Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@vlcik1 Tipujem, ze v celej diskusii mas asi najviac prispevkov a vsetky su prazdne, take ako Ty.
@vlcik1 Ja som pisala aj ine prispevky, ale vidim, ze teba zaujal jediny. A budem uprimna, radsej mozno napisat jeden vulgarizmus, ako neustale opakovat kraviny.
@vlcik1 Vsak od zaciatku sa pisalo, ze svagrina nic nechcela a chcela len, aby rodicia dozili vo svojom. Od prvej strany sa to pisalo. Aj autorka pisala, preco svagrina vrieskala a koli polke domu to nebolo. To ty si si vsugerovala, ze svagrina vrieska koli polke domu. Ze nevesta tam trucuje to si prijat nechcela. A isla si si svoje, 50 stran.