Svadba v kostole ak je jeden nepokrstený
Ahojte chcem sa spytat ideme mat svadbu nabuduci rok a chceme svadbu v kostole chcem sa spytat ci sa to da ked ja niesom ani krstena ani nic a priatel je krsteny aj birmovku ma
@natalka13 ja co som bola na svadbach tak aj s omsou do hodiny vsetci, parkrat sa stalo ze bola dlhsia kazen a potom isiel skoro cely kostol na prijimanie tak vtedy dlhsie ako hodinu a bez omse ako pises tych 30-40 minut (a ze som tych svadieb za posledne roky absolvovala 21 :P )
Sobáš je len začiatok,to vybavíte už či oficiálne,či polooficiálne.Problémom potom býva spolužitie a hlavne,keď prídu deti.Jedna strana ťahá tak /do kostola a k viere/ druhá na opačnú stranu,samozrejme aj dedko babka sa pridajú.Deti sú potom z toho zmagoreté- mamka tak,ocko inak a ja čo teraz? komu veriť?Už aj tu na MK o tom bolo debata.Ale to len moja poznámka na okraj,nechcem meniť tému,v tomto prípade je lepšie to staré "rovný rovného si hľadá"- nepíšem pre autorku,tá sa už rozhodla.skôr pre iných čítajúcich.
@veronice my sme boli hodinu a pol v kostole,iba sme si nonstop stupali,klecalu sedeli no na palicu 😬😏
@janulka2811 co ste tam robili hodinu a pol?
@janulka2811 ono vsetko to stupanie klacanie a sedenie ma svoju symboliku ale rozumiem ze pre nezainteresovaneho cloveka to moze vyzerat ako nekonecny proces 🙂
@veronice niesom veriaca ... to bude asi tym ... kazdy mame na tieto veci svoj nazor ...
@catherinah sedeli,klacali stali 😆

@tetapetra precoo??