icon

Švagrina ma ohovára

vasarada
27. jan 2018

Baby prosim o radu co robit, ako sa chovat..som na mk dlho no kedze moja svagrina je tu tiez musela som vytvorit novy nick aby som predisla konfliktom...preto nebudem konkretizovat..paradoxne po svadbe moj problem nie je svokra, ale svagrina..z mne neznameho dovodu zacala proti mne zbrojit..nikdy som jej neublizila, vzdy som bola mila, strazila jej deti atd...po case sa ku mne donieslo ze ma nepekne ohovara, aj dost vulgarne..ostala som v soku...nedala som na prve reci no potom sa mi to potvrdilo z viacerych, aj rodinnych stran..., samozrejme prva reakcia bola, ze som sa prestala s nou bratrickovat, kazda rodinna udalost bola utrpenie, zhadzovala ma, nie ocividne, ale tak aby som pochopila ze to hovori mne...stacil kratky pohlad..po roku som to uz nevydrzala a povedala muzovi ze je uz toho na mna vela, ja sa nerada hadam, som zastancom zi a nechaj zit..no mam svoje limity...reakcia ma zaskocila..ja si nahovaram, on si nic nevsimol, pri konfrontacii vsetko poprela, zahrala sa na dokonalu...ked ma stretne samu ani sa mi nepozdravi, ked som s muzom je sladka ako med...a teraz babo rad...nevyhnem sa jej do konca zivota..nikdy nedokazem aka je kedze stale pred muzom je cisty poklad..zacina byt zdrojom nasich hadok a strasne ma to vycerpava...aj dnes je doma ticho koli nej :( zasahuje nam do zivota a fakt neviem co robit..telenovela :(

Strana
z2
vejkazvejka
5. feb 2018

Ja by som ju konfrontovala. Keď budete s rodinou a bude niečo hovoriť tak presne ako tu niekto pisal povedal že hovoríš o mne? Alebo že moja ja nie som blbá ja viem že hovoríš o mne a snažíš sa ma uraziť. A proste otočiť kartu. Zahanbiť ju že jej to nevyšlo. Po čase už to bude trápne že furt vyskakuje. A tým na to poukážkami a všimne si to aj muž. Urážať ju nemusis na to sa nezníž.

adriankka
Autor odpoveď zmazal
adriankka
2. apr 2018

@vasarada ja mam tiez taku podlu skusenost ze ma aj svokra aj svagrine stale zhadzovali pred exm. Nakoniec sme sa rozviedli. Exm je chory a prestal si ma vazit. Cele roky manzelstva som to ignorovala a len sa to zhorsovalo. Ked mi svokra chytila pred mojim muzom na jedinej dovolenke faldy na bruchu povedala som si dost. Pri najblizsej prilezitosti som jej pred svokrom s chichotom oznamila, ze ma prsty na nohach do vecka (ma reumu) a pri pripomienkach ze je niekto nizky som vyrukovala s tvrdenim, ze vysoke su len muzatky 😃 skoda ze som na to nesla hned takto. Uz nikdy ma neponizovali za vzhlad (a to som bola kocka).

zenaajmama
2. apr 2018

Spravaj sa aj ty rovnako.Buď milá keď vás vidia, pozívaj ju na kavu aby každý počul.Ja som mala takuto kolegyňu..začala som sa kbej prihovarat keď nás počuli iný, ponukať jej pomoc s pracou...nechapala.Potom raz ked stala predomnou na porade som jej pošepkala že "si obyčajná piča" otočila sa a ja som sa usmievala akože nič...Normalne sa ma začala báť.Ešte aj na wc chodila o poschodie nižšie.Znie to kruto, ale predtym ma 6 mesiacov terorizovala.

eva112014
7. jan 2020

@zenaajmama A potom sa to ako skončilo? Stali ste sa "kamoškami"? 😂 Inak, super návod.

eva112014
7. jan 2020

@zenaajmama Viem, trochu stará téma, nevadí.

maris5
Autor odpoveď zmazal
dilino
7. jan 2020

pošli ju do p... a budeš mať pokoj raz a navždy a pred všetkým pred mužom ked by sa s tebou nebavil zbalim veci a odijdem samozrejme pokiaľ sa situácia neupokoji tvoj muž musi pochopiť ked ťa ma rád miluje ťa prečo sa ťa nezastane a necha sestru aby na teba mala hlúpe reči ja len raz by som sa tak nasrala a ked by bola nejaka oslava a by rypala do teba poriadne by som jej tak nabrizgala pred všetkými žeby ostala krava posrata a viac by som sa s ňou nebavila ak by buzerovala dalej dala by som jej taku dva po papuli bez svedkov žeby sa posrala moja na moju povahu by to nebolo a nahrať ju a pustiť mužovi.

Strana
z2