Suseda ruší nočný pokoj. Čo robiť?
mám susedu - dochodkynu, ktora pravidelne noc co noc trieska naschval z celej sily oknami, balkonovymi dverami alebo dverami v byte. Napr. dnes to bolo cca o druhej v noci - trikrat treskla oknom z celej sily. Vzdy sa na to zobudim a nemozem uz zaspat. Uz pretiekol pohar trpezlivosti a isli sme to snou teraz rano riesit, ale neotvara, hoci je doma. Chcem sa spytat, ci existuje nejaky zakonny sposob, ako toto riesit - na mestskom urade, bytovom druzstve alebo...? Dakujem vopred
@pauliesivackova Tak to Ti nezavidim a nepoznas tu rodinu co maju psika?Vies len tak medzi recou ked bi ste sa stretli skusit naznacit ze ho pocujete.A I'm nevadi ked tolko steka?Ja mam v byte ties psika ale aj ked je sam tak je ticho
@qidko Nieee, to v telke na prima cool pred zacatim vysielania hopka lopta a to je ako driblovanie, takze tipujem, ze ked pocujes takyto zvuk o 5-tej rano, tak maju nahlas zapnutu Prima cool stanicu v telke
@qidko no, on je 2 poschodia pod nami ... býva tam sám chlap, ktorý tam chodí raz za tri dni, ten pes nebol nikdy venčený... ja ani neviem akého psa má... síce zápach necítiť, lebo majú dobré dvere, no vnútri to musí byť des. navyše moja domnienka je, že ho priväzuje aj k radiátoru niečím železným lebo počuť búchanie železa o radiátor popri kňučaní.. toho človeka ťažko zastihnúť, lebo jeho brata odtiaľ zobrali kukláči, asi sa dosť hanbí ... ja osobne som ho videla asi 2x za rok bývania tam a aj to vždy prchá .. riešila som to aj zo slobodou zvierat ale ani sa mi neráčili odpísať na email... ono je to ťažko strašne dokázateľné bohužiaľ.
@pauliesivackova Tak to je horsie ale je mi luto aj toho psa zaujimave ze ani sloboda zvierat nereaguje keby ho dal do utulku bolo bi mu lepsie a vy bi ste mali pokoj tak trpive vy aj ten pes

@qidko Majiteľka bytu je naša známa a my máme nájom už teraz tak lacný, že sa jej to ľedvaj oplatí, nemôžem si vyskakovať. Ak by som bola v nájme za ceny aké sú, tak by som určite nejak riešila...