icon

Suseda a jej neustály krik na dieťatko

16. jún 2022

Ahojte, ja uz neviem, co mam robit, no ale asi nic. Ale furt pocuvat ako krici na svoje 2 rocne dieta.... To fakt by ste nechceli. Ako aj ja mam dieta, sem tam zakricim ved kto nie. Ale skoro kazdy den, a minule: ZABIJEEEEM TAAAAA, TY SPROSTEEEEE DECKOOOOOO, VYPADNI ODTIALTOOOO, ako blazen. 😳 A pocujem ako dieta place fuuuuuuuuuuurt. Ja tiez mam nervy, ked moj furt place alebo ked nieco vyvyedie.... Ale ze ho zabijem, to by mi nevyslo z mojich ust. Ach.. Musela som to zo seba vydat. Bo niekedy sa uz aj zlaknem.

kvetinka75
16. jún 2022

neviem aký máš s ňou vzťah ale čo tak jej v dobrom povedať, že či musí na ňu takto kričať. Môže to mať dopad na psychiku. ale možno je ztých matiek, že jej to je jedno.

banderaska29
16. jún 2022

tak ja som taká, že keby som tohoto svedkom, išla by som ju napomenut a keby nepomohlo riešim to so socialkou. deti nesmú trpieť ani doplácať na psychicky choré mamičky a ocinkov. nahrávaj to, skus získať nejake dokazy.
toto je inak dôkaz, že by mali byť povinne psychotesty pred rodičovstvom. niektoré by si zaslužili umlátiť ..

pribinak
16. jún 2022

Zastavila by som jej muža a povedala mu ako to doma vyzerá keď tam nie je
Pripadne to aj nahrala

Ak by sa to výrazne nezlepšili, tak potom riešiť cez socialku
A môže sa na mna hnevať suseda koľko chce

isadeira
16. jún 2022

Popravde, ked sme kvoli prerabke byvali 3 mesiace u svokrovcov, ich susedka takto vrieskala opita po syncekovi tiez dost casto a hnusne mu nadavala, ponizovala…. Ja som uz mala take stavy z toho, ze mi bolo do placu a nevedela som co s tym. Nakoniec som sa nechala prehovorit nech to neriesim a dost si to vycitam, ze som jej mohla aspon zaklopat, alebo napisat oznam do vytahu, nech si je aspon vedoma, ze to je pocut a mozno by sa minimalne zahanbila, neviem. Vela s tym robit nejde a bohuzial, prilis vela deti vyrasta s takymito rodicmi, tazko sa na to pozera…

janetinka27
16. jún 2022

dohovorenie nepostaci, aj ked skusit to mozes. kontaktovat socialku, to dieta onedlho mozno zacne kricat v skolke na ine deti to iste, co krici jeho mama. a kto bude podla okolia zly? no to dieta, bude sa to s nim tahat, nikto ho nebude mat rad, kazdy ho bude odmietat

pribinak
16. jún 2022

@isadeira ide s tým spraviť veľa, len sa každý musí prestať tváriť že je hluchý a slepý a zasiahnuť

luccija
16. jún 2022

Ked uz nic aspon jej napis listok a hod do schranky, ze ked neprestane pojdes na socialku.
@pribinak tieto veci sa strasne zle dokazuju pride socialka dieta ciste, najedene ...nikto nevie co sa deje inokedy a co mama vypusti z ust.

ibrunova
16. jún 2022

ja by som to skúsila nadniesť jej mužovi, nech aspoň vie, ak má ona možno nejaký psychický problém.

pribinak
16. jún 2022

@luccija nie je to ľahké, ale dá sa to.

Predpokladám že nežijú niekde na samote kde nikto nič nepočuje, ak by sa porozoravali viacerí susedia a dali spoločne oznámenie tak už by v hľadáčiku boli

Nikto nikdy nič nevidel a nepočul, ale až keď sa nie o udeje, tak vtedy všetci mudrujú

zuzanasaskamilos
16. jún 2022

Asi by som tiež isla zaklopat a upozornit ze ak sa to bude opakovat ze to budete riešiť inac niekedy to pomoze ze sa ta matka uvedomi

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
janka_266
16. jún 2022

Bývate v našom činžiaku?😃 Tiež mame takú susedu, ale ta tak hučí cely deň po skoro dvojročnom synovi, po staršom 10-13 ročnom a aj po manželovi 🤦‍♀️Už u nich bola aj polícia, lebo sa často hádajú medzi sebou a nič nepomáha. Ani odhlučnenie stropu nepomohlo 😃

alexka89
16. jún 2022

Preto by som ani za svet nešla bývať do bytovky...na takýchto susedov natrafiť a ešte horších....tu matku aj chápem že ako píše pani vyššie môže byť vyčerpaná nezvládat to no ale zas vravieť decku že ho zabije je už cez.,..ak to budeš počuť a bude sa to stupňovať tak jej zaklop na dvere a normálne nie z hnevom ju upozorní že ju je počuť a že dieťaťu by také drísty nemala vraviet

eva112014
17. jún 2022

@autorka máš 2 možnosti. Buď si ticho a staráš sa o seba, alebo pomôžeš. Zisti, že kto je tá mamička. Rozprávala si sa s ňou už? Nevieš, že či má prechodné stresové obdobie a preto tak zjape, alebo či je taká povaha, t.j. pri každej maličkosti by dokázala aj na cudziu osobu zjapať bez problémov.
Ak je taká povaha, tak áno to dieťaťko by sa malo inde lepšie. Ak má “krátkodobé “ problémy, nedávno ju partner opustil atď., nemá žiadnu pomoc …
Tak jej ponúkni ty pomoc. Keď máš čas, zoberieš na hodinku dieťa von. Susedské vzťahy sa zlepšia uvidíš.
P.S. Kamarátka takto pomohla jednej albánskej rodine. Áno, zadarmo. Nakoniec o 3 roky neskôr pomohli oni. Našli jej cez známosť dobrú prácu.
Nie vždy treba ísť hneď na zlo, zlobou, t.j. vyhrážaním sa políciou, sociálkou …

autor
17. jún 2022

Ahojte, oni maju problemy aj s inymi susedmi. Furt sa vadia. S nami zatial nic, iba ked sa vidime, tak sa pozdravime. Vcera napriklad som nepocula kricat, vcera som pocula smiech aj dietatka aj susedky. 🙏🏼
A po druhe.... Citit, ze jeho muz huli. Chapete? Byvame v trojdome. Teda 3 rodiny.

eva112014
17. jún 2022

@autorka No vidíš, možno by mohla byť tá tvoja suseda aj normálna, lenže keď jej muž húli, tak to je celé zle.
Nabudúce, keď sa vidíte, prehoďte aj pár slov medzi sebou. 🙂