icon

Sused ma vytáča do nepríčetnosti - po prerábke bytu všetko počuť

22. aug 2022

Ahojte,

neviem, ci je tu niekto s podobnym problemom, ale ja som uz tak vytocena, ze kebyze mam peniaze sa normalne odstahujem. Susedia si urobili nejakú do lacna prerabku bytu, plus sused berie zrejme tabletky na odvodenie a chodi vkuse šťať, ale akokeby vam stal do taniera, proste rano len otvorim oci uz musim pocuvat jeho šťanky, niekedy chodí aj každých 5 minut a ide to z neho aj 2 minuty, ja som uz s nervami na konci a neviem co s tym, predtym to vobec nebolo pocut, kym si nejak chu..o neprerobili byt, ja som uz taka zufala, ze okrem brutalnych nervov ktore mam je mi uz aj do placu, hnusi sa mi to, nemozem vklude spat, jest nic, (o tom ako pocut ich sranie ani nehovorim) samozrejme nie som jedina komu to vadi u nas doma, co by ste s tym robili, zaklopali by ste susedovi, nech si to svoje stastie neja odhlucni, alebo nech si láskavo sadne pri tom? má aj zenu a tu nepocut. Nie je to fejk tema, ja som uz s nervami na konci.

isis234
22. aug 2022

@zoro9836 to si si sám sebe napísal... komu si to chcel napísať??😉 koho označiť?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
isis234
22. aug 2022

@zoro9836 oprav to,,,, klik hore na fajočku- šípku dolu a a vymaž s modrým to svoje označenie... ( to akoby si sa rozprával sám so sebou)

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
isis234
22. aug 2022

@zoro9836 už čas vypršal,,, nevadí,,, skopíruj ( bez tvojho označenia ) a označ autorku

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
22. aug 2022

@zoro9836 obavam sa, ze toto mu nepomoze ak by malo kupim mu aj 100

autor
22. aug 2022

@zoro9836 ved ja som milá 🌞

olivia1425
22. aug 2022

Baby ja mam normalne obavy po tejto diskusii 🙈 ideme sa stahovat prvykrat do panelovej bytovky...to je ozaj tak vsetko pocut? 😱

autor
22. aug 2022

@olivia1425 neboj sa, urcite nie, pokial nebude mat dementne prerobeny byt, alebo ako povedal moj muz, ze maju hajzel asi v kazdej izbe, lebo to vsade pocut :D tak nie, toto sa deje len poslednu dobu, predtým to pocut nebolo, nemysli na to, ze budes mat tiez tu smolu s šikatorom

alenamihal
23. aug 2022

@olivia1425 My sme mali 2 byty ..v jednom vsetko je pocut ,ale vsetko....a v druhom nebolo pocut skoro nic..takze zalezi aj ohladom bytovky a a prerabky bytu...

majulino
23. aug 2022

@viestta by si sa čudovala aký dokážu byť otrasní ľudia. Prerabame jadro, chodbu kuchyňu, oznam povolenia všetko Máme a chodia majstrom vyklopavat hádať sa s nimi... Choré toto

sojorez
23. aug 2022

Ja teda neviem, ako mate rieseny byt, byvam v panelaku, znami a rodina byvaju v panelaku, ale raz ked su vlastne dvere na kupelni a wecku zavrete, nepocujem nic... Zaklop susedovi na dvere, ze hlasno moci. Mozno je srandista a zacne si k tomu na plne pecky pustat nejaky hard rock, aby nebolo pocut.

nikka055
23. aug 2022

@olivia1425 byvali sme vo viacerych bytoch ale az v tomto poslednom pocujem vsetko fakt vsetko od sexu,po hadky kadze slovo ktore vyslovia a bohuzial aj to ako sused nad nami cura ale to fakt akoby mi cural v strede obyvacky

autor
23. aug 2022

@nikka055 je to naozaj individualne, mali by dat nejaky predpis, ked si niekto preraba byt, ma to urobit, aby sa ta akustika nezmenila, nech susedia mozu v pohode zit a niez ked chcem jest musim dat nahlas hudbu a odist na balkon, aby som sa nepozvracala

dada13288
23. aug 2022

Pozri lepsie ako urobit akusticky dobre byt a spravca ked vymeni stupacky tak nezalial betonom medziposchodia v stupackach... O prievane nehovorim, ze vlastny byt si nemozem vyvetrat, to sranie a stanie ma uz tak neserie ... Mam pocit, ze pocujem a mna pocuju vsade na kazdom poschodi.. spravca to odmieta opravit, oni to ze vraj urobili dobre

viestta
23. aug 2022

@majulino viem, užili sme si to tiež.

majki_ki
23. aug 2022

Možno tu už taká otázka padla, neviem, nečítala som, ale ako vieš, že to čúra sused ? :D

autor
23. aug 2022

@majki_ki no pes to nebude, cisto chlapske štanie z vysky

autor
23. aug 2022

@dada13288 no aj u nas boli menene, my sme sa pytali aj susedov, ci nas nepocut, lebo co pocujeme z hora je na nevydrzanie, ze nas absolutne nepocut

matullienka
23. aug 2022

Prepáč ale prečo by mal sused investovať ďalšie peniaze do svojho bytu na odhlucnenie keď problém máte vy s tým, ze ho počujete? Daj si odhlucnit svoj a nebudeš ho počuť

cacianka
23. aug 2022

Pozvi domovnicku, a postupne 2-3 susedy na kávu, doma všetko stíš, či budú počuť niagarské vody a ako sa im to bude páčiť 😉

cacianka
23. aug 2022

@matullienka podľa občianskeho zákona nesmie majiteľ bytu obťažovať iných svojim hlukom, smradom, prachom, atď . Takže je to jeho povinnosť riešiť, nie jej to počúvať. Veď ty si kľudne zober tanier ku wc keď bude cikať/kakať tvoj muž a dobrú chuť

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. aug 2022

@cacianka presne tak 💯, uprimne nechapem ako mozu byt niektori tak nechapavi, to by asi museli zazit real zvuky s tou extea hlasitostou a este od cudzieho cloveka, behom 5 minut 3 x a ked ich neprebudi nekonciace mocenie, tak pecky s prepacenim hov..n

matullienka
23. aug 2022

@cacianka v poriadku ja sa nehadam ale mňa keď niečo obťažuje tak to riešim s človekom, od ktorého problém nastáva a nie na MK. A mňa by nebavilo sa s niekým naťahovať ci urobí alebo nie. Odhlucnim si ja a mám s každým svätý pokoj.

cacianka
23. aug 2022

@matullienka autorka pýtala radu, a ja som poradila. Samozrejme to musí riešiť so susedom, len nevedela ako. Môže aj odhlucnit u seba, ale zmenší si svoj priestor a minie svoje €.
Poradíme, ale je na nej ako bude riešiť

klip0
23. aug 2022

Bože snáď nechceš naozaj prísť za susedom s týmto. A čo mu povieš? Dobrý deň, prosím vás môžte cikať do crepnika, nech vás nepočujem ?
Chápem že ti to vadí ale bývaš v byte. Keby tam bývajú miesto neho študenti a robia párty tak čo povieš ?
Skús sa nato nemej sústrediť, nebude ťa to tak vytáčať

autor
23. aug 2022

@klip0 povedala by som to predsednicke a zavolala policiu, uplne jednoduche, len party by ma nevytacala, som nocny typ 😄