icon

Švagriná ma chce obrať o majetok

19. apr 2025

Ahojte baby , s bratom sa nebavíme, kvôli švagrinej ..neznáša má, čo mi potvrdili aj jej deti ..
S našimi sa tiež nebaví, iba deti a brat ,nakoľko našim pokradla všetky šperky , a dala do záložne , nakoľko má dlhy v nebankovkách a hra automaty..
Najnovšie jej deti hovoria ,celkom otvorene , že ona sa vyjadruje (deti majú 8 rokov , tak inde by to nemali kde mať) ,že ona sa postará ,že ja nič z dedičstva po našich nedostala .,že všetko mi zoberú .,ze ona sa postará , všetko po našich bude jej s bratom ..pričom moji rodičia nie sú ešte ani dôchodci ...ja nie som ani smutná ,ja už neviem čo cítim , pre mňa to je morálne dno toto, nakoľko hoci sa spolu nebavíme ,môjho muža by toto ani nenapadlo , aby ma huckal proti bratovi ,že nič nemá zdediť ...chcela som sa len posťažovať ..

Strana
z3
petulda333
19. apr 2025

@karolinakr nie vzdy,niekedy to rodicia (hlavne matky nevidia) zvlast u vlastnych deti

autor
19. apr 2025

@petulda333 oni to roky nevideli , ale chvalabohu aj prostredníctvom ich deti to vidia, proste už sú deti veľké tak aj povedia že mama celé dni hra na mobile, že pýta od tata peniaze stále každý deň , lebo prehrala zas..že im nevarí, že keď niečo chcú tak kašle na nich

petulda333
19. apr 2025

Verim. Moja svokra to este stale nevidi u mladsieho syna (alkohol,gamblerstvo,najnovsie drogy,dlhy,kradeze) ale stale je na neho viac pysna nez na mojho muza...a tiez mu chcu dat cely dom,lebo my mame,ale aj platime hypo,on chudak nema nic tak musi dostat zadarmo...no mebudem rozoberat....u vas je to lepsie,ze je to stale cudzia krv,tak si rodicia daju pozor a myslim,ze sa im oci otvorili dost

autor
19. apr 2025

@petulda333 ale mali sme problémy neboj sa aj my, stále sme dostávali na tanier že ona má 4 deti , my len dve , takže ja sa nemám v podstate načo sťažovať ,že nemám čas atď...nakoniec sa zistili že sa o tie 4 deti nestara ,stale špinavé, hladné potom ukradla šperky ,peniaze a tak ..nakoniec sa aj tie exekúcie prevalili..od 6 spoločnosti ..postupne sa veľa veci udialo ,tak chvalabohu pochopili , ale trvalo to pár rokov..

autor
19. apr 2025

@petulda333 ale tá nenávisť ku mne má v tedy zarazila ,nakoľko v živote som jej nič nespravila ani do otvoreného konfliktu som s ňou neisla , až potom keď mi jej mala povedala na oslave ako má jej mama nenávidí , atd...teraz zas že má o všetko oberie, kde sa to v nej berie toto všetko naozaj netuším

petulda333
19. apr 2025

Zavist,nic ine. Lebo ona ma zivot na 💩 preto nato kasli

ruxandra
19. apr 2025

S tým dedičstvom ale pozor, lebo brat mojej známej takto okradol svoje sestry. Jedného dňa tajne zobral mamku k notárovi a donútil ju všetko prepísať na neho (darovacou, či kúpnou zmluvou, neviem už presne). Po smrti ich mamy, brat dostal dva domy, jeho sestry dostali po 2500eur.. takže daj si pozor, aby toto tvoj brat neurobil tebe tiež

autor
19. apr 2025

@ruxandra áno myslela som aj na to 😔 môže sa to stať, okradli ich , z nich to vystane

ahhola
20. apr 2025

To sa brat a rodicia nehanbia za taku gemblersku ludru❓neviete mu otvorit oci😡

autor
20. apr 2025

@ahhola áno naši sa hanbia , brat neviem ako už pár rokov sa kvôli nej so mnou nerozpráva

autor
20. apr 2025

@ahhola on si nedá otvoriť oči , už sme to skúšali , milión hádok kvôli tomu mali s ním naši , proste celé zle...ona keď našich okradla tak aj tak si myslela že tam môže chodiť akoby sa nič nestalo

autor
20. apr 2025

@ahhola mne ukradla dedičstvo po babke , prehrala a smiala sa mi do očí

ahhola
20. apr 2025

Tazko, no. Jedna kamoska si tiez narazila nevhodnu znamost. Ona 18.r. neposkvrnena cista dusa raz isla s kamaratkou do krcmy kde ju zbalil miestny stamgast povalac, 30.r.kamionista,ktory tam mal svoj druhy domov. Bola jeho x ta v poradi, on pre nu prvy, on ju mal ako trofej... Pozrite aku zabu som ulovil, ja, s pocinajucou cirhozou... Ona pistupne zdrsnela, rychlo dospela, prisla o povest, az sa na to nemohli ridicia pozerat a slubili jej dom, ked ho necha. Horko-tazko ju vydriapali z jeho pazurov, neviem, ci mu tiez nedali prachy, preto viem, ake to mate tazke s asocialkou, ktora opanovala vasu rodinu. Bracho uz zrejme celkom prisiel o svoje JA a keby aj tuto kopol do pozadia, narazi si podobnu. 😡
Mm, ked ti dokaze povedat, ze ta dostane o vsetko, ake nastroje na to mieni pouzit, odkial prameni tato jej sprosta hamiznost po cudzom majetku a take sebavedomie🥀

ahhola
20. apr 2025

Teraz citam, ze ma bez par kg 2 metraky, takze nemaj obavy, ono sa to vyriesi samo a mozno coskoro, jej ❤️pracuje akoby na 3 ludi... 😅

Strana
z3