Sú muži len na okrasu?
Ahojte.. práve som sa vrátila z rodinnej oslavy, kde sme sa rozprávali so sesternicami a inými členkami rodiny ja neviem či mám naozaj nereálne očakávania ale to čo mi oni rozprávali ako fungujú v domácnosti s ich manželmi tak ja sa fakt vydávať nechcem a ani žiadneho chlapa radšej.. Normálne som pulila oči keď mi rozprávali že im oni ani nepomáhajú, všetko robia za nich, nepodielaju sa na domácich prácach a keď majú aj povysavať tak to spravia zle, že to nevyzera ako povysavane a musia to robiť znova a ešte su chlapi oduti čo ich žena buzeruje.. Ako nevedia dať ani tanier do umývačky a nechajú ho tam kde dojedia, že len robia bordel a nevedia si po sebe upratať.. Jedna sesternica mi toto hovorila už pred 2 rokmi ako manželovi povedala že prosim ta ty len dýchaj a buď na okrasu a teraz sa pridali aj iné ženy, ktoré sedeli pri stole a uff.. A ešte žena chodí do práce rovnako ako muž.. To je vážne väčšina takýchto mužov? Nikdy som s nikým nebývala ale ak toto ma čaká, že budem robiť niekomu slúžku tak nie ďakujem..
@anonym_autor Prečo niektoré ženy rady pozerajú príbehy o sériových vrahoch?
Lebo v nich vidia muža plánovať, organizovať, dodržať plán a nakoniec ešte aj poumývať podlahu.
Ako si to v manzelstve zariadis tak to budes mat ☺️ Su zeny, ktore si muzi vazia a su pre nich bohyne a su “zeny”, ktore beru ako sluzky a spravaju sa k nim ako k handram 🙂 Vyber si do ktorej skupiny patris a tak bude aj tvoje manzelstvo vyzerat 🤛
@anonym_autor Prečo niektoré ženy rady pozerajú príbehy o sériových vrahoch?
Lebo v nich vidia muža plánovať, organizovať, dodržať plán a nakoniec ešte aj poumývať podlahu.
@anonym_5700b8 to bol dobry vtip,aspon tam to vidia veru.
Tak keby mňa niekto zdrbával za to ako vysávam a dávam riady do umývačky tiež nie som nadšená
To záleží na jakého chlapa narazíš. Můj manžel rozhodně jen na okrasu není. Naší rodinu zajišťuje finančně. Já nepracuji, jsem v domácnosti. Úklid a vaření je z velké části převážně na mně, ale zase na to mám přes den čas, když on je v práci.
Ja som toto nepoznala ani z domu . Môj ocino kazdu nedeľu varil , pravidelne nás bral na výlety . Upratoval , ale iba kuchyňu , le ta sa vždy leskla a ešte chodil aj na fusky mimo svojej práce . Takze takéto nemláto , čo by si len doma vyložilo nohy a gágor napchavalo , by som po svojom boku netrpela , ale tak to už na začiatku vzťahu vidíš , čo je to zač . Len teda veľa žien si mysli , že po deťoch sa človek zmení , hej zmení , ale väčšinou opačne ako dúfali 🤣 . Môj muž robí všetko čo treba v domácnosti , ale samozrejme menej ako ja , lebo je dlhšie v práci ako ja . Čiže logicky keď ja už som o druhej poobede doma z práce , nebudem čakať na neho kým príde o siedmej z práce a povysava 🤣 . Ale áno , sú tu aj take emancipovanie ženy , že všetko fifty fifty . Ale už prínos peňazí do domácnosti nemusí byť 50:50 😛
Ja upracem,navarim, platím všetky účty, robím okolo domu,naučím sa s dcérou, zahrám sa s ňou ..určite som na niečo ešte zabudol a ešte ma so mnou manželka pravidelný orgazmus
Ako si ženy, matky, vychovali svojich synov, takých máte vy, manželky, teraz mužov. Spomeňte si na to pri výchove svojich synov.
Môj manžel mal rád, že je navarené, upratané, má vždy čisté oblečenie,ale keď som ho poprosila o pomoc, najmä keď som bola chorá alebo robila nadčasy, vždy sa dalo na neho spoľahnúť.Pomohol bez reptania.Tzv."mužské práce,,mu nebolo potrebné pripomínať.Varit veľmi nevedel,ale ked bol doma a ja nie/a náhodou sa všetko zjedlo predošlý deň/, tak vždy niečo vymyslel a čakalo nás niečo iné, než chlieb s niečím Netvrdím,ze bol žienka domáca, ale bral do úvahy okolnosti a keď bolo treba,pomohol.Potesilo aj to, že vedel kde je kôš na prádlo
@anonym_autor nelam si hlavu, ved si nezoberies ich muzov? Ty si najdes takeho co nebude len na okrasu 😊
Ako si ženy, matky, vychovali svojich synov, takých máte vy, manželky, teraz mužov. Spomeňte si na to pri výchove svojich synov.
@sevrin ešteže majú všetci iba jedného rodiča a to matku. Ženy môžu za všetko 🙂
@anonym_autor nie, su taki aj taki. Ale moj je presne taky, ze nebol z domu nauceny po sebe upratat a ja mam z toho niekedy uz nervy. A mame 3 chlapcov, takze je to boj, aby sa naucili bezne veci. Ale...moj vysava zase pedantne. Kedze mame RD, zvierata, tak on robi casto tu typicku chlapsku pracu okolo domu, doma.
@anonym_autor no moj taky nie je. A vela krat si za to moze zena sama svojim prehnanym perfekcionizmom - napr moja teta musela mat vyvesene pradlo tak, ze stipce museli byt vo farbe zavesenej veci 🙈 No ktory chlap bude toto robit (a mna by to tiez ani nenapadlo). A to je iba jeden priklad.
@simsalabim tiež mám túto úchylku, ale od nikoho to nevyžadujem, robím to len keď ja vešiam prádlo.
V mladsej generacii uz nie, ale v tej starsej ano, bolo to bezne a uplne normalne, az na vynimky. Tiez som tak vychovana a mam to v sebe.
@la_dolce_vita Súhlasím
@anonym_autor vo vasej rodine si asi zeny vyberaju zle muzov…
Moj pomaha/podiela sa na domacich pracachc nakupu, aj navari obcas… Postara sa aj o dieta sam ked treba a aj o mna ked som chora.
Do prace jasne ze chodili sme obaja rovnako, kym som nebola na materskej ale keby sa to financne dalo zvladnut tak by nemal problem s tym aby som ostala doma, ale realne v dnesnej dobe si maloktovie dovolit aby pracoval len jeden z domacnosti…
Ako si to v manzelstve zariadis tak to budes mat ☺️ Su zeny, ktore si muzi vazia a su pre nich bohyne a su “zeny”, ktore beru ako sluzky a spravaju sa k nim ako k handram 🙂 Vyber si do ktorej skupiny patris a tak bude aj tvoje manzelstvo vyzerat 🤛
@anonym_9fc1aa mojko, to nie je vina zeny, ze manzel si ju nechce vazit.
nie je uz nacase prestat s victim-blamingom? A manzel chce sluzku a nevazi si ma, tak odidem.
a nie ze sa budem snazit zmenit manzelstvo, akoze je to na mne, ake bude, lebo manzel je hlupucky bezmocny chlapcek.
@anonym_9fc1aa mojko, to nie je vina zeny, ze manzel si ju nechce vazit.
nie je uz nacase prestat s victim-blamingom? A manzel chce sluzku a nevazi si ma, tak odidem.
a nie ze sa budem snazit zmenit manzelstvo, akoze je to na mne, ake bude, lebo manzel je hlupucky bezmocny chlapcek.
@anonym_5700b8
Velaktat to chyba zeny je. Muz si ju nevazi uz daleko predtym, okolie to naplno vnima, len ona je tak krasne zaslepena az je to smutne. Potom s nim ide do manzelstva, pridu deti a jej dojde, ze si ju fakt nevazi a my si to tu potom precitame. Ja nepoznam uprimne ani jeden par kde by si muz vazil zenu a v manzelstve si ju prestal len tak zrazu vazit … Ak si muz zenu nevazi tak si ju nezacne ani v manzelstve. A ak si ju vazi a zrazu prestane asi bude chyba aj v nej nie, alebo sa nieco v manzelstve udeje. Chybou je mozno aj to, ze hlupuckych, bezmocnych chlapcekov, si zeny dobrovolne zoberu za muzov a potom placu aky je to debil 🙂 A my to tu opat citame 🙈

@anonym_autor