icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 a prečo by som mala? Keď ma niekto naštve tak si to s ním vydiskutujem ako normálny človek. A nemusím sa znižovať, už si sa tu znížila dosť sama.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 V pazi? 🙂 To neeee. Vsak mi pisala aka som zakerna, kruta a toxicka. Hned som jej napisala ako to dopadne. Na 50 stranach sa jej zastavas a hlaa, ako to je? Presne tak ako som hovorila ja a dalsich asi 100 zien.

dskjhfdlkdjhl
27. mar 2022

@vlcik1 Tipujem, ze v celej diskusii mas asi najviac prispevkov a vsetky su prazdne, take ako Ty.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Beries drogy? Na p... si ty nazvala niekolko diskutujucich.

aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 nikde som nenapísala že je to normálne, ale že vulgárne nadávanie je niečo iné. Čítaj a skús aj troška pri Tom premýšľať.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 A ako si jej otvorila oci ty?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
27. mar 2022

@vlcik1 Ja som pisala aj ine prispevky, ale vidim, ze teba zaujal jediny. A budem uprimna, radsej mozno napisat jeden vulgarizmus, ako neustale opakovat kraviny.

aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 ak ty si vzorkou tých slušných ľudí tak ja radšej budem v tej druhej. Aj keď ľuďom nenadávam ;)

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Neviem ako si jej otvorila oci ty, ale podla jej psychickeho stavu z posledneho prispevku stale chce nepravom peniaze. A bude za to bojovat. Takze tvoje rady ju daleho nedoviedli.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Akurat je vdaka tvojim radam do toho boja viac posilnena a jej nazor viac ukotveny. Hlavne v nenavisti k svagrinej.

ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Neviem co prijala, ale vysledok je pokracujuci boj o majetok, na ktory nema ziadne pravo.

ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 A opakujem 258x. Je svina a lemra. Svina preto, lebo bez majetku neotvori remeselnikom ani dvere. Lebo to neni jej. A lemra preto, lebo zije zdarma a vyciciava. To je pravda a potvrdila to sama autorka niekolkokrat.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
loliki
27. mar 2022

@aurora33
@ha_space
@vlcik1 Ženy, vy ste fakt dobré. 👏 Vy tu píšete telenovelu. Nezabudnite nájsť režiséra alebo aspoň vydavateľa na knihu. 😀

lienka.7
27. mar 2022

Autorka, ty už nenapíšeš co a ako?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Vsak od zaciatku sa pisalo, ze svagrina nic nechcela a chcela len, aby rodicia dozili vo svojom. Od prvej strany sa to pisalo. Aj autorka pisala, preco svagrina vrieskala a koli polke domu to nebolo. To ty si si vsugerovala, ze svagrina vrieska koli polke domu. Ze nevesta tam trucuje to si prijat nechcela. A isla si si svoje, 50 stran.

loliki
27. mar 2022

@lienka.7 Nedostane sa chúďa k slovu. 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená