Sused nad nami dupe. Mám ho poprosiť, aby nosil papuče?
Už mám plné zuby nášho suseda. Sme mladá rodinka, všetci nosíme papuče, však bývame v byte tak nech to tlmí trochu tú chôdzu. Pre mňa normálna vec od malička, keďže celý život bývam v paneláku.
Nad nami býva mladá rodinka tiež, ale ten chlap... Príde domov, tak tresne dverami, ze ma postaví zo stoličky, ale najhoršie je, ako dupe. Ako on ako keby silou chodil po pätách. Nam tie panely len tak rezonujú, nie raz ma to aj zobudí, proste extrém. Celkovo keď sa aj hrá s malým, máme zemetrasenie, to keď sa s nim hrá jeho žena, ani o nich nevieme. Ale tak to neriešim, len tým chcem poukázať, ze je fakt extra hlučný. Vzdy vieme kedy je on doma.
Myslíte, že keby ho idem požiadať, že by nosil papuče, že to fakt extrémne počuť, čo by mi povedal? :D Ako je mi to aj smiešne, nikdy by ma nenapadlo, ze budem o toto chcieť požiadať svojho suseda 😀

Papuce by nosit mal, inak je chrapun. Ja sa snazim, ked viem, aku mam vahu, chodit v gumakoch a pomaly. Mne velmi vadi hlasna chodza, a stale susedoom trieskam potom, ci zakricim. JEdnoducho, aj ked maju retadovaneho syna uz po 50 tke, maju sa vediet naucit chovat.