icon

Švagriná nás obťažuje

29. okt 2021

Ženy pomôžte mi pochopiť nasledovné. So sestrou môjho muža sme prerušili všetky kontakty, nechcem to tu rozmazávať, je to zlý človek, skončilo to na polícii. Už niekoľkokrát nám volala (vieme, že je to ona) z nejakého čísla, keď zdvihneme na druhej strane je ticho a potom položí. Je toto normálne? Čo z toho má? Fakt nechápem.

babajaga
29. okt 2021

pises,je to zly clovek-uz odpoved mas.

yollanda
29. okt 2021

Treba ju zas udať

autor
29. okt 2021

@babajaga Ale čo z toho má? Pre mňa je to nepochopiteľné, príde mi to, že je chorá psychicky. Lebo toto normálny človek nerobí.

pribinak
29. okt 2021

No noc, zas treba ísť na políciu

zmrzlinka2021
29. okt 2021

autorka, ak je psychicky chora, tak z toho nic nema, je to proste diagnoza

babajaga
29. okt 2021

a preco sa nad nou a tym tak zamyslas?Mas malo roboty a starosti?Nechaj tak,neries,casom ju to prejde

koniarova
29. okt 2021

@babajaga presne.

sandrika1986
29. okt 2021

My jej nevidíme do hlavy ....

danulicek
29. okt 2021

Možno je chorá, možno zákerná. Ťažko povedať. Možno to robí preto, že jej venujete stále pozornosť. Skúste to ignorovať, ak je to znesiteľne a uvidíte, či ju to prestane baviť. Ak je to obtazujuce, asi len polícia…

alenky
29. okt 2021

Ahoj, prezivam rovnaky problem, v noci mi vyvolavaju cudzie cisla a viem, ze je to ona. Snazim sa kazde jedno zakazdym zablokovat. Ak mozes zmen si cislo, policia nepomoze to je len bu bu bu. Ja som bola tiez na policii, lebo spinila klamstvami moje meno a cest a nic som nevyriesila. Potom som si ju odchytila a povedala jej co viem o nej z minulosti, hubu si zavrela ale nudi sa dalej sliepka

nwnw
30. okt 2021

Nove tel. Cislo.

biba2014
30. okt 2021

@nwnw presne tak nove t.c,cim najmenej reagovat na nu,vytesnit zo zivota.