icon

Švagriná chce môjho brata len pre seba

8. jún 2025

Ahojte, co sa to porobilo? Moja svagrina chce mojho brata len pre seba. Maju dieta, byt a ona mu zakazuje navstevovat rodicov, stretat sa s rodinou. Ale s jej rodinou sa stretaju pomaly kazdy vikend.. To co sa tym dnesnym zenam porobilo? Si muzovi rodicia nezasluzia ani navstevu, vidiet vnuca? Ani v byte ich nechce, nechce navstevy muzovej rodiny. On ju sice nepocuva, ale potom ma doma peklo. Co ste to za mlade zeny, ze toto robite svojim muzom?

Strana
z3
1gramofon
11. jún 2025
@zalka

@1gramofon videla si niekde takú moju radu... Ja si myslím, že s tým autorka nič neurobí ani jej rodicia. Brat je podpapucnik a pre pokoj v rodine prestane chodiť k rodičom.

@zalka posledné dva riadky z tvojho príspevku:
Prečo to neporadíte autorke aby pomohla bratovi odísť od manipulativnej ženy, ktorá ho ma za handru.

zalka
11. jún 2025
@1gramofon

@zalka posledné dva riadky z tvojho príspevku:
Prečo to neporadíte autorke aby pomohla bratovi odísť od manipulativnej ženy, ktorá ho ma za handru.

@1gramofon lebo som písala v príklade ako funguje koník.... Pri obrátenom garde by tu bolo mrte takých rád...

anonym_6cd5ad
11. jan 2026
@anonym_autor

@monsterablue moji rodicia si tu najmilsi rodicia, takze nic sme jej neurobili.. 🙈

@anonym_autor aj v manželovej rodine sa tvária ako najlepší ale vníma to tak len švagriná lebo je od narodenia večne uprednostňovaná aj s jej deťmi a absolútne nevníma ten diametrálny rozdiel 🙂 nič sa nedeje len tak

anonym_7f6633
11. jan 2026

Verím, že môže byť aj tvoja švagriná trafená a mrcha. O nej nič neviem, o tebe viem len toľko, že ten záver príspevku - obvinenie mladých žien kolektívne - napovedá niečo o tvojej mentalite..
Keď mladá žena (tipujem, že ste viac menej rovesníčky) horekuje a lamentuje nad inými mladými ženami..

anonym_79ebfa
11. jan 2026
@anonym_autor

@zuzanita1609 realne to nasi ziju.
A je mi ich luto. Tie dnesne mlade zeny su ine.. len co ja a moja strana.. pocuvam to vsade..

@anonym_autor nechaj ich žiť si svoj život aký ho chcú a nestrkaj svoj nos tam, kde nemáš. Je úplne v poriadku a priam potrebné, aby muž priľnul k svojej žene a zanechal rodičov. Píšem ti to ako matka synov a ty im nerozbíjaj rodinu a staraj sa len do svojho hrnca a do svojej rodiny. Nerozumiem prečo okydávaš švagrinú a robíš im peklo v rodine. To je trend dnešnej doby. Vidím to všade naokolo.

Strana
z3