Švagriná ma za chrbtom ohovára
Ahojte, asi ma tu všetky zvozite a udupete ale budem úprimná. Uvedomujeme si moju chybu a ze sa správam nevhodne. Idem k veci... Ide o mňa a bratovu ženu. Je odomna staršia o pár rokov.
Obe sme boli skoro naraz tehotné , prvé deti. Odvtedy začalo medzi nami súperenie.. asi viac z mojej strany, kedže môj syn je vo vývoji rýchlejší ako ich dcérka a to je o mesiac a pol staršia. Ide o to, že viem ze v minulosti na mna kydala bratovi a ze je falošná voči mne. Tvári sa ako kamoška ale za chrbtom ma ohovára. To mam potvrdené, videla som správy v minulosti co o mne písala spoločnéj známej.
Odvtedy ju nemusí mam ju prekuknutu.. tak mi akoby robí radosť, chváliť sa malým,ake pokroky robí zatiaľ co ich krpec je v úzadí. .. celkovo mi ide na nervy všetko okolo nej, ako vychováva a snaží sa to vnucovať rodine že je to súper atd.. proste úprimne nemám ju rada. A som takáto skrz toze viem co bolo v minulosti. Ona je taká ya hio matka, ja som trošku iná, neberiem to tak vážne okolo materstva.
No a vlastne píšem sem preto,lebo uz ma to na sebe hnevá, aká som rivalka ze stále mam v sebe tu zlosť a chcem jeh to takýmto štýlom vracať... Je to na hlavu,.. chcem radu,ako to nechať plávať a neriešiť už švagrinú?
Autorka, vazne klobuk dole. Toto je vzacnost uvedomit si co nie je ok a aj to zacat realne riesit. Fandim ti, si super 👍

Ďakujem vam ešte raz, dnes sa mi vstávalo.a dýchalo lepšie, asi mi pomohlo niekde sa stymto zdôveriť, vypísať. A uvedomila som si ako škaredo sa správam. Dnes to bolo fajn, dokonca mi zhodou nahod aj napísala a pokecali sme , vymenili fotky, pochválili si navzájom deti a ich úspechy a budem sa toho držať uz, nenechám sa uz vtiahnuť do tej zatrpknutosti