Švagriná a jej nezmyselné nápady
Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem
@maca1984 a ty si si myslela, že to je realita? To si vážne tomu naletela? Niekto si tu srandu a tu baby na trhu do polnoci píšu a dnes to pokračuje. To je tak, keď psom hodíš kostičku, zahrajú sa sami.
@anonym_140d1c áno, do určitého momentu som verila že to je reálne. Verím tomu, že niekto tak pošahaný môže existovať. Potom som si vypla upozornenia a ďalej neviem čo sa v tej téme dialo.
@veronikah96 ja som sa tu kedysi dávnejšie prihlasila,lebo som si myslela že sa tu riešia len detičky 🙂
@anonym_autor načo ty chceš riešiť detičky,keď žiadne nemáš
@reela hypotéku sme brali spolu,boli sme spolu v zahraničí, keď sme sa vrátili na Slovensko predali sme byt ktorý som mala po rodičoch, doložili sme našetrené úspory a zvyšok riešili hypotékou,dom je písaný na polovicu,aj autá máme podelené, manžel platí hypotéku a energie,ja jedlo a veci okolo domu
@anonym_autor prečo ste bývali v podnájme,keď si mala byt?
Keď som videl nadpis, hneď som tušil, že o čo ide 😀
to je všetko? Len 5 strán?? Som sklamaná....
@anonym_autor načo ty chceš riešiť detičky,keď žiadne nemáš
@rozculena 🤦🤦🤦
No asi sa chcela poradiť a zistiť ako môže riešiť problém.
Alebo je mk iba pre detné ženy ?!
Veľa žien - členiek, napr aj ja, nemáme deti, tak nám zakázeš tu byť a exkomunikuješ nás ?!
@anonym_f871d3 😂 absolútne netušíš,o čom je táto diskusia
@rozculena veľmi dobre viem, o čom je táto diskusia, nemajú obavy o moj pričetnosti. Pozorne som čítala obe súvisiace diskusie.
Reagujem cielene na tvoju blbu poznámku, prečo je na mk keďže nemá deti.
Alebo ti mám nakresliť ?
@rozculena veľmi dobre viem, o čom je táto diskusia, nemajú obavy o moj pričetnosti. Pozorne som čítala obe súvisiace diskusie.
Reagujem cielene na tvoju blbu poznámku, prečo je na mk keďže nemá deti.
Alebo ti mám nakresliť ?
@anonym_f871d3 o tvojej príčetnosti som nepovedala nič,nemusíš ju tu dokazovať.
Už keď na mňa útočíš kvôli tomuto komentáru,tak si si nevšimla aj ten ďalší?
Mne išlo iba o to,dokázať,že toto nie je švagriná,ale tá istá autorka a že sa týmito komentármi odkopala,a ešte aj to,že tvrdila,že jej sa ten link nedá otvoriť,šak jasné,keď ona je autorka...
Odpisovala som na ten príspevok s tým, že ja by som nikoho cudzieho ani najbližších do svojho domu nevpustila bývať. Potrpím si na maximálnej čistote a ktovie, v akom stave by som dom po nich našla. Je to nehoráznosť o to žiadať a to primitívnymi argumentami, len preto, aby istý čas bývali lepšie. Podobné mala suseda, ktorej brat so švagrinou sa k nej nasťahovali "postarať sa o psa", ktorý je iba vonku v búdi a "strážiť" dom. Skončilo to množstvom všelijakých návštev, aby ukázali sa, kde bývajú. Suseda našla dom v katastrofálnom stave a mladí (ich deti) tam urobili žúrlu s vyše 50- imi mladými, ktorí sa ožrali a zničili aj bazén. Takže robíte dobre a odolajte. Radšej nech porazí ich z toho, že dom mať nebudú, akoby malo poraziť vás po príchode domov.
Autorka uz nenapise,ani tu ani do tej prvej diskusii.Kedze sme ju odhalili,ale super by bolo keby nspisala,ze by sa ozvala skutocna svagrina.
@anonym_autor no čo autorka, ako to celé dopadlo ?
Pani z dvojizbáku, choď sa prosím liečiť z tejto schizofrénie, lebo toto nie je normálne, zakladať takéto témy najskôr ako jedna osoba, potom ako druhá. Smeje sa z teba celé Slovensko, už si aj na žltom slonovi. A admini z MK by to tiež mohli stopnúť, veď musia vidieť, z akej ip adresy sa píše.
@rozculena 🤦🤦🤦
No asi sa chcela poradiť a zistiť ako môže riešiť problém.
Alebo je mk iba pre detné ženy ?!
Veľa žien - členiek, napr aj ja, nemáme deti, tak nám zakázeš tu byť a exkomunikuješ nás ?!
@anonym_f871d3 trošku si mimo. Autorka pôvodnej diskusie prezradila na túto akože švagrinú, že deti nemajú. A teraz táto pseudo švagriná píše, že sa sem prihlásila, lebo si myslela, že sa tu riešia len deti. Takže sa vyzradila sama
@anonym_f871d3 trošku si mimo. Autorka pôvodnej diskusie prezradila na túto akože švagrinú, že deti nemajú. A teraz táto pseudo švagriná píše, že sa sem prihlásila, lebo si myslela, že sa tu riešia len deti. Takže sa vyzradila sama
@anonym_2f380e ty si 🤦🤦🤦. Pôvodne som si tiež myslela, že toto je fórum iba pre žena/ deti.
Až keď som našla aj iné diskusie, som zistila že je to tu široké fórum.
Absolútne nechápeš
No....už je tu švagrina, sestra a určite ešte aj svokra napíše onedlho svoj uhol pohľadu....

Natália zase ty?