icon

Súhlasíte s názorom, že ak chlap nechcel dieťa, tak nemusí platiť?

24. feb 2022

Suhlasite s nazorom,ze ak chlap nechcel dieta nemusi platit?? Mam dieta s chlapom,ktory ho nechcel a nezaujima sa o nu a nechce ani platit,kamaratka mi povedala,ze ona by teda sa neponizovala a nic od neho nechcela,ze ved on dieta nechcel.Ze nech si ju sama vychovam a nic neziadam

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evita11223
24. feb 2022

to akoze kde sme? tak nechcel ale urobil, tak ako je otec tak nech sa stara aspon po financnej stranke!

stanulienkat
24. feb 2022

Tak ked dieta nechcem, tak sa chranim. Ked zena otehotnie naschval, tak je to u mna krava a chudera. Ak neotehotnela naschval, tak si mal chlapik davat pozor. A nech plati. Inak je tooolko vela vychcanych zien, az je to smutne. Alebo sprostych? Tym nepisem o autorke,ale vseobecne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
24. feb 2022

@elizabet173 naschval? Necitala som celu diskusiu.

kulumulu123
24. feb 2022

Tak pockaj neviem ako ste to mali vy ale ja ked som zapisovala otca dietata do rodneho listu tak musel podpiat akysi suhlas s tym ze on je otec... Ak to dieta tak strasne nechcel ami doteraz nechce tak ako i ho k tomu podpisu prosimta donutila??? Nerypem iba sa pytam

sense
24. feb 2022

@kulumulu123 cez sud, dala určiť otcovstvo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
24. feb 2022

On pri sexe nebol?

autor
24. feb 2022

@kulumulu123 dala som na sud o urcenie otcovstvo,boli sme na testoch a na zaklade toho ze vyslo ze je otec potom podpisal otcovstvo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
24. feb 2022

@elizabet173 samozrejme,ze ma a k tomu bohatych rodicov

pribinak
24. feb 2022

Ešte raz, výživné sú peniaze určené pre dieťa. Nie pre teba. Prečo by dieťa nemalo dostavať to čo mu patrí?

cherry_cherry
24. feb 2022

Whaaat?? Tak ked nechcel dieta, tak ho nemal robit. Ci on chudak nevie, ze deti nenosi bocian? Normalne podat na sud, nech sud urci vyzivne a ked nebude platit, tak ho dat opat na sud. A kamaratku posli do... ked ona nechce peniaze na SPOLOCNE dieta, to je jej problem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lavinis
19. dec 2022

Nesuhlasim, veď bol pri tom akte aj on.
Jedine ak by bol.oklamany, napr že užívaš antikoncepciu a neužila si. Ale tak, dieťa by za to aj tak nemohlo, prečo ho trestať okrem toho, že nemá otcam, ešte aj finančným nedostatkom

Strana
z2