Švagriná a jej nezmyselné nápady
Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem
@anonym_140d1c Presne o tom je toto fórum. Niečo sa im podhodí a ony si idú. A stále tie isté, čo len koníkom žijú. A na ostatných sieťach sa na nich bavia.
@anonym_fd6d5f veď preto sa na nich ľudia bavia. A tie isté nicky, a potom ešte anonymy, ktoré už poznáš podľa slov a podľa dikcie. Zábavisko 🙂
@anonym_autor Je uplne normalne im to slusne vysvetlit. Je uplne normalne im to vysvetlit aj jasnejsie ak to na prvykrat nepochopia. A je uplne normalne ich aj poslat do psej matere aj so svokrou ak sa budu tvarit ze je to v poriadku. Vymenit zamky a povedat,ze najblizsie sa uvidime az na niecom pohrebe
@anonym_fd6d5f veď preto sa na nich ľudia bavia. A tie isté nicky, a potom ešte anonymy, ktoré už poznáš podľa slov a podľa dikcie. Zábavisko 🙂
@anonym_140d1c no bacha aby aj teba nespoznal niekto podla slov a dikcie😏
@anonym_140d1c no bacha aby aj teba nespoznal niekto podla slov a dikcie😏
@anonym_a7185a vôbec s tým nemám problém. Ja som veľmi jasne čitateľná na tomto fóre, čiže feel free.
A mame tu novu temu,aká som ja sikovna lebo ja nenaletim a vy ostatné ste smiešne
Svokra/mama tu nie je? Aby sa vyjadrila
Svokra mi to nenavrhla,ona mi to oznámila a prikázala a vzápätí aj vynadala aká vlastne som
@anonym_autor asi by som sa odstrihla od nich. Na oslavy a pomôcť, keby potrebovali, by chodil len muž, ja nie.
@anonym_fd6d5f Divila by si sa. Ale admin ak taketo zisti, zrusi diskusiu. Alebo ak zisti, ze osoba ma 2 ucty, zablokuje jej ich. Minule prisiel admin na to, ze osoba si vymyslela pribeh ze zomiera zena a ma 2 dcery. Potom tu pisala akoze jej kamoska, ze uz ta zena zomrela. Admin tu pisal, ze to pisala jedna osoba a ucet jej zrusil.
@anonym_fbb353 lenže to musíš zadať cez upozornenie na nevhodný prispevk/diskusiu. Si myslíš, že tu admini čítajú všetko, každú jednu diskusiu?? 🙄
samozrejme z eje to vymyslene..za ten cas vecer co odpisovala by si minimalne stihla precitat aspon to,co ta akoze svagrina napisala.. list vlastnictva je vraj na neho tu pise,ze na oboch.. byvali v podnajme a tu uz predali dom ... dom mal este pred nou a zrazu uz boli spolu ale v zahranici a neviem kde ... keby to bolo realne chytim telefon vynada,jednej druhej bloknem a dovidenia
@anonym_1457c6 haló, čítaj. Táto autorka píše, že predala svoj byt, v zahraničí si niečo zarobili a po návrate si zobrali hypotéku
@anonym_autor takto ti napisem. Dievcata ti sem vlozili inkriminovanu diskusiu, kde si vsetko od A do Z nacitas. Co ti brani sa k tomu vyjadrit priamo tam? Jedine ferove riesenie a zabranit psychickemu tyraniu dievcat vlastnou matkou a starou materou☺️
Existuju na internete, napr na Reddite, alebo v komentaroch na youtube pod videami pripady, ze jedna osoba si takto diskutuje pod roznymi nickami/ osobnostami sama so sebou. Popripade vytvara rozne diskusie s roznymi temami. Pricom realita je uplne niekde inde, najskor nejaky dusevne chory jedinec, alebo len mierne prepnuty, co sa doma nudi a tak si "tvori". Toto je podla mna podobny pripad a neboli by tu zrejme prvy. Strasne by ma zaujimalo kto je za tymto, normalne ma fascinuju taketo osoby. Autorka, good job, ja som sa zabavila dobre, zrejme by sme ta tu poznali my, co sme OG useri, co si pamatame rozne kauzy z pred 10+ rokov co tu boli.
Existuju na internete, napr na Reddite, alebo v komentaroch na youtube pod videami pripady, ze jedna osoba si takto diskutuje pod roznymi nickami/ osobnostami sama so sebou. Popripade vytvara rozne diskusie s roznymi temami. Pricom realita je uplne niekde inde, najskor nejaky dusevne chory jedinec, alebo len mierne prepnuty, co sa doma nudi a tak si "tvori". Toto je podla mna podobny pripad a neboli by tu zrejme prvy. Strasne by ma zaujimalo kto je za tymto, normalne ma fascinuju taketo osoby. Autorka, good job, ja som sa zabavila dobre, zrejme by sme ta tu poznali my, co sme OG useri, co si pamatame rozne kauzy z pred 10+ rokov co tu boli.
@anonym_e0dfd4 nechce sa mi to hľadať (možno si niekto spomenie, nájde, zavesí), ale nedávno tu bola diskusia, na ktorú autorke odpovedal veľmi podobne znejúci nick, ako mala ona, založený v rovnakom obdobi. Akoby sa rozprávala sama so sebou (malo to vyzerať, že reaguje jej kamoska). Buď je táto osoba ta istá - alebo je to veľmi obdobne. Len teraz zvolila inú stratégiu, dve samostatne diskusie.
@anonym_e0dfd4 aj ja som pár krát založila účelovo tému, chcela som si trochu trénovať nejaké moderátorské zručnosti a stratégie v diskusii, xixi
Ale aká náhodička, až ťažké uveriť..
@anonym_e0dfd4 nechce sa mi to hľadať (možno si niekto spomenie, nájde, zavesí), ale nedávno tu bola diskusia, na ktorú autorke odpovedal veľmi podobne znejúci nick, ako mala ona, založený v rovnakom obdobi. Akoby sa rozprávala sama so sebou (malo to vyzerať, že reaguje jej kamoska). Buď je táto osoba ta istá - alebo je to veľmi obdobne. Len teraz zvolila inú stratégiu, dve samostatne diskusie.
@anonym_dcb8ac to som si občas všimla na pokeci že tam na niekto aj tri štyri niky a chodí sa hádať sám do sebou.
@saraxyz ešte svokra...halooo....🤣😊
@barborab1411 aj manzel,jednej aj druhej.To by bola,ze aka komedyyy
@barborab1411 aj manzel,jednej aj druhej.To by bola,ze aka komedyyy
@anonym_ca9dd8 keby len komedy, ale aj aká neuveriteľná náhoda 🤣
@anonym_ca9dd8 keby len komedy, ale aj aká neuveriteľná náhoda 🤣
@anonym_dcb8ac no to by mohla,ale zase svagrinka by povedala muzickovy a aj ten sa sem zaregistruje,a aby nechybal ani muz zase svagrinej,co chce byvat v ich dome tak aj jej sa zaregistruje.Alebo to urobia obe,resp.iba 1.
@anonym_dcb8ac no to by mohla,ale zase svagrinka by povedala muzickovy a aj ten sa sem zaregistruje,a aby nechybal ani muz zase svagrinej,co chce byvat v ich dome tak aj jej sa zaregistruje.Alebo to urobia obe,resp.iba 1.
@anonym_ca9dd8 to už znie ako monodráma určená pre jedného herca ale viacero postáv
@anonym_ca9dd8 to už znie ako monodráma určená pre jedného herca ale viacero postáv
@anonym_dcb8ac mohla by sa tu este vyjadrit svagrinka,ci teda citala diskusiu,ci nie ako to dopadlo.
@anonym_dcb8ac no a taka dobra este zapletka by bola super,nech mam co citat teraz v robote,este polka predomnou.Tak kym pojdem domov,hadam sa jej aj dockame.
@anonym_dcb8ac 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 boze, tieto slovne spojenia, to ako ti napadlo :D som vybuchla smiechom do slz v obchodaku akurat 🤣🤣👌🏻 diki
@anonym_dcb8ac prípadne počiatky schizofrénie 😉

@anonym_140d1c je to rovnako super ako čítať 40 strán keď vieš, že ide o výmysel.
@maca1984 a ty si si myslela, že to je realita? To si vážne tomu naletela? Niekto si tu srandu a tu baby na trhu do polnoci píšu a dnes to pokračuje. To je tak, keď psom hodíš kostičku, zahrajú sa sami.