icon

Svadba v kostole ak je jeden nepokrstený

miska7754
10. okt 2018

Ahojte chcem sa spytat ideme mat svadbu nabuduci rok a chceme svadbu v kostole chcem sa spytat ci sa to da ked ja niesom ani krstena ani nic a priatel je krsteny aj birmovku ma

Strana
z2
miska7754
autor
10. okt 2018

@tetapetra precoo??

veronice
10. okt 2018

@natalka13 ja co som bola na svadbach tak aj s omsou do hodiny vsetci, parkrat sa stalo ze bola dlhsia kazen a potom isiel skoro cely kostol na prijimanie tak vtedy dlhsie ako hodinu a bez omse ako pises tych 30-40 minut (a ze som tych svadieb za posledne roky absolvovala 21 :P )

janinah
10. okt 2018

Sobáš je len začiatok,to vybavíte už či oficiálne,či polooficiálne.Problémom potom býva spolužitie a hlavne,keď prídu deti.Jedna strana ťahá tak /do kostola a k viere/ druhá na opačnú stranu,samozrejme aj dedko babka sa pridajú.Deti sú potom z toho zmagoreté- mamka tak,ocko inak a ja čo teraz? komu veriť?Už aj tu na MK o tom bolo debata.Ale to len moja poznámka na okraj,nechcem meniť tému,v tomto prípade je lepšie to staré "rovný rovného si hľadá"- nepíšem pre autorku,tá sa už rozhodla.skôr pre iných čítajúcich.

tetapetra
10. okt 2018

@miska7754 na úrade sa mi to zdalo také komornejšie, krajšie, pre mňa nové. Samozrejme.to závisí aj od mesta ako to má spravené. Kostol som poznala, nenadchlo ma to nikdy. Vždy to isté

janulka2811
10. okt 2018

@veronice my sme boli hodinu a pol v kostole,iba sme si nonstop stupali,klecalu sedeli no na palicu 😬😏

catherinah
10. okt 2018

@janulka2811 co ste tam robili hodinu a pol?

veronice
10. okt 2018

@janulka2811 ono vsetko to stupanie klacanie a sedenie ma svoju symboliku ale rozumiem ze pre nezainteresovaneho cloveka to moze vyzerat ako nekonecny proces 🙂

janulka2811
10. okt 2018

@veronice niesom veriaca ... to bude asi tym ... kazdy mame na tieto veci svoj nazor ...

janulka2811
10. okt 2018

@catherinah sedeli,klacali stali 😆

Strana
z2