icon

Svadba "bývalého"

4. jún 2023

Ahojte, stala sa taká vec, že sme s manželom pozvaný na svadbu môjmu kvázi bývalému. Bola to moja veľká láska už od základnej školy, neskôr sme spolu párkrát spali, bola som jeho prvá, ale vzťah sme nikdy nemali. S mojím manželom sú kamaráti dlhoročný (ale stretávajú sa príležitostne). Muž o ňom a mne vie, dokonca ešte na začiatku nášho vzťahu sme mali nejaké pletky, o ktorých tiež, samozrejme, manžel vedel nakoniec. Cítim sa nesvoja a neviem či prijať pozvanie, alebo nie. Manžel hovorí, že sa mu tam ísť nechce ale viem, že chce ísť.

20lucia20
7. jún 2023

@katkami123 nie, istá si nie som. Chapem tvoj pohľad, môže to tak byť. Ved som aj napísala že kľudne môže od nej chcieť len sex a tiež že ja nemôžem vedieť čo je medzi nimi. Ani to nechcem takto do detailov rozoberať lebo aj tak sú to len konšpiracie či je to tak alebo onak. No každopádne aj tak sa to nedozvieme, iba on vie o čo mu ide, nikto iný, ani autorka, ani my. Neviem no viackrát napísala že vyhľadáva jej spoločnosť, kontakt, neviem už ako konkrétne to písala, nechce sa mi to spätne hľadať, ale čítala som celé vlákno, tak som mala z toho pocit, že žena to vycíti. Ale aj ako hovorí @pralinka25 tak kľudne si to mohla priklasit, ťažko takto objektívne posúdiť. Ja som ju len chcela podporiť lebo sa mi nepáčilo, že každý ju zvozil ako si nahovára a domýšľa. A mňa v tomto intuícia väčšinou neklamala. Ale netvrdím že to tak musí byť, to samozrejme nie.

autor
7. jún 2023

Ďakujem za reakcie.
V prvom rade ma dosť urazilo prirovnávanie k prostitútke. Ako pardon ale taky záver z toho, že sme mali sex bez vzťahu? No a..? To neznamená, že on alebo ja sme spávali s ďalšími inými...
Za ďalšie áno láska od základnej školy ale prvýkrát sme spolu spali keď som mala 17.
Nemusíte ľutovať môjho muža, ved ja nikde neuvádzam, že plačem celé noci za ním alebo ze ho milujem a chcem byt s nim.

autor
7. jún 2023

@katkami123 neviem o akej osudové láske hovoríte, keďže to som tiež nikdy nespomenula..
Aku červenú knižnicu tu opisujete, nevykrocil z tieňa, norlamne bola noc vonku tma a možno sa bol vetrať vzadu na terase alebo močiť alebo ja neviem co tam robil, nevedela som, že je tam,inak by som tam nešla.

autor
7. jún 2023

A teda čo sa svadby týka, oficiálnu pozvánku ešte nemáme, zatiaľ nás len 2x pozvala nevesta ústne a on raz na tej prvej spoločenskej udalosti. Svadba je koncom leta. Nechám na manžela nech urobí ako chce, ale keďže ide ešte jeden pár z našej rodiny tak pravdepodobne pôjdeme aj my 🙂

nurielka
7. jún 2023

Veľa šťastia.. užívaj život s mužom a zabav sa na svadbe. Čo viac dodať. Nakoniec žiadny problém však?

autor
7. jún 2023

@nurielka vlastne máš pravdu, žiadny problém... Po týchto komentároch, z ktorých poväčšine, boli úplne mimo, som si vlastne uvedomila, že sa nič nedeje.. Niečo ma možno na ňom priťahuje? Asi áno.. Ale to nič nemení na fakte, že som vydatá.. A to bude mať aj dôsledok toho môjho nekomfortu v jeho spoločnosti-prvá láska má asi stále nejaké špeciálne miesto v srdci, či už to bolo obojstranne alebo nie...

autor
7. jún 2023

@pralinka25 neviem, vtedy nám to takto vyhovovalo, teda nebudem klamať, že ak by to navrhol tak by som bola rada ale nebolo to také, že on piskol a ja som skákala... Kazdy chodil na strednú na inom konci Slovenska, mimo školy rôzne kurzy, brigády,... Nie každý víkend sme chodili domov a keď sme aj prišli nie vždy vydalo, že sme boli naraz doma.. Boli sme v kontakte online, obcas sa stretli aj počas týždňa ale bolo to hlavne časovo náročné, keďže sme každý v prvom rade riešili vzdelanie a tieto veci.

sandynkaaa
7. jún 2023

@katkami123 co ti poviem😆
Už dávnejšie mi na to povedal, (najskôr to tak samozrejme nebolo,až casom), že keď sa kedysi rozišli,nemusia sa teraz neznášat...ze prečo by sa nemohli bavit🤷🏼‍♀️
Aaaaa u mňa nehrozí. Ja keď vidím tých pár x teraz, tak sa teším,ako som časom vyhrala, lebo čo je z nich... no sodoma🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

pralinka25
7. jún 2023

podla mna je to proste spomienkovy optimizmus. navyse ste teda boli spolu pomerne malo. to sa clovek nestihne jeden druhemu ani zunovat ani prejavit v zlom. takze je to take mile vzrusujuce a pohodove. tak asi aj preto to v tebe ostalo v tej prijemnej zone.
pozri ja by som sla. tak mozno budes mat motyle v bruchu a mozno zistis ze na ne nie je dovod. zabavis sa zatancujes, najes a zivot pojde dalej. v najhorsom ked to nebude dore mozes povedat ze ta boli hlava alebo ti nie je dobre a mozete odist skor.

ahhola
7. jún 2023

Musíš si ho sprotivit, vytlct z hlavy, bude ti ľahšie.

Ja som na bývalého myslela 20 rokov, potom sa mi ozvala jeho segra s rakovinou, (najprv som poznala ju, potom jeho). Hodila reč, ako ju obtiahli s domom... 5:1....a ešte od nej vypýtal na kontajner, lebo kupujúci chcel prázdny dom.

Potom si hovorím, k hentomu som vzhliadala???
(pte spravodlivosť dodávam, ze som s nim chodila, keď bol nepopisany list, čerstvo doma z vojenciný a toto povystrajal ako starozenac, pri jednej dracici na peniaze zabudol na sestru, ktorú mal tak veľmi rad v mladoství. ▪️🌺

sickynickyobsadene
7. jún 2023

To je tak keď sexujes len tak.Potom sa tu riešia takéto....

katkami123
7. jún 2023

Autorka, ale čím ti tak veľmi učaroval, keď ste spolu ani nechodili, už aj máš manžela, ale si nervozna v jeho prítomnosti? Že by si sa nemohla pozerať na jeho svadbu a nechceš ísť? Čo je na ňom také okúzľujúce, lebo píšeš, že čas na chodenie nebol, ale na sex ste si našli, ešte v takom veku,… toto je vec, ktorá ma na tebe fascinuje. Si vydatá, nepíšeš ako dlho, ale neznesieš pohľad na iného chlapa ako sa ide ženiť. A prečo si sa ty potom vydávala za svojho manžela? Lebo tento dotyčný nechcel? A keby chcel, si radšej s ním?

pralinka25
7. jún 2023

@katkami123 podla mna je to tak v tych teens casoch ze sa lahko zamilujes do predstavy. naprojektujes si do toho cloveka co chces. navyse ked si s nim malo je to ako ked sa baby buchli do spevakov, hercov... nevidis tie bezne denne neduhy. no a kedze je to prve vzplanutie zostane takym v hlave navzdy.

katkami123
7. jún 2023

@sandynkaaa
Však baviť sa môžu 😀 ale mali by sa ako 2 dospelí ľudia na úrovni s uvedomením si, že majú už vlastné rodiny.

katkami123
7. jún 2023

@pralinka25
Možno preto nechápem, že ja inak fungujem. Začne vzťah, skončí a dotyčný ma viac netrápi, potom ďalší atď., takže nemám dôvod mať stres v ich prítomnosti alebo prežívať ich svadbu.

pralinka25
7. jún 2023

@katkami123 ved ani ja som nic podobne nezazila ale mam par kamosiek co sa tymto stylom namotali a ja som vzdy ta ktora to pocuva

autor
7. jún 2023

@katkami123 ale prečo píšeš ze by som sa nemohla na jeho svadbu pozerať? Ja predsa nikde neuvádzam, že by som sa nemohla na to pozerať, len proste som nesvoja z toho pozvania.
Ty si kedy začala zo sexom? Lebo ja si myslím ze 17 rokov vôbec nie je tak málo... A na sex sme si nasli áno,keď sme sa konečne stretli tak samozrejme ze sme sa len rozprávali (ved sme dosť na rozprávali online)...

kamatopo
7. jún 2023

A prečo si nesvoja? Veď keď to vie tvoj muž tak to určite nerieši keď sú dokonca kamaráti. Nemáš mať z čoho obavy a tým byť nesvoja. Potom sa nemôžeš čudovať že sa tu rozvíjajú rôzne scenáre. Proste ako píše @katkami123, keď raz vzťah skončí tak sa skončí. A ak by aj on mal dáke úmysly tak si žena pevného názoru na manželstvo a určite by si ho vedela upratať.

autor
7. jún 2023

@kamatopo vzťah sa neskončil lebo ani nezačal.. Proste to bolo iné.. Ja to neviem popísať.. Ale teda porovnávať ma s prostitútkou je trochu cez nemyslíš?

kamatopo
7. jún 2023

Tak ja som ťa neporovnavala😂. Tak keď to bolo iné tak to ber ako spestrenie tvojho mladí kedy si sa hľadala a našla si úžasného manžela a viac to nerieš . Nemáš mať pocit dakej nervozity. Proste ideš na svadbu a ak aj niekto o tom vedel čo bolo medzi vami tak je to vec premlčana.

katkami123
7. jún 2023

Autorka, ja nepíšem, ze ste začali skoro so sexom v 17. Ja som začala so sexom hlavne až po 8 mesiacoch chodenia, vzťahu, nie, ze kamoš od vedľa na mna pískol a ja som utekala bez hrdosti. Ja si samu seba vsžim a spávala som iba s človekom vo vzťahu. A to, že ti bude robiť zle jeho svadba a nechceš sa jej zúčastniť tu cely čas riešiš ty, ty si tu založila túto tému.

Ale teraz naozaj, prečo si sa vydávala, keď si zbláznená do iného? Príde ti to fér voči tvojmu mužovi? Či tá prísaha a manželský sľub ti príde len taka fraška?

“ Muž o ňom a mne vie, dokonca ešte na začiatku nášho vzťahu sme mali nejaké pletky, o ktorých tiež, samozrejme, manžel vedel nakoniec.” - toto si písala ty.
Čiže si podvádzala s ním svojho manžela? Aké odpovede čakáš?

Žena, kde ty máš hrdost? Ten kamoš ťa celé roky berie ako istý pich, nemal záujem o vzťah a ty si ešte svojho súčasného manžela s ním podvádzala? Čiže si viac vážiš chlapa, ktorý ťa roky považuje len ako madrac namiesto chlapa, ktorý ťa povýšil na svoju oficiálnu priateľku a neskôr manželku? Dáš ruku do ohňa za to a naozaj si taka naivná, ze ten tvoj kamoš z iného mesta cakal 2-3 týždne vždy na teba, keď ste spolu anilen nechodili a teda nemal žiaden dôvod byť ti “verný”, a v tom svojom meste a intraku popri tebe nikdy so žiadnou inou nespal? Že odmietol zakazdym príležitosť aj tam, keď sa mu ponúkala? Kľudne tam mohol mať ďalšie také 2 ako si ty a raz za čas si odbehnúť ako aj za tebou. To kvôli takemu sa trápiš a jeho svadbe? Wau.

katkami123
7. jún 2023

Toto tu píšeš ty :
“ milujem svojho muža ale keď sa niekde stretneme s nim a prehodíme par viet, som v rozpakoch pletie sa mi jazyk ako pubertacke”

“ co poviem mužovi, prečo nechcem ist”

Takze si dosť protirečíš čo tu teraz píšeš, zrazu už pre teba pozvanie nie je problém.

autor
8. jún 2023

@katkami123 ano to som písala... Ale po prečítaní komentárov kde robíte zo mňa prostitútku, matrac,... A rôzne iné oslovenia som si uvedomila, že to je umelo nafúknuté a nič z toho nie je pravda.. Tu ma presvedcate ze mal aj iné, keď mal aj mňa,... Ôk verejné fórum, mala som s tým rátať, ale viem len ja a on ako to vtedy bolo.. Na margo toho ze si zacala sexuálne žiť po 8 mesiacoch vzťahu... Ja som ho lubila od 14...cize to sú 3 roky priatelenia sa, stretávania,... Aj keď sme nechodili do kina za ručičky ale boli sme "spolu" aj keď sme spolu nechodili.. A este k tomu podvádzajú.. Áno podviedla som ho ale vtedy sme spolu začali chodiť ja som mala 19 a boli sme spolu par týždňov a, ešte sme nevedeli ako bude nás vzťah pokračovať a ci vôbec, keď sa to stalo posledný krát,

autor
8. jún 2023

Áno tiež to beriem tak, že keď raz vzťah skončí tak skončí a už neriešim.. Lenže toto nebol vzťah a proste nemalo to ukončenie... Proste sme sa prestali stretávať, viac menej z mojej strany prišlo prerušenie kontaktu keď som zostala s mm(vtedy ešte priateľ)

katkami123
8. jún 2023

Nehnevaj sa, ale potom naozaj nechápem, čo riešiš. Ty máš manžela a svoj život, on svoju priateľku, ide sa ženiť a svoj život. Ty si tajne zaľubená, mám pocit, že si veci rada prikrášluješ na také, aké chceš, aby boli a nie aké realne sú, v tom je cely tvoj problém. Mne príde pod úroveň celé tie roky spávať s chlapom, ktorý mi nenavrhol chodenie a byť vzdy dostupnou. A samozrejme, ako každý jeden zdravý chlap, ani ten tvoj kamoš na intraku na napr. ozran party určite neodmietol dievča od vedľa i keď ty si to veéélmi idealizuješ, nemal s tebou oficiálny vzťah, nemal dôvod spávať iba s tebou. Dokonca, tam trávil podstatne viac času ako s tebou sex stretnutie 2-3x v mesiaci, čo je pre takého pubertiaka nadržaného veľmi veľmi málo, bežná potreba je tak 2x za deň a kvôli nejakej kamoske z iného mesta určite nedržal dobrovoľný celibát, len sa ti so všetkým nepriznal. Veľmi si veci idealizuješ a veríš na ružovych jednorožcov. To ako si to celé brala ty, neznamená, že tak isto to bral aj on. Naozaj, ty potrebuješ vytriezvenie.

zabka1000
8. jún 2023

Bože,keď čítam,čo všetko tu z teba spravili,tak tipujem,že už si aj oľutovala,že si sem napísala 🙂

pralinka25
8. jún 2023

a preco si nikdy neskusila byt s nim po skole a predtym ako si sa dala dkopy s tvojim muzom? to nerypem len sa pytam. kedze pises ze si ho lubila. mozno to stalo za to skusit to vtedy. teraz uz teda nie.

autor
8. jún 2023

@zabka1000 samozrejme ale modrý koník takto funguje.. Nech sa človek opýta čokoľvek vždy z toho vyjde ako najväčší blbec.. Lebo ženské tu chodia ventilovat svoju frustráciu...
@katkami123 vidíš a zase ma presviedčaš ze to bolo inak ako v skutočnosti, ty ho poznáš keď s takym presvedčením tvrdíš, že mal ďalšie na sex a potrebuje to 2x denne.. Mozno sú taky ale existujú aj taky ktorým netreba sex 10x za týždeň a toto nie sú žiadne ružové okuliare. Prečo by mi klamal, hovorili sme si všetko, aj keď sa mu ešte predtým baba páčila tak mi to predal, boli sme priatelia, prečo nie.. Rovnako som mu aj ja hovorila o iných (nie nespavala som s nimi) ale normálne sme sa o takých veciach bavili, keďže sme nemali vzťah nemusel mi byť verný ale to neznamená, že nebol... Zastával názor, že keď sexuje s jednou nebude s ďalšími troma.. A neverím na jednorožcov

autor
8. jún 2023

@pralinka25 neviem spoznala som sa s manželom a bolo 🙂

katkami123
8. jún 2023

A prečo nechceš ísť na tu svadbu?

Lebo z môjho pohladu, keď raz je ten chlap do ženy zamilovaný, tak to chce oficiálne so všetkým, aby každý vedel, že je jeho a on jej. A raz, keď zamilovaný nie je, tak mu stačí občasný sex a naozaj veľmi neverím tomu, že za cely čas ani len raz s inou nespal, i keď to je jedno, kedže ste vzťah nemali, mohol ti povedať čo uznal za vhodné, 100% pravdu vie aj tak iba on, nie ty, ani ja. On nemal problém s tým prísť ti na svadbu?