Súhlasili by ste s mužovým výletom?
2. mar 2015
Baby, chcem pocut vas nazor. Muz je vasnivy cyklista, kazdy rok chodi na cyklozajazdy (cca 10 dnove). Tento rok chce ist opat, ale az na 14 dni a v obdobi ked budem cca na konci 5teho mesiaca tehu. Som nezamestnana. Trochu mi vadi, ze budem 2 tyzdne den-noc sama doma, kamosky kazdy den otravovat nemozem, maju roboty dost 🙂
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Suhlasila by som. Tehotenstvo nie je choroba, porod nezmeska, deti zatial nemate, nepotrebujes akutne jeho pomoc. Ked budete mat deti, tazsie sa mu to bude zladovat s rodinnym zivotom. Mozno to je na nejaku dobu posledny krat. S horanou uplne nesuhlasim - aj ked sme si s muzom stale blizki, nezijeme len vedla seba, tesim sa, ked sa muz dostane niekam von, do zaujimavej krajiny aj ked nam samozrejme doma chyba (a pri styroch detoch a mojom zamestnani to nie je len emocne). Tesim sa na jeho zazitky a dojmy, s ktorymi sa po navrate so mnou podeli. S nasim krdlikom deti sa do exotickejsich krajin nedostaneme a vzdy som rada, ze ma moznost (sluzobne) ist aspon on. Neberiem to tak, ako s tou zdochnutou kozou u suseda. Ale je pravda, ze ak by mal zo svojej 25 dnovej dovolenky 10 oplieskat na sukromnu a to kazdy rok, tak taka tolerantna nie som 🙂 . Ked sme nemali deti, nevadilo mi to.
@ivanya Dopraj si presne to co pise jasminet: "boze, co by som dala za 14 dni bezdetna, nezamestnana, bez zavazkov - kino, kamosky, rodicia, vystavy, kopec knih a dvd." za par mesiacov ti to bude taaake vzacne.