Švagriná chce môjho brata len pre seba
Ahojte, co sa to porobilo? Moja svagrina chce mojho brata len pre seba. Maju dieta, byt a ona mu zakazuje navstevovat rodicov, stretat sa s rodinou. Ale s jej rodinou sa stretaju pomaly kazdy vikend.. To co sa tym dnesnym zenam porobilo? Si muzovi rodicia nezasluzia ani navstevu, vidiet vnuca? Ani v byte ich nechce, nechce navstevy muzovej rodiny. On ju sice nepocuva, ale potom ma doma peklo. Co ste to za mlade zeny, ze toto robite svojim muzom?
@monsterablue moji rodicia si tu najmilsi rodicia, takze nic sme jej neurobili.. 🙈
@anonym_autor aj v manželovej rodine sa tvária ako najlepší ale vníma to tak len švagriná lebo je od narodenia večne uprednostňovaná aj s jej deťmi a absolútne nevníma ten diametrálny rozdiel 🙂 nič sa nedeje len tak
Verím, že môže byť aj tvoja švagriná trafená a mrcha. O nej nič neviem, o tebe viem len toľko, že ten záver príspevku - obvinenie mladých žien kolektívne - napovedá niečo o tvojej mentalite..
Keď mladá žena (tipujem, že ste viac menej rovesníčky) horekuje a lamentuje nad inými mladými ženami..
@zuzanita1609 realne to nasi ziju.
A je mi ich luto. Tie dnesne mlade zeny su ine.. len co ja a moja strana.. pocuvam to vsade..
@anonym_autor nechaj ich žiť si svoj život aký ho chcú a nestrkaj svoj nos tam, kde nemáš. Je úplne v poriadku a priam potrebné, aby muž priľnul k svojej žene a zanechal rodičov. Píšem ti to ako matka synov a ty im nerozbíjaj rodinu a staraj sa len do svojho hrnca a do svojej rodiny. Nerozumiem prečo okydávaš švagrinú a robíš im peklo v rodine. To je trend dnešnej doby. Vidím to všade naokolo.

@1gramofon videla si niekde takú moju radu... Ja si myslím, že s tým autorka nič neurobí ani jej rodicia. Brat je podpapucnik a pre pokoj v rodine prestane chodiť k rodičom.
@zalka posledné dva riadky z tvojho príspevku:
Prečo to neporadíte autorke aby pomohla bratovi odísť od manipulativnej ženy, ktorá ho ma za handru.