icon

Som sebec, keď odmietam ísť na svadbu?

Dnes o 19:11

Ako rodina sme boli pozvaný na svadbu kamaráta môjho manžela .Svadba je aspoň pre mna ďaleko skoro 2 h z domu .Mame aj malého syna preto som ja odmietala nechce sa mi neskoro večer šoferovat a trepať sa niekde kde ai to ani neužijem kvôli synovi.
Môj muž ale ide ,mna ani nijak nepresviedčál
Na jednej strane ho chápem že chce ísť ale na druhej sme rodina a mame malé dieta mali by sme byt spolu ,nechcem ho nechávať nikomu kedze ja som jeho mama.
Myslela som si že to odmietne keďže ani ja neidem
Mám pocit že ja sa niekedy obedujem viac pre našu rodinu ako on …
Som hnusná ? Alebo sebecka
Mám mu povedať že mi je tomluto alebo ho nechať ísť sa zabaviť

Strana
z2
anonym_111fee
•
Dnes o 19:13

A keď si mama tak to znamená že nemôžeš sa ísť jeden večer ísť s muzom zabaviť ?
Ty si nielen mama, ale ak partnerka a manželka?
Toto je zmýšľanie ako zo stredoveku

julia_romeo
•
Dnes o 19:16

ano, toto je vylozene sebecke... mat dieta a muza nie je choroba a ked ty si sa silou mocou rozhodla ze nejdes neni dovod aby ti sedel pri riti...

beata_k
•
Dnes o 19:17

Ved nech ide. Obcas je fajn byt aj bez seba. 🙂

janinah
•
Dnes o 19:20

Ak nedojčiš,tak dieťa k babke a vy dvaja sa zabavte,skvelá prilezitosť.

sashka22
•
Dnes o 19:22

@anonym_autor si mama, ale stale si aj manzelka. Hladas problem tam kde nie je. Synovi prospeje, ked ho obcas aj pustis z náruče a uzijes si vecer so svojim mužom.

domkakvet
•
Dnes o 19:22

@anonym_autor chod aj ty, alebo ho nechaj nech sa zabavi.

marci9
•
Dnes o 19:24

Ja ťa úplne chápem. Ani ja by som sa netrepala na svadbu 2 hodiny autom a ešte k tomu s malým deckom. A samozrejme by som chcela, aby manžel ostal so mnou doma.

anonym_add002
•
Dnes o 19:28

Čoo? Boože, ved normálne choď, malého nechajte starkej a zabavte sa. My sme tak boli a polročný syn bol so starkou a to som kojila. Nerob z toho drámu, dieťa bez vás "prežije".

brrunetkaa
•
Dnes o 19:28

Ja by som našla pre dieťa stráženie a užila si svadbu aj s manželom. Ak nie je problém s peniazmi, tak by som si tam niekde aj bookla hotel a spala tam. Keď nechceš ísť ani dieťa dať strážiť, tak by som normálne chcela aby muž išiel keď sa mu žení kamarát. Hlavne ak chce ísť on…

euka210
•
Dnes o 19:31

@anonym_autor je to jeho kamarat, tak jasne ze chce ist. Ked neviete ist obaja, tak nech ide sam. Ked kamarata poriadne nepoznas, tak bez vycitiek.

anonym_5423f6
•
Dnes o 19:31

Pokiaľ nechceš ísť ty tak nechoď. Ale zakazovať mužovi ísť je blbosť. Však aj ty popros muža keď niekde budeš chcieť s kamarátkami ísť aby strážil syna. Obidvaja máte právo sa zabaviť. Netreba nič brať útočne.

petamich
•
Dnes o 19:35

Neviem ako stare je dieta ale realne, ak prilis male, tak by som zostala doma a manzel, ak by chcel, by siel. Ak nie uz az take male, isli by sme vsetci a s nami niekto, kto s nim bude alebo by zostalo so svokrovcami (mame ten luxus, ze sme mali nasho kam dat).

Ja osobne by som nevidela dovod, pre ktory by sme mali ostat doma vsetci. A uz duplom, ak ide o jeho kamarata, jasne, ze by siel.

anonym_f38e82
•
Dnes o 19:38

je to kamarat tvojho manzela-nie tvoj .. ty ost nechces a on ano - nech ide .. v zivote nemozete byt jak dve vajcia len preto,ze ste rodina... ani ty s nim nebudes vzdy a vsade.. naplanuj si babsky vecer an nechaj jeho so synom nabuduce doma ..robit veci oddelene raz za cas vztahu len prospieva

anonym_ab2a10
•
Dnes o 19:38

išla by som aj s malým. Prinajhoršom pôjdete skôr domov.

crazy_cat_lady
•
Dnes o 19:53

Neviem ake male je dieta, ale vsak chodte spolu.. popros starych rodicov o strazenie a chodte len sami dvaja

minenkaa
•
Dnes o 19:57

Naozaj nemôže niekto postrážiť dieťa jednu noc,však zoberte si hotel aj mame,sestre a dieťa bude s ňou a vy sa bavte

anonym_24378d
•
Dnes o 19:59

2h je daleko? Keby to bolo napr. BA-KE, tak nepoviem, ale toto je dost smiesne. No ked sa ti zda daleko, tak nech ide manzel sam. To teraz budete chodit vsade spolu? Aj do prace ho pustis? Ja som bola tiez sama na svadbe. Bez muza a maleho syna. Vsetci prezili. Fakt prehanas.

anonym_c4be0a
•
Dnes o 20:12

@anonym_autor ste manzelia, nie siamske dvojcata. Je viac nez v poriadku travit cas aj oddelene. Pripadas mi taka unfnukana tymi recami ako sa obetujes viac ako on

anonym_71e3f9
•
Dnes o 20:12

@anonym_autor choď aj ty, zabavíte sa. Znovu nakopnete vzťah.

anonym_d5e796
•
Dnes o 20:15

Budem jedina, ktora napise, ze nie si sebecka. Od muza, ktory by tvrdil, ze ma miluje a miluje aj dieta, by som automaticky ocakavala, ze pochopi tuto situaciu a moje obavy a uplne bez problemov jednoducho ostane doma. A to dokonca bez toho, aby mi niekedy cokolvek vycital. Rovnako by som nesla bez muza. Ten muz nebude zit s tym kamaratom, ktory sa zeni, ale so svojou rodinou. Ta by mala byt pre neho automaticky prvorada.

natalka13
•
Dnes o 20:19

Mas dieta a teraz nikam nechodis? S kamoskami na kavu, do kina, cvicit?
Skoncil ti spolocensky zivot?
Amen🙈
Zamkni muza doma STE RODINA!!!

anonym_8ec3d9
•
Dnes o 20:26

@anonym_autor môj manžel bol sám na svadbe svojho kolegu, ktorého poznám aj ja. Nevidela som však dôvod ísť, tak som nešla. Nikomu to nevadilo.

bosorkabb
•
Dnes o 20:26

Kľudne môže ísť sám. Alebo s tebou a dieťa kľudne starým rodičom.
Ak chceš ostať doma tak kľudne môže ísť sám.
Nevidím na tom nič divné.

anonym_fc27b2
•
Dnes o 20:29
@anonym_d5e796

Budem jedina, ktora napise, ze nie si sebecka. Od muza, ktory by tvrdil, ze ma miluje a miluje aj dieta, by som automaticky ocakavala, ze pochopi tuto situaciu a moje obavy a uplne bez problemov jednoducho ostane doma. A to dokonca bez toho, aby mi niekedy cokolvek vycital. Rovnako by som nesla bez muza. Ten muz nebude zit s tym kamaratom, ktory sa zeni, ale so svojou rodinou. Ta by mala byt pre neho automaticky prvorada.

@anonym_d5e796 ako milujúca manželka by som muža poslala samého,ak by sa mne nechcelo.

anonym_677624
•
Dnes o 20:39

@anonym_autor Ked ty ist nechces, tak nechod a on nech ide.
Ked sa vydavala muzova neter, boli tam aj taki drobci, moji boli vtedy tiez este mensi mali tak 8-10 rokov, tak sa s nimi zabavali a svadbu si uzili aj mamicky tych malych deti.

zuzanaete
•
Dnes o 20:40

Preco chces tak manzela obmedzovat? Ty by si aj mohla ist, ale nechce sa ti. Tak aj manzel ma sediet doma? Nech ide a super sa zabavi. Nie je tvoj majetok a nie ste ani spolu zviazani. Nevnimaj to ako nespravodlivost. Ak by si co i len trochu chcela ist, tak nic nie je prekazkou a isla by si s nim ci uz s dietatom alebo bez.

anonym_408139
•
Dnes o 20:46

Ja toto nepochopím. Každá moja kamarátka alebo známa a celkovo, čo počúvam: „Ja nemôžem ísť, lebo som mama, ja ju nenechám nikomu, ona je ešte maličká.“ Dobre, chápem, keď niekomu ozaj nemá kto postrážiť dieťa. Ale to dieťa, keď ostane jednu noc u babky, si to aj tak nebude pamätať.

Moja mama bežne strážila kamarátkam deti, keď išli na svadbu, aj maličké bábätká. Nás takisto. Na prázdniny sme chodili bez akéhokoľvek kontaktu, keďže ešte telefóny neboli, pokojne aj na tri týždne. A tu som, žijem a žiadnu traumu nemám.

anonym_d5e796
•
Dnes o 20:47
@anonym_fc27b2

@anonym_d5e796 ako milujúca manželka by som muža poslala samého,ak by sa mne nechcelo.

@anonym_fc27b2 Nikoho by som nikam neposielala. Ak by siel sam, bola by som sklamana. Nevybrala by som si muza, ktoremu je blizsi kamarat, ktoreho uz mozno v zivote neuvidi, nez zena a dieta. Ale kazdy to ma inak. Nie, nedrzala by som ho nasilu. Vybrala by som si muza, ktory ma rovnaky hodnotovy rebricek ako ja. To je cele. Zakazovat niekomu - to nema vyznam. Takze piseme o odlisnych veciach, o odlisnych muzoch.

anonym_d3fa64
•
Dnes o 20:58
@anonym_408139

Ja toto nepochopím. Každá moja kamarátka alebo známa a celkovo, čo počúvam: „Ja nemôžem ísť, lebo som mama, ja ju nenechám nikomu, ona je ešte maličká.“ Dobre, chápem, keď niekomu ozaj nemá kto postrážiť dieťa. Ale to dieťa, keď ostane jednu noc u babky, si to aj tak nebude pamätať.

Moja mama bežne strážila kamarátkam deti, keď išli na svadbu, aj maličké bábätká. Nás takisto. Na prázdniny sme chodili bez akéhokoľvek kontaktu, keďže ešte telefóny neboli, pokojne aj na tri týždne. A tu som, žijem a žiadnu traumu nemám.

@anonym_408139 malé dieťa je super výhovorka keď sa ti niekam nechce, to si ešte nepochopila? 🤭

biba_18
•
Dnes o 21:00
@beata_k

Ved nech ide. Obcas je fajn byt aj bez seba. 🙂

@beata_k nejde o to že je dobre byť bez seba - ona chce aby bolo vyslovene po jej… 😏

Strana
z2