icon

Sused obťažuje moju 6 ročnú sestru

10. jún 2021

Ahojte,

chcem sa spýtať, čo by ste robili v mojej situácii. Mladšia sestra má šesť rokov. Máme suseda, ktorý má práve 14, zdieľame s nimi spoločný plot. Často sa obaja hrávajú v záhrade práve pri tom plote. Resp. poviem to tak, že sestra sa hrá a on sa tam len vyskytuje. Minule som ju šla potichu skontrolovať, iba nakuknúť či je stále tam a či je v poriadku. Nechtiac som si vypočula, ako ju sused nahovára, aby su vyzliekla nohavičky a ukázala mu svoju ,,mušličku” a či sa jej môže dotknúť. Skoro som sa po ňom v tom momente rozbehla, mala som sto chutí mu dať dve tri výchovné. Veď sestra má 6 rokov, je ešte veľmi malá, nechápe, že je to zlé a tento neukojený odroň ju núti vyzliekať sa, aj keď je ešte sám pod zákonom. Čo by ste robili na mojom mieste? Myslím si, že sused je inak mentálne pozadu z jeho správania, asi má nejaký defekt. Nie raz sme ho videli, ako obchytával ich vlčiaka za genitálie a pchal ovciam palice do zadku. Má súrodencov starších skoro o 17 rokov, rodičia sa oňho veľmi nezaujímajú. Ďakujem.

autor
10. jún 2021

@malia18 ďakujem pekne, ale nechajte tak. Už ma aj mrzí, že sa to nedá vymazať, niektoré ženy sú na tomto koníkovi pekne šibnuté konšpirátorky. Pýtala som sa to preto, lebo som so sestrou často sama, chcela som to nejako vyriešiť sama, ale za jeho rodičmi nepôjdem, to pôjde už mamina. Jeho rodičia sú starí, jediný, kto naňho dáva z času na čas pozor je jeho starká, ale tá musí mať aj pekne cez 90 rokov. A máte pravdu, keď som ho videla, čo robí zvieratám, na to som mu nepovedala nič, radšej som sa otočila a šla rýchlo preč, aby ma nevidel. Ja sa ho tak trochu aj bojím, naozaj je ako postihnutý, zvykne sa prechádzať po dedine a rozprávať sa sám so sebou ,,Rozdrvím ti mozog na kašu.” a podobné. Už sa riešilo aj to, že ho ocino dvakrát našiel v noci, keď si bol zapáliť pred spaním, motať sa s baterkou po našej záhrade, preliezol plot a prechádzal sa nám po pozemku. Často sme so sestrou samé doma aj v noci, keď rodičia majú nočnú, nie je mi jedno, že vedľa býva takýto narušený chlapec. A nechcem, aby bol v blízkosti mojej sestry. To už vôbec.

tosomja
10. jún 2021

Pekný úchylky príbeh !!!! Až skoro uveriteľný. Hlavne s tými palicami v zadku neviem akého zvieraťa. 🙄
Hlavne, že nikto nevidí len ty a len si ho skoro dobila, a nevolala políciu, aj oni by to uverili. 🥴

autor
10. jún 2021

@tosomja jeho pozná celá dedina, že je postihnutý, ale nechajte radšej tak.

tosomja
10. jún 2021

A nikomu nevadilo že týra zvieratá? Keby moju sestru, či hocikoho aj cudzieho by obťažoval niekto alebo robil niečo zle, volám políciu, či je len debil, alebo postihnutý. O to horšie, že keď naozaj je narušený, nikdy nevieš, čo horšie sa môže stať.

autor
10. jún 2021

@tosomja my bývame tak, že s nimi zdieľame spoločný plot iba my, z druhej strany majú oni už uba ihrisko, iba my im vidíme do záhrady a oni nám. Jeho otec už po ňom niekoľkokrát kričal, že má nechať toho psa na pokoji, ďalší susedia sa sťažovali, že ten pes im vkuse uteká a je agresívny, suseda oproti naňho cez zimu kričala, lebo si vyhadzoval kusiská ľadu nad hlavu a mohlo to naňho padnúť a rozbiť mu ju. Ale tak riešiť by ho mali v prvom rade jeho vlastní rodičia, musia si uvedomovať, že s ním niečo nie je v poriadku.

zblaznimsaaaaa3456
10. jún 2021

Mňa by policajti odniesli....😡😡😡

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jún 2021

@kittykat22 odkiaľ ste sa zas prišli na to, že som prvýkrát na MK? Nie som. Ste ďalšia čo si domýšľate. Urážam, lebo ony urážajú mňa, osočujúca vymýšlajú si. Píšem anonymne kvôli tomu, že sú tu aj ľudia, ktorí ma poznajú.

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
1gabriela13
10. jún 2021

Keď som bola malá tak sme boli veľmi za dobré zo susedmi kde boli chalani v pubertalnom veku a my zo sestrou 6 a 8 ročne. A tiež nás zatiahli do špajze ale nemali sme sa vyzliecť ale oni sa vyzliekli a teda nám povedali surovo že ich mám vyfajcit. Choré. Sestra ostala dosť v šoku a teda spamätávala sa z toho týždne. Ja som bola iná povaha a ja som ich teda poslala do teplých krajín a hneď som išla za rodičmi im to povedať. No a vtedy skončili dobre susedské vzťahy. Žili sme ešte dobrých 20 rokov vedľa seba a dokonca keď sme už boli dospelé aj vtedy mi raz cez balkón v noci pre liezol jeden z nich a obťažoval ma. Dala som mu po papuli a odvtedy som ho nevidela. Určite to riešte. Lebo napríklad mňa ako dieťaťa sa to vôbec nedotklo, ale moja segra co je citlivejsia povaha tak ta s tým mala problém.

autor
10. jún 2021

@1gabriela13 ďakujem ale radšej sem nepíšte, lebo Vás hneď obvinia, že si vymýšľate alebo ste úchylák tieto choré ženy.

ankare
10. jún 2021

Okamžite to rieš. A aj sestre vysvetli, nech sa s ním ani do reči nedáva a všetko podozrivé nech Vám hlási. Chudinka. Držím palce!

autor
10. jún 2021

@kittykat22 tak si predstavte, že tu sú aj moje spolužiačky a kamarátky. Dokonca niektoré mladšie baby, čo je na tom akože zlé? Áno chodievam sem, veľakrát sa tu počas covidu riešili opatrenia v súvislosti s maturatami, so školami, predávajú tu ženy oblečenie aj z môjho okresného mesta, sú tu aj iné ženské témy. Neviem, čo sa vám nezdá a čo je na tom také neuveriteľné. Asi máte teda nudný život, keď nemáte drámu, tak si ju vyrobíte.

ankare
10. jún 2021

@1gabriela13 no Ty si riadna,klobúk dole! 😂😂😂

1gabriela13
10. jún 2021

Mne je jedno. Toto je realita bohužiaľ. A oni to mali odkiaľ zdediť ich starý čap otec bol taky istý. Tomu dal zas po papuli sused z druhej strany keď si masíroval rozkrok pri jeho dcére ako sa opalovala.

nikyball
10. jún 2021

Určite upozorniť rodičov a riešiť to cez políciu a úrady !!!! Nech ho zavrú do nejakého ústavu kým sa nestane horsie

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
10. jún 2021

riesis obtazovanie maloletej sestry,ktorej nie si pravnym zastupcom, susedovie neplnoletym chlapcom, ktoreho tu ohovaras, vyjadrujes sa o nom ako o zastalom, psychicky narusenom, obtazujucom nielen deti, ale aj zvierata, s masochistickymi sklomni, opises orientaciu domu, konkretne spravanie sa osoby v okoli, rozne situacie, zivotne podmienky a preto si tu anonymne, aby nik z tvojich kamaratok nevydedukoval o koho ide....
... namiesto rodicov riesis takeho chulostive skutocnosti s podrobnym opisom vo virtualnom svete s uplne cudzimi ludmi

... a my sme tie nenormalne

uz prestan a nerob z nas blaznov !!!!

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Odpoveď bola odstránená
nikyball
10. jún 2021

@kittykat22 radšej by som bola ak by to bol ,,len'' úchyl čo sa tu odbavuje a nebola by to pravda. Ale ak náhodou pravda je, nech to naozaj rieši lebo toto už nie je sranda.

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Odpoveď bola odstránená
alexaalex
10. jún 2021

@malia18 presne tak..keby to neboli zeny,tak poviem ze si sem niektore prisli honit svoje ego na tieto diskusie 😃

alexaalex
10. jún 2021

@antoniatonka prosim ta s inymi debilinami sem chodia zeny..pytat sa..vela krat je to o tom, ze su same ,bez podpory a len sa chcu podelit s niekym o svoje zazitky a cakaju tu podporu tu..Tu ju vsak nenajdu,lebo kazdeho zahrabete pod ciernu zem hned..

antoniatonka
Odpoveď bola odstránená