Susedka má buď halucinácie, alebo robí zo susedov hlupákov
Pekny den maminy a konikarky....mam takyto problem. byvame v byte uz takmer 7my rok.sme samostatní nikoho neriesime s kazdym mame pokoj sväty zijeme svoj zivot.Problemy akosi zacali od noveho roku,mame susedku ktora si picha inzulin,jej syn je alkoholik a ma to tazke.chapem ju.
O to by ale neslo.Od januara cca sa nam stazuje ze nam bucha auto(mame vw sharan-podotykam pravidelne servisovane a je uplne v poriadku-dokonca 2-3tyzdne dozadu som bola menit olej a servisak povedal ze neexistuje aby buchalo auto ktore je zaparkovane,zamknute a v pokoji) parkujeme kde sa nakolko tu maju susedia aj po 3auta a nie je potom kde dat auto...tak klasicky ako kopec inych popri panelaku,ona byva na prizemi a ma hned spalnu tam kde auta parkuju.Doteraz sme s nou vychadzali v pohode pozdravili pousmiali a tak.ale zmena.....proste zacala nas obvinovat ze nam bucha auto ako ked niekto bubnuje silne basy ze nemoze koli tomu spat....a vraj to zacne tak okolo 2-3.00 v noci a ze aj do rana.... predtym som tomu nedavala pozornost az taku ale muz dal skontrolovat autoa bolo v poriadku a bol chvilu klud.lenze potom opät sa stazovala.... tak jej dal muz kontakt na seba nech mu vola kedykolvek ked to akoze zacne robit znova aby to on siel kuknut a mal dokaz.... dnes dosla k nam do bytu a spustila taky monolog ze az.....ze muzovi v nedelu volala v noci ze okolo druhej a zodvihli to deti a smiali sa jej do telefonu.... podotykam deti maju 6a 4r. a spia celu noc,mobil zvonit som nepocula ani ja a to mam chatrny spanok lebo som tehu a stale sa budim.... takze obvinila aj nase deti.....a vcera vecer som zaparkovala blizko jej okien nakolko nebolo to auto kde dat....a dnes som si vypocula ze zase to robilo celu noc..... ja som uz z toho chora nema ziaden dokaz chodi nas ohovarat ako jej blizime ze nemoze spat ja neviem ako postupovat...... mam to riesit cez policiu???? alebo na koho sa mam obratit ved to sa neda takto ....
ahoj, dam ti moju situaciu, sicez nerobim nikomu peklo zo zivota. ale aj mne zacali parkovat presne pod oknom auta, podotykam nikdy sa pod oknami neparkovalo, vsetci to respektovali, zial doba je ina a mladi maju v pazi...parkovanie pri spalni je fakt neprijemne, ked zavru dvere, kufor, otriasa sa mi vsetok nabytok, buchot, jasne ze vyraznejsi v noci ked je ticho, ten smrad ide dnu...je to fakt neprijemne, a kto to nezazil nepochopi, ja viem, kto tak nebyva je mu to jedno, ale bolo by dobre respektovat sa...a to som zdrava, nemam halucinacie, nevyklopkavam v noci susedom ani nevyvolavam, len vravim, ze je to neprijemne a neda sa na to zvyknut. 🙂