Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?
Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty
Svagor je debil.
Nemas za co.
@a_alexandra_a ona to video podla vsetkeho vyrobila. A necudujem sa, ze to svokra zobrala osobne. Ved kolko ma autorka asi svokier? Niekedy by celkom stacilo, keby ludia najprv pouzili mozog, a potom pridavali "vtipne" videa. Svagrovi sa asi svokra stazovala.
Kolko zubov by mala mat svokra? Dva! Jeden na otvaranie piva a druhy aby ju bolel.
Och, nebolo to nič osobné, reakcia svokry bola prehnana, veď ide o srandu. No a švagor... Ten to prepiskol na plnej čiare. Takto sa s Tebou rozprávať a vyhrážať sa Ti,je úbohé.
Joj nemám rada takýto humor.
Ťažko, je to jeho mama.
Ja osobne z pravidla nemám muža ani nikoho na face.
Načo
@sono2 zas niekto domýšľavý . Veď jasné píšem že máme dobrý vzťah 🤔
Vef nie som, čítala som že máš dobrý so svokrou
Švagor čo ti napíše úplne na šupu že si špina? A ešte tie facky? To do teraz ste sa akože bavili bez problémov a on ti len tak napíše, že si špina?
Tak atď on neni normálny, alebo to celé ja nechápem
@sono2 tak bavili . Zjavne som mu ležala v žalúdku len nemal možnosť mi to ukázať. Tak video mu padlo asi vhod . Inak to nevidím uz
Toto si myslím aj ja.
Ja chápem tvoj postoj a evidentne ta to trápi.
Nechaj to tak. Svokru si vyriešila, tak čas ostatné zalieči.
Švagor je magor
@kikulienkadd ona ho nenatocila a nebola na videu svokra, bol to videovtip bežne z netu, čo ich chodí milión
prečo riešiš jeho ženu? Nabudúce sa zamysli, či a kedy sú aké žarty vhodné. Nie každému sa takéto niečo páči.
@cacianka ďakujem za vysvetlenie. Tomuto druhu humoru neholdujem, nerozumiem, nezvyknem si na neho. Úcta k starším je mi bližšia.
Netrap sa..je to v pohode..
Koľko máš? Píšeš, že si so svokrou výborne rozumieš, ale daš také video na soc.sieť? Aj mňa by to nahnevalo. Ja síce nemám so svokrou užasný vzťah, ale ani by som si nikdy nedovolila takúto vec.
Hold, je to každého vec, čo dáva na internet, ale potom treba znášať následky...
Vhodnosť/nevhodnosť, vtipnosť/nevtipnosť videa je podľa mňa v tejto debate podružnou otázkou. Podstatné je, či mal švagor právo sa takto k téme vyjadrovať. Podľa mňa nie. Je to záležitosť medzi svokrou a nevestou, ktorú si tieto dve vysvetlili. Predpokladám, že svokra je svojprávna osoba, ktorá vie sama posúdiť čo sa jej dotkne a ako to s dotyčným vyrieši. Švagrovi je do toho nič. Takúto reakciu by som od neho brala za opodstatnenú v prípade, ak by dotyčná týrala hladom nejakú nehomúcu starenku. V tomto prípade bola jeho reakcia úbohá.
bol to vtip, tvoja svokra a svagor su kompletni? nedajboh na nejakej rodinnej oslave povies vtip, tak tiez taketo teatro?? preboha, lubim svoju svokru, ze ma zmysel pre humor a taketo kraviny neriesi. stiahnu tna svojom profile vtip a ospravedlnit sa hoci v nom nebola ona menovana je asi strop vztahovacnosti aky som este nikdy nezazila…