icon

Ohovára ma švagriná pred svojimi kamarátkami?

27. jún 2025

co myslite inriguje svagrina ohovara ma? ked jej kamaratky namna zazeraju ? aj nieco namna..

danniiee8
•
27. jún 2025

Na základe tohto tvojho rozsiahleho a podrobného uvedenia do danej problematiky môžme s istotou povedať, že absolútne nemáme šajnu.

moonlight1210
•
27. jún 2025

Kvoli tomu, ze jej kamosky na teba zazeraju?

Este to moze byt aj naopak. Ze na teba nieco poculi a ju presviedaju, aby si na teba dala pozor.

really8
•
27. jún 2025

Myslime si ze sa staci na teba kuknut a kazdemu je jasne kolka bije

prasiatko30
•
27. jún 2025

A mozno ty zazeras na ne a ony ti odpovedaju rovnakou mincou

malinkajozka
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
27. jún 2025
@prasiatko30

A mozno ty zazeras na ne a ony ti odpovedaju rovnakou mincou

@prasiatko30 ja nemám absolútne dôvod ..ženy vedia byť hnusné na druhé ženy to je jasne tam je zavist a intríg viac ako medzi mužmi

ha_ha
•
27. jún 2025
@really8

@really8 ??? Ty si autorku videla? A koľká teda bije, uveď ma do obrazu, lebo ja som ju nevidela.

autor
•
27. jún 2025
@ha_ha

@really8 ??? Ty si autorku videla? A koľká teda bije, uveď ma do obrazu, lebo ja som ju nevidela.

@ha_ha ako vidím aj tu sa nájdu také rypačky

autor
•
27. jún 2025
@really8

@really8 no napíš koľká bije či je 12:25 či ako si to myslela 🤣no daj nech vieme

ha_ha
•
27. jún 2025

Rozmohl se nám tady takový nešvar: za každú cenu dať dolu autorku, nech napíše čokoľvek. Nechápem, aký to má zmysel, ale vidím to tu čím ďalej tým častejšie. 😒

autor
•
27. jún 2025
@ha_ha

Rozmohl se nám tady takový nešvar: za každú cenu dať dolu autorku, nech napíše čokoľvek. Nechápem, aký to má zmysel, ale vidím to tu čím ďalej tým častejšie. 😒

@ha_ha moznoze je jej už lepšie keď to napísala a urobili jej to dobre .

sova7
•
27. jún 2025

Švagriná a kamošky sú cudzie osoby neviem prečo ťa zaujíma co si o tebe myslia keď budeš počuť ako ta niekto ohovára dá sa to riešiť riešiť že na teba niekto zazera mi príde ako zbytočná paranoja

autor
•
27. jún 2025
@sova7

Švagriná a kamošky sú cudzie osoby neviem prečo ťa zaujíma co si o tebe myslia keď budeš počuť ako ta niekto ohovára dá sa to riešiť riešiť že na teba niekto zazera mi príde ako zbytočná paranoja

@sova7 však ano najlepšie nikoho nevšimat a ja to tak aj robím len to sa nedalo proste nevšimnúť tak ma to tak nejak zaskočilo. Závisť neprajnost iné na tom ani nevidím

motylik2559
•
27. jún 2025

Ahoj, pises,ze to su svagrinej kamosky. Tak potom preco ta to trapi? Urcite mas svoje kamosky,s krorymi si vychadzas🤷‍♀️ Nech si zazeraju, ak to tak ozaj je. Mozno ti nieco zavidia. Nepises ake vztahy mas so svagrinou, ci mate nejaky konflikt. Ono z toho stroheho mala sa tazko da nieco poradit. A mozno nacase, aby si sa nepytala stroho nas ale rovno svagrinej🙂

viestta
•
27. jún 2025

A preco ta trapi, ze na teba zazeraju cudzie osoby? A zazeraju vobec? Ci len ta prehliadnu ako krajinu netusiac co si, kto si?

really8
•
27. jún 2025

Zasadne si nerobim dobre na konikovi. Na to mam muza. Skus teraz tu o komplexoch a mindrakoch

minenkaa
•
27. jún 2025

Tak teraz svieti dosť silne slnko

autor
•
27. jún 2025
@viestta

A preco ta trapi, ze na teba zazeraju cudzie osoby? A zazeraju vobec? Ci len ta prehliadnu ako krajinu netusiac co si, kto si?

@viestta nie mám potrebu si tu vymýšľať 🤣aby ste sa nenudili.."

autor
•
27. jún 2025
@really8

Zasadne si nerobim dobre na konikovi. Na to mam muza. Skus teraz tu o komplexoch a mindrakoch

@really8 aha jaj tak potom ti asi dlho neurobil dobre 🤣

viestta
•
27. jún 2025

Uz chapem, preco ta ohovaraju... Len ci to nie je len skonstatovanie stavu

really8
•
27. jún 2025

Hm, pokus ako zo zakladnej skoly aaale snaha sa ceni.

bielasovicka
•
27. jún 2025

Prosím ta, vysvetlíš co sa vlastne deje? Lebo ten úvod sa nedá prečítať

autor
•
27. jún 2025
@viestta

Uz chapem, preco ta ohovaraju... Len ci to nie je len skonstatovanie stavu

@viestta 🤣👌

autor
•