icon

Sú ženy ženami?

babulka82
28. sep 2015

Ako viete mi napisat vaš nazor či je toto normalne? Ked žena obskakuje chlapa ktory nič nerobi ,proste "len" chodi do prace.Mam na mysli žiadne usilie k domacim pracam či pracam na dome a k detom ani ked ma volno či dovolenku? Može si takyto chlap vobec važit ženu ako osobu?Mne to pride skor ako chlap "spolubyvajuci" a nie manžel. A čo ma vždy dorazi je to ked ta žena povie že je to najlepšie čo mohla stretnut.Ako mam dost.Nechapem či tie ženy klame samu seba alebo im taketo spravanie dviha ego,ale chce byt "sliepkou?

Strana
z9
libka1
1. okt 2015

@babulka82 sorry, nespravila som si printscreen tvojho nazvu predtym nez ho zmazali 😝 bolo to odo mna nezodpovedne 😀
sliepky su na rozdiel od slepic v poriadku?u

natalym
1. okt 2015

Inak ja rada obskakujem muža, ak viem, že celý deň maká ako šrób, tak mu rada podám, urobím. A to som zrovna nie žienka domáca.

babulka82
autor
1. okt 2015

@libka1 ak si si nevšimla ja si tu z nikoho nerobim srandu narozdiel do teba.A samozrejme som tam vysvetlila to že to bolo v uvodzovkach a že to nebolo velkymi pismenami ako si to napisla ty. Vobec som nemala slovo ako take na mysli kedže slepice a sliepky su to iste. 🙂

mircalla
1. okt 2015

@natalym ja na 100% suhlasim s prvym prispevkom...co koho po tom🙂)
@babulka82 a ak si mala v nazve povodne slepice...ci sliepky...to je uplne jedno...tak ozaj niet co dodat....bavme sa este chvilu o urazani🙂....holt tento pokus nevysiel podla predstav...to si dovoli malokto hned do nazvy temy dat sliepky v style ja a potom tie ostatne - sliepky
by si bola prekvapena, kolko inteligentnych nie sliepok ti sem napisalo

babulka82
autor
1. okt 2015

@mircalla
@libka1 už sa nemam o čom bavit ,prajem krasny den dievčata 🙂

mircalla
1. okt 2015

@babulka82 aj tebe..nabuduce vaz slova

babulka82
autor
1. okt 2015

@mircalla jasne ale až po tebe 😉

libka1
1. okt 2015

@babulka82 ja si z toho srandu nerobim, skor mi to prislo cele smutne... ked zena nazyva zenu sliepkou, asi fakt nema zmysel vobec tejto teme venovat dalsiu pozornost.

xxxxxnnnnn
1. okt 2015

Na žiadosť zakladateľky diskusie sa diskusia uzamyká

Strana
z9