icon

Švagriná ma chce obrať o majetok

19. apr 2025

Ahojte baby , s bratom sa nebavíme, kvôli švagrinej ..neznáša má, čo mi potvrdili aj jej deti ..
S našimi sa tiež nebaví, iba deti a brat ,nakoľko našim pokradla všetky šperky , a dala do záložne , nakoľko má dlhy v nebankovkách a hra automaty..
Najnovšie jej deti hovoria ,celkom otvorene , že ona sa vyjadruje (deti majú 8 rokov , tak inde by to nemali kde mať) ,že ona sa postará ,že ja nič z dedičstva po našich nedostala .,že všetko mi zoberú .,ze ona sa postará , všetko po našich bude jej s bratom ..pričom moji rodičia nie sú ešte ani dôchodci ...ja nie som ani smutná ,ja už neviem čo cítim , pre mňa to je morálne dno toto, nakoľko hoci sa spolu nebavíme ,môjho muža by toto ani nenapadlo , aby ma huckal proti bratovi ,že nič nemá zdediť ...chcela som sa len posťažovať ..

autor
19. apr 2025

@ivik4 áno je s tým v pohode , oni ani bývanie nemajú vlastné ,lebo čakajú na dom po našich , oni žijú v Tom že to bude ich , veď už pred pár rokmi , chceli u nich v záhrade stavat,( nedali by im úver aj tak na dom,kvôli asi 6 exekúciám,ktoré trvajú dodnes) a keď sa moja mama opýtala že z čoho má vyplatia ,,lebo veď pol záhrady je mojej , tak povedala že z ničoho ,ja mám dosť toho ,ja nič nepotrebujem..tak oni idú v tomto presvedčený už roky..tak áno on kyve s hlavou že áno

luccija
19. apr 2025

Tvojmu bratovi nevadí, že žije s chorou ženou, ktorá do toho zatajuje deti a zbytok rodiny?
On nemá žiadne slovo, aby sa išla liečiť?

autor
19. apr 2025

@luccija poviem ti čo môjmu bratovi kole oči , to že ja mám viac ,ale vieš čo tomu debilovi nedošlo,? A už sme mu to povedali na rovinu a furt nechápe? Že keby neprestávala peniaze v hrách , nemali exekúcie , tak on je na Tom veľmi dobre, on zarába dosť ..on by nebol žiadne chudiatko..ona je chora áno , on to nevidí

ivik4
19. apr 2025

Tvojim rodicom si povedala o tom co ona rozprava pred vlastnymi detmi ? Ako by Ti ona vsetko zobrala ?Aby k nicomu co by mohlo byt proti Tebe ked tu raz nebudu ozaj nedoslo ? Teda vlastne asi vedia ked nad tym rozmyslam

komplikovana
19. apr 2025

existuje realna moznost, aby ta o vsetko obrali? napriklad rodicia by vsetko dali darom tvojmu bratovi? alebo co vsetko je mozne a co vsetko su reci. Podla toho by som sa zariadila.

autor
19. apr 2025

@ivik4 to povedali pred našimi, oni to vedia od nich ,že ona toto rozpráva

klementinka58
19. apr 2025

a rodicia uz su na tom tak zle ze idu umierat ked toto uz riesite?

lilian183
19. apr 2025

Rodičia by ju mohli udať za krádež. A keď rodičia vedia čo je nevesta zač možno by bolo dobré spísať závet a dať tam dáku klauzulu

autor
19. apr 2025

@klementinka58 samozrejme že nie , tešia sa plnemu zdraviu , ona ich už pochováva..veď to sú 50 tnici

autor
19. apr 2025

@lilian183 povedali že pôjdu lebo neveria jej ani bratovi

autor
19. apr 2025

@lilian183 ale tak povedali teraz ,lebo sú taký nahnevaný, možno nič z toho..

karolinakr
19. apr 2025

prepač, ale tvoji rodičia ked rozum nechali, že takuto osobu nevedia upratať? ty sa maš pekne k nim a ty nebudeš dediť, lebo ona fajči, pije a hadže do automatov! a nie, aby vydedili ju, tak ona je pre nich taketo terno, že su celý uveličení, ked jej môžu odkázať majetok, potom, čo ich okradla? asi aj rodičia nebude celkom kompletní
ked vedia, aka je situacia, nech napišu polku všetkeho na teba, a švagrina môže vyskakovať, koľko chce, nič nezmôže

autor
19. apr 2025

@karolinakr oni ju neznášajú , to je v jej hlave

luccija
19. apr 2025

Tvoj brat musí byť tiež hlupák prepáč...tebe radim nepocuvat jej choré vymyslí a nech stiahne z peňazí svojich rodičov.Snad tvoji rodičia nedotuju brata

karolinakr
19. apr 2025

lenže exekucie, ak nesplatí, pojdu aj na byt a dom, ktory ty maš potencionalne dediť, čiže prepadne ten dom, v koho prospech je ta exekucia, lepšie by bolo, keby to rodičia prepisali na teba, a ty ich vyplatila
lebo takto pojdu peniaze do čiernej diery a cela lopota rodičov vyjde na zmar, všetky prachy a všetko, čo zarobili, zožerú automaty
ja som videla človeka, čo prepil 3 byty a na to sa jeho predkovia lopotili v praci po celé generácie

takže rodičia, nech chopia rozum do hrsti, a brat tiež.. ja by som to nikdy nedovolila, to už radšej by som ten dom dala na charitu jak na alkohol alebo gembling

autor
19. apr 2025

@luccija dotovali , pár tisíc im je dlžný , veď ona nerobí a všetky peniaze prehrala jeho a majú 4 deti tak rodičia veľa veci platili, vrátane topánok na každé obdobie deťom ,lebo by chodili bosi ..a áno je hlupák ,on je úplne mimo, že jej toto dovolil, nechápem čo ho drží pri nej..postavou má 186 kg naozaj 168 CM ...jej dcéra prestala jesť lebo nechce vyzerať ako mamina ,ktorej ovisa koža na rukách ..u mňa som ju musela nútiť jesť z lebo ma 8 rokov a hranici to s PPP..takže asi tak

karolinakr
19. apr 2025

ona ma 168cm a 186 kg??

autor
19. apr 2025
autor
19. apr 2025

@karolinakr ona sa nezmestí na klasickú stolicku

karolinakr
19. apr 2025
sticker
karolinakr
19. apr 2025

bracho má dobrý vkus

autor
19. apr 2025

@karolinakr veď to nechápeme , ze či tak .ajči excelentné, že kvôli tomu celú rodinu rozvráti alebo už neviem ..že toto dovoli

bielasovicka
19. apr 2025

Tak toto mi normálne dvíha tlak, ako to čítam. To co je za pixlu táto ženská? A tvoj brat tiež je dobrý somár ze mu to nevadí. A keď to hovorila pred rodičmi to dedenie, že všetko bude ich, a ty nedostaneš nič, tak jej rodičia nato nič nepovedali, nechali ju v tom ze ma pravdu? To tiež nepochopím. By som ju poslala niekam do pi... kebyže je to moja nevesta.

muchotrafka298
19. apr 2025

No len aby si tu za par mesiacov nepisala o tom, ze vsetko je uz prepisane na tvojho brata. Lebo rodicia si mozu robit s vlastnymi hnutelnymi aj nehnutelnymi vecami, co len chcu.

autor
19. apr 2025

@muchotrafka298 všetko na svete sa môže stať , samozrejme je to majetok, bude ma to mrzieť z ľudského hľadiska , ale čo sa týka peňazí ,áno bola by som bohatšia , naši majú veľký pozemok, novostavbu ..ale som dobre zabezpečená , okrem bývania ,máme ďalšie 3 nehnuteľnosti a pár starozitnych vozidiel , avšak vlastnou snahou , prácou za hranicami a obaja máme dokopy 4 práce ..

autor
19. apr 2025

@muchotrafka298 ale myslím že tam je času na dedenie dosť a dúfam v Tom, s našimi mám dobré vzťahy , ktoré na chvíľu pokazila nevesta ,ale spamätali sa..

sara07
19. apr 2025

zbytočne tu ty rozoberáš na mk , to musíš riešit v realite, začni šetrit na dobrého právnika , pokial neprepíšu všetko na brata normalne dediš zo zakona , prípadne stále vieš dedičské konanie napadnut
teoretizovanie na mk ti nepomôže , začni pozerat dobreho pravnika + si naštuduj všetko a hlavne na začiatok prachy si zariad
ked vaši chcu byt za chrumkavych nenarobíš nič

karolinakr
19. apr 2025

tak už chapem po tom poslednom komente, prečo ta nenavidi..ty maš 4 prace, peniaze pribudaju, ona nepracuje a hadže do automatov a tie peniaze nie a nie prisť na účet

autor
19. apr 2025

@karolinakr tak , ale ja som nikdy nedávala najavo že sme lepšie , nechválim sa ( tu som to tiež napísala ,len preto ,lebo som anonymné..)..makáme, môj čas delím medzi robotu ,deti a chovnu stanicu , nesedim na telefóne , celé dni , ako jej deti hovoria že maminka len hra hry za peniaze od rána do večera..áno bicyklovať sa s nimi nejde, ani im nenavari ,

karolinakr
19. apr 2025

to by rodičia mali vidiet, kto ako..
nikdy by som feťakom, gemblerom a alkoholikom neodkazovala svoj majetok..
jedine ak, tak potom.vnukom, ked budu dospelí, ale kto mi po smrti zaruči, že to dospelí zatiaĺ nerozfofrujú