Švagriná nás obťažuje
Ženy pomôžte mi pochopiť nasledovné. So sestrou môjho muža sme prerušili všetky kontakty, nechcem to tu rozmazávať, je to zlý človek, skončilo to na polícii. Už niekoľkokrát nám volala (vieme, že je to ona) z nejakého čísla, keď zdvihneme na druhej strane je ticho a potom položí. Je toto normálne? Čo z toho má? Fakt nechápem.
@babajaga Ale čo z toho má? Pre mňa je to nepochopiteľné, príde mi to, že je chorá psychicky. Lebo toto normálny človek nerobí.
autorka, ak je psychicky chora, tak z toho nic nema, je to proste diagnoza
a preco sa nad nou a tym tak zamyslas?Mas malo roboty a starosti?Nechaj tak,neries,casom ju to prejde
Možno je chorá, možno zákerná. Ťažko povedať. Možno to robí preto, že jej venujete stále pozornosť. Skúste to ignorovať, ak je to znesiteľne a uvidíte, či ju to prestane baviť. Ak je to obtazujuce, asi len polícia…
Ahoj, prezivam rovnaky problem, v noci mi vyvolavaju cudzie cisla a viem, ze je to ona. Snazim sa kazde jedno zakazdym zablokovat. Ak mozes zmen si cislo, policia nepomoze to je len bu bu bu. Ja som bola tiez na policii, lebo spinila klamstvami moje meno a cest a nic som nevyriesila. Potom som si ju odchytila a povedala jej co viem o nej z minulosti, hubu si zavrela ale nudi sa dalej sliepka

pises,je to zly clovek-uz odpoved mas.