Súhlasíte s názorom, že ak chlap nechcel dieťa, tak nemusí platiť?
Suhlasite s nazorom,ze ak chlap nechcel dieta nemusi platit?? Mam dieta s chlapom,ktory ho nechcel a nezaujima sa o nu a nechce ani platit,kamaratka mi povedala,ze ona by teda sa neponizovala a nic od neho nechcela,ze ved on dieta nechcel.Ze nech si ju sama vychovam a nic neziadam
to akoze kde sme? tak nechcel ale urobil, tak ako je otec tak nech sa stara aspon po financnej stranke!
Tak ked dieta nechcem, tak sa chranim. Ked zena otehotnie naschval, tak je to u mna krava a chudera. Ak neotehotnela naschval, tak si mal chlapik davat pozor. A nech plati. Inak je tooolko vela vychcanych zien, az je to smutne. Alebo sprostych? Tym nepisem o autorke,ale vseobecne.
@elizabet173 naschval? Necitala som celu diskusiu.
Tak pockaj neviem ako ste to mali vy ale ja ked som zapisovala otca dietata do rodneho listu tak musel podpiat akysi suhlas s tym ze on je otec... Ak to dieta tak strasne nechcel ami doteraz nechce tak ako i ho k tomu podpisu prosimta donutila??? Nerypem iba sa pytam
@kulumulu123 cez sud, dala určiť otcovstvo
On pri sexe nebol?
@kulumulu123 dala som na sud o urcenie otcovstvo,boli sme na testoch a na zaklade toho ze vyslo ze je otec potom podpisal otcovstvo
@elizabet173 samozrejme,ze ma a k tomu bohatych rodicov
Ešte raz, výživné sú peniaze určené pre dieťa. Nie pre teba. Prečo by dieťa nemalo dostavať to čo mu patrí?
Whaaat?? Tak ked nechcel dieta, tak ho nemal robit. Ci on chudak nevie, ze deti nenosi bocian? Normalne podat na sud, nech sud urci vyzivne a ked nebude platit, tak ho dat opat na sud. A kamaratku posli do... ked ona nechce peniaze na SPOLOCNE dieta, to je jej problem.
Nesuhlasim, veď bol pri tom akte aj on.
Jedine ak by bol.oklamany, napr že užívaš antikoncepciu a neužila si. Ale tak, dieťa by za to aj tak nemohlo, prečo ho trestať okrem toho, že nemá otcam, ešte aj finančným nedostatkom