať city..takže ja na tvojom mieste čím skôr preč z takéhoto vzťahu..

anonym_ecdd6b
Dnes o 12:21
@anonym_e2f80f

@anonym_autor fuj a to ti nevadí, že strká penis do teba a následne do ďalšej ženy?

@anonym_e2f80f a ty vieš naisto, že ten tvoj ho nestrka do žiadnej inej okrem teba? To asi ťažko.

kiki68
Dnes o 12:27

@anonym_autor za mna prec z toho, je to nevyzrety clovek, nema gule a odvahu ukoncit nieco. Za mna ho poslat prec aj bez stretka. Vlastne ani nevies co ten vsetko robi a nerobi. Tam po 3 mes hned testy na pohlavne nemoci

anonym_d4095d
Dnes o 12:31

Chceš svoje šťastie postaviť na nešťastí inej ženy? Ako by si sa cítila keby si bola na mieste tej druhej ženy?
Išla si do toho vedome že mu budeš poskytovať len sexuálne služby, prečo chceš aby k tebe niečo cítil a mal ťa rád?

betulinka1
Dnes o 12:35
@anonym_e2f80f

@anonym_e2f80f keby len penis a potom pride k druhej a da jej pusu 😜

Strana
z3