icon

Suseda mi vynadala, že plačem ako malé decko

20. máj 2025

Suseda mi vynadala, že plačem ako malé decko. Mala som veľmi ťažký deň. Deti sa celý deň boii, rozhadzovali veci po dome. Ja som medzitým prala varila a triedila šatníky na leto. Medzitým samozrejme deti zle. V tom mi vybehol syn nevie ešte chodiť sám po schodoch a za ním dcéra 3 ročná. Dcéra dostala amok nedalo sa s ňou pohnúť, syn už len tak tak aby nespadol. Vybehla som von a rozplakala som sa. Samozrejme som na nich aj zakričala aby neutekali dole. V tom sa otvoril výťah a v tom vyšla suseda. Na plné hrdlo, že či sa nehanbím vyplakavat na celý činžiak ako malé decko. Cítila som sa strašne zahanbena rýchlo som zašla dnu. Neviem či som len taká citlivka alebo naozaj som ako malé decko. Ale v ten deň som už naozaj mala dosť.

Strana
z2
beata_k
20. máj 2025
@nyusika

@beata_k presne tak, nikoho to nema co zujimat.
stava sa, netreba to komentovat

ale chapem, ze ked je niekto nervak, ako fras, vytoci ho vsetko, aj taketo zlyhanie.
namiesto podania pomocnej ruky na nu nakrici....aj ty by si to spravila

@nyusika Ved hej stava sa, ale potlapkablvat po pleci ju za to tiez nebudem.

nyusika
20. máj 2025
@beata_k

@nyusika Ved hej stava sa, ale potlapkablvat po pleci ju za to tiez nebudem.

@beata_k ty urcite nie

ja by som sa ju snazila upokojit a opytala by som sa, ci jej viem nejako pomoct

beata_k
20. máj 2025
@nyusika

@beata_k ty urcite nie

ja by som sa ju snazila upokojit a opytala by som sa, ci jej viem nejako pomoct

@nyusika Nie

viestta
20. máj 2025
@beata_k

@viestta Tak tie 3 metre do vlastneho bytu uz mohla dat. Susedia ozaj nemusia pocuvat ako huci po detoch a potom tam revat.

@beata_k ty si naozaj myslis, ze v tom momente myslela len na to, ze aby hanbu nemala a susedov nevyrusovala? Myslis si, ze v tom momente, ked ju prevalcoval stres a emocie mala riesit to, ze na verejnosti sa neplace, pretoze s to nehodi? Jednoducho sa jej situacia vymkla spod kontroly, nakricala na deti, lebo by si mohli ublizit a este dojde mudra suseda, ktora ju zdrbe. Ty by si ju asi tiez zdrbala... Empaticky clovek by sa spytal ako moze pomoct.

beata_k
20. máj 2025
@viestta

@beata_k ty si naozaj myslis, ze v tom momente myslela len na to, ze aby hanbu nemala a susedov nevyrusovala? Myslis si, ze v tom momente, ked ju prevalcoval stres a emocie mala riesit to, ze na verejnosti sa neplace, pretoze s to nehodi? Jednoducho sa jej situacia vymkla spod kontroly, nakricala na deti, lebo by si mohli ublizit a este dojde mudra suseda, ktora ju zdrbe. Ty by si ju asi tiez zdrbala... Empaticky clovek by sa spytal ako moze pomoct.

@viestta Nie, nezdbala by som ju. Uz som to pisala. Aj ja som sa uz x krat rucala kvoli detom, ale este nikdy som z toho nerobila komediu na schodisti.

viestta
20. máj 2025
@beata_k

@viestta Nie, nezdbala by som ju. Uz som to pisala. Aj ja som sa uz x krat rucala kvoli detom, ale este nikdy som z toho nerobila komediu na schodisti.

@beata_k ty si ty, autorka je iny clovek, inac reaguje, inac veci vnima. Nikto nemoze povedat co je v tomto pripade spravne.

lucia13022023
20. máj 2025

Si len človek, nie robot. Proste ti praskli nervy, a je 100x lepšie vyrevat sa pred bytom ako od nervov bit deti napr. Musela si to dat von, dala si. Nerieš susedu, nerieš co si kto mysli. Skôr sa zameraj na to, aby si mala zamknuté kvôli deťom atď..

deedol
20. máj 2025

autorka, podla mna sa to stava, proste toho bolo vela. verim, ze si sa zlakla. nastastie sa nic nestalo.
co sa tyka domacich prac, prat, varit a triedit oblecenie s dvoma malymi detmi asi nie je dobry napad 🙂 nabuduce uber, nieco sa da urobit aj vecer, pripadne cez vikend, ked ste na deti dvaja. radsej vezmi decka von, nech sa vyjasia.

mikadooo
20. máj 2025

Je to v poriadku. Vyzerá, že si bola na pokraji síl, plakať v takej situácii je úplne v poriadku. Susedka asi dostala vždy po riti, keď si dovolila robiť veci, ktoré sa "nepatria". Nerieš susedku, jej traumy nevyriešiš. Plač môže byť niekedy dobrý ventil, takisto krik, určite lepší ako bitka. S dvomi malými deťmi je to veľmi náročné.

pikachu999
20. máj 2025

By som jej povedala že nie nehanbím aze nech ide do pi keď sa jej nepáči 🤷

uzivajden25h
20. máj 2025

Čo si za matku keď ti deti môžu vybehnúť von?

uzivajden25h
20. máj 2025

A ešte jedna vec. Zaistiť deťom bezpečnosť aby nevyšli z bytu nevieš. Veď sa im mohlo hocičo stat na chodbe. Ale vypisovať na koníka to vieš. Takže najskôr sa staraj. Veď ty si priamo ohrozila deti

1gramofon
20. máj 2025

Keby som videla ženu plakať na schodoch tak si myslím, že je to na ňu veľa, málo spánku, možno viac prežíva niektoré veci a tak sa to nazbieralo. Zamkni si dvere, oddýchni si a kašli na susedu. Tebe bude vykrikovať a ona ako sa správa? Nech sa pozrie na seba

sidicek
20. máj 2025

Zvolni, načo pre pána triedis skrine pri 2 malých deťoch? A suseda by ma najmenej zaujímala, ale teda revat by som nerevala, ale ja som není citlivka každý to ma inak , no začni viac relaxovať lebo sa zrutis.

yoginka231
20. máj 2025

Úprimne? Podľa mňa si proste slabá. A to je v pohode, je to v poriadku. Ale keď ťa hnevá že ti suseda vynadá a ty s tým nevieš nič spraviť a len ťa to hlodá, tak s tým niečo sprav.
Vzchop sa.
Keby ja sa potrebujem vyrevať a príde mi suseda niečo piskovať, tak by som ju vybavila tak že by ona revala ako malé decko. Nemôžeš si nechať skákať po hlave.

karolinakr
20. máj 2025

ja už som počula, ked sa mi niekto odmenil zlym za dobre, že si mam spytovať svedomie

lucky_k
21. máj 2025

Ty si v izbe triedila oblecenie a tak male deti ti vysli na schody v bytovke???? Nedava si vobec pozor, takato situaci, s tak malimi detmi nevznikne za okamih....

pikachu999
21. máj 2025

Do budúcna..keď si doma tak sa zamykaj

Strana
z2