Švagriná mi vynadala, lebo sme jej opitého muža nedoniesli domov
Ahojte, pisem sem pretoze potrebujem zistit nestranny nazor na urcitu situaciu, je mozne ze sa to uz aj niekomu z vas niekedy stalo..po poriadku..minuly vikend v sobotu bola v manzelovej rodine oslava svokrovej sesdesiatky..moj svagor (manzelovej sestry muz- ktory je v rodine navyse znamy ze si rad vypije a ked si vypije tak mu je vzdy strasne zle navyse robi hluposti, my to vsetci vieme samozrejme ..svokrova oslava prebiehala v poriadku vsetci sa bavili, svagor sa samozrejme hned rozbehol v piti..hadzal do seba jeden za druhym..svagrina sa pobrala cca o desiatej spat domov lebo nedokazala sa uz nanho pozerat ako sa zas rozbieha ..vyspevuje tam zacal sa vyzliekat a podobne excesy co zvykne stvarat ked ma svoju hladinu..ked odchadzala poprosila mna a muza aby sme ho odpratali domov ked pojdeme aj my..my sme sa teda okolo pol noci tiez zdvihli ze ideme domov ( oslava bola v meste v restauracii a my vsetci byvame v dedine cca 4 km odtial)..sli sme za svagrom ze ideme domov autom( moj muz nepil lebo rano isiel do prace) ze ho berieme s nami..a hodime ho domov..nakolko bol uz v nalade samozrejme odmietol s nami ist..ze on sa dovezie taxikom..oslava uz koncila ale vedla restauracie bol samozrejme otvoreny bar..ze chce ist ešte tam s bratrancom..kedze som slubila svagrinej ze ho vezmeme domov aby nieco nevyparatil tak som mu povedala ze nie ze treba ist domov proste ze je vela hodin a podobne, na to na mna a na muza nahucal ze on nieje male decko a pojde domov kedy on chce..ze ma cislo na taxik a vypije ešte s bratrancom a pride..nemali sme silu sa s nim natahovat tak sme sli z muzom domov a pisala som sms svagrinej ako to dopadlo s nim, neodpisala na druhy den prisla podvecer k nam a spustila nenormalny krik na mna a na muza ze preco sme ho nedopratali domov ze prisiel az o siestej rano totalne na mol bez penazenky bez telefonu, bud stratil alebo ho okradli, v penazenke mal velku hotovost, taxikar ho nemohol pol hodinu dostat z auta v takom bol stave, pred domom ešte vykrikoval na celu ulicu a ovracal celu zahradu..podla svagrinej je to nasa vina lebo sme ho mali dopratat mi domov..ze vieme akí je ..povedala som svagrinej ze som jej napisala aj do sms ze odmietal s nami ist a co sme ho mali nasilim odvliect do auta alebo dacim ovalit?..ze smsku si vsimla az rano ked uz dosiel domov aj on..a ze si nemyslela ze sa neda na nas spolahnut a teraz ma hanbu pred susedmi vdaka nam..
Vyrazila by som s ňou dvere, nebude na mňa v mojom dome kričať a po úprimnom ospravedlnení by som ju prijala späť do rodiny.
Aspoň skúsi, niekto vydrží niekto nie.
Môj nepije vyše 33 rokov
Ona odišla prvá, je to jej manžel. V prvom rade ho mala ťahať domov ona, keď vedela ako to dopadne, ak neprestane. Keby to bolo malé dieťa, ktoré máte na oslave na starosť a v bezpečí odviesť následne domov, to by bola iná vec. Ale je to dospelý, žiaľ alkoholik, s týmto by nepohlo ani stádo volov 🤔 Niesom žiadna vedma, ale čaká ju s ním ešte mnoho takýchto zážitkov, ak s tým on sám nebude chcieť niečo robiť. Neviem kam bude chodiť vykrikovať potom. Je mi to ľúto 🙁
@tetaandulkova je na liečení
@cacianka áno, už som prečítala posledné komenty. Mne tu vyskočila diskusia ako nová a pritom je pár rokov stará, to som si tiež nevšimla 🙂

@cacianka je na protialkoholickom liečení aktuálne ..