Švagrina dala dvojročnú dcéru do ústavnej starostlivosti
Babule prosim pomozte svagrina dala svoju 2 rocnu dceru do ustavnej starostlivosti,vraj tam je uz mesiac dozvedeli sme sa to vcera,chcem sa opytat ci bol od socialky normalny pristup ze dieta odobrali na ziadost matky ked este zije otec dietata a babka (svokra) ktora bola zahlasene este k tomu na socialke ze keby sa stalo nieco malej tak jej musia dat vediet nakolko svagrina mala pred priatelovim bratom 4nemanzelske deti ktore su tiez v ustave. Tak ze ci mali pravo ju odobrat bez suhlasu otca a babky. A jedna sa aj o to ze otec malej je psychicky chory nema zazemie a vela toho.. Proste ani on by sa o malu nevedel postarat. Tak ze ci mame narok (ja,svokra,priatel) si ju vziat do osobnej starostlivosti,zijeme spolu v dome a je nam luto malinkej. Ze za kolko dni by sme ju dostali. A tiez by som bola rada aby ste poradili ci mame sancu ju ziskat aj ked ma otca. Dakujem velmi pekne za kazdy nazor
Inak zeny zabudla som vam napisat,ze soc. Z detskeho domova nam aj povedala ze malej mama (svagrina) dala hned aj suhlas na adopciu malej,a ked detsky domov spomenul svokru tak ona ze neprichadza do uvahy a detsky domov nas bude kriť a to tak ze jej neoznamia ze si ju chceme my osvojit lebo vraj by nam to mohla zmanipulovat
a
@elfi1 este nie :( zaplietli sa do toho matka a otec svagriny chcu malicku aj oni tak musia vysetrovat aj ich,kvoli tomu sa vsetko zbytocne natahuje chodia ju navstevovat a mala je uz popletena zo vsetkeho tej profi mame hovori babka nakolko to je starsia pani potom ked tam dojde aj svokra dalsia babka a matka svagriny cize dalsia babka tak ta mala je uz uplne popletena nejeden krat som sa tam pohadala s nimi ze mam strach ze sa naviaze mala na tu profi matku a ze sa bojim ze tam bude este dlho.. Tie pracovnicky to strasne natahuju a este sami mi povedali ze ju mozno neziskame my ale rodina svagriny,alebo ju ziskame ale ze az o pol rok ale nevzdavame sa a bojujeme o nu chodime ju navstevovat 2 krat do tyzdna viac nam nedovolili a verime ze ju ziskame uz nech je sud baby drzte palce.
@nicole333 tak to ma mrzi.asi je tazko sa aj ovladat v takej situacii. Musis mat pevne nervy. Za malicku sa neboj. Vidim to na mojej, ze kto je prave u nas a venuje sa jej, tak toho miluje... Ak sa vam ju podari mat u seba, tak by sa to ustalilo. Musis len verit ze ta profi mama jej vsetko vie pekne vysvetlit. Ked ju budete vy pravidelne navstevovat, tak ona bude vediet ze sa na vas moze spolahnut, ze tu ste a budete pre nu.
Drzim palce, aby to dobre dopadlo.
je maličká v poriadku ?
Ako sa ma malicka? Je u vas?

Pozna nas celkom dobre ona ku nan chodievala raz za mesiac na vikendy,lebo svagrina sa stale vyhovarala a strasne casto sa stahovala inak by u nas bola aj castejsie,naposledy sme ju videli pred mesiacom a pol cize chvilku pred tym nez isla do detskeho domova,ale deticky sa rychlo oťukaju aj spoznaju cloveka 🙂 tie psycho testy chcu zrejme kvoli mne lebo ma nepovazuju za blizkeho pribuzneho ..🙂 aj ked nim som