icon

Švagrina s dcérou sa neumývajú

25. júl 2022

A su u nas na navsteve 🤢

Som cela zhrozena, muz pozval svoju rodinu k nam, aby sa nam starali o dieta pocas prazdnin a ony sa neumyvaju, vonku 30 stupnovy hic. Prisli na dlho. Co robit? U nas sa toto nepestuje. My sme v sprche denne.

lasoli
25. júl 2022

@laila22 ale ak maju klimu?Nie kazdy sa musi potit ako ty napriklad;)Ja sa tiez malo potim,kazdy ma iny organizmus.Ale proste ohivarat niekoho ,kto prisiel pomoct a nevyhovuje preto lebo sa nesprchuje kazdy den,pritom ved ich nemusela volat .

elizabet173
25. júl 2022

@krasaniejevsetko verím, že taký človek existuje, ale za posledné dva mesiace je to skutočne minimálne desiata takáto téma. Keby sa to stalo tebe, písala by si sem? To si nepozná rodinu, ktorú si nasáčkuje k sebe domov? Inokedy vždy voňala, Niekto sa super baví

snezienkaaa82
25. júl 2022

Možno nie je len lenivá a nechce dať dieťa cudzím. Sestra ma 4 deti a veru nedala by. A ešte stále neviem, kde nájdem opatrovateľku za 5 eur...

lasoli
25. júl 2022

@snezienkaaa82 ja som platila 6-€za hodinu ,ale mozno zije v lazoch a najde aj za 5/€ alw vidis je zdrglava a neda radsej si zavola zadarmo a este sa chuderka bude stazovat ze sa nesprchuju kazdy den,no daco strasne naozaj,nic horsie v zibote sa nemoze stat.

A nvm co ma spolocne lenivost s opatrovanim detiTo som nepochopila.

uskrnica
25. júl 2022

Jaaaj co vam to dava podaktorym riesit taketo veci, do ktorych vas aj tak nic nie je a neviete vsetko co jak ten clovek vlastne ma

snezienkaaa82
25. júl 2022

@lasoli a tebe by nevadilo, keby ze príde k tebe návšteva a smrdia potom? Vieš, mne sa to raz stalo, že prišiel k nám na návštevu dosť vysokopostavený riaditeľ- kamoš môjho muža. Sako, kravata a smrdel potom. Citeľne žiaden antiperspirant. Veľmi nepríjemné.
Minule v obchode predo mnou pani, taka 60 nicka. No smrdel jak šľak..... Skoro som sa po vracala.

snezienkaaa82
25. júl 2022

@lasoli no nezvláda, tak šup deti opatrovatelke...

eliskadad1
25. júl 2022

či je toto reálna diskusia je otázne, ale teda ako tu zaznelo skúsila by som nenápadne navrhnúť sprchu a tak, lebo niektorých ľudí sa to môže dotknúť, ale napríklad sú aj takí, čo nepovažujú za dôležité sa kúpať denne

lasoli
25. júl 2022

@snezienkaaa82 no len nepise ze smrdia!pise ze jej vadi ze sa kazdy den nesprchuju.Ale tak ak autorka smrdi viacej ,mozno si mysli ze aj u ostatnych to tak je.
Ja som este nezazila inak zeby mi niekto smedel co nebol den v sprchce, a to som robila na internom oddeleni,ti ludia co neboli v sprchce viacej nezapachali ako ti,co vladali a sli do sprchy aj castejsie.Akurat mali sme jednu romku a ta aj napriek sprchcovani dennom mala taky pach ze bola citit cela izba ale to asi skor mala nejaky pot ,mozno ochorenie.
Naco by potrebovala opateru deti ak je doma?Skor asi chodi do roboty a je lakoma tak radaej zavola rodinu a potom sa stazuje ze sa nesprchuju no hotova chuderka naozaj.

snezienkaaa82
25. júl 2022

@lasoli no... kedysi ženy mali 5 a viac detí a žiadne opatrovateľky neexistovali. Babky tiež pracovali. Moja mama mala 5 deti, prácu a žiadna opatrovateľka. Dnes sú ženy rozmaznané, majú 2-3 deti, doma na materskej a majú opatrovateľky, idu sa zrútiť. Ale to už nepatrí do tejto témy o sprche

kayyaa
25. júl 2022

Nuz tak ich k sebe nevolajte a mate po probleme🤷‍♀️

Je uplny nonsens ziadat niekoho, aby sa mi staral o deti, a este mu aj davat podmienky.
Zavolajte si na opateru niekoho ineho a mas po probleme.
A to, ci sa svagrina umyva ci nie, naozaj nie je tvoja vec😉.

sense
25. júl 2022

@kitycat presne ma to napadlo, poslednú dobu frajer sa neumyva, ten sa neumyva, teraz svagrina sa neumyva...

bielavila
25. júl 2022

@lasoli preboha ty si ta svagrina vsak???😂😜🙈 lebo inak neviem pochopit preco tak agresivne obhajujes absolutnu absenciu hygieny najma ked je vonku 36 stupnov, sak to nejde o to, ci smrdia, ale preboha kvasinky sa im uz musia mnozit medzi nohami, medzi prstami, pod krkom, pazuchami, mozu byt z toho vyrazky, exzemy atd, smrad je uz bonus a teda som si ista ze po dvoch dnoch bez sprchy uz smrdiet musia… nechapem co ju vkuse posielas hladat si opatrovatelku za 5 e? Ked raz prisla pomoc asi vie preco, ale to neznamena ze moze behat v cudzim dome a nedodrziavat hygienu, uz moj 7 rocny syn vie ze pocas horucav treba rychlu sprchu kazdy den. A Ako vies ze im neplatia? Preco ju vkuse nazyvas lakomou chuderou? A ked by si mala na svojom pracovisku hnuseneho smrdlaveho smradocha akoze nic by to s tebou nerobilo? Mna zo smradlavych ludi vyslovene napina, ja by som pri takom cloveku vydzala par minut a nie to aby mi chodil s nohami po podlahe, sadal so zadkom na gauc ci na wc… proste bud sama zanedbavas hygienu, alebo sa tu rada hras na zaujimavu, alebo oboje

lasoli
25. júl 2022

@snezienkaaa82 toto neviem aspon nepoznam ziadnu,co si tak doboli opatrovatelku z rozmachu.Ja som mala ale mala som dve ,predcasne narodene deti,ktore nevedeli inak spat ako na rukach obe a malu 2r dceru.Coze nechcela som dceru dat do jasli bay som mala cas na dvojicky,preto som si k dcere mala opatrovatelku tak 2,3 h denne aby sa snou len hrala,nie sa o nu starala kedze na ni nebol vobec cas a mne zalezi aby nebola odstrkovana.Alw to nemalo s pojodlnostou nic spolocne lebo dvojicky boli nespave a ja som nic nerobila cele dni len odsavala pre ne mlieko a uspavala som ich na rukach

A inak ja by som bola vdacna za taku pomoc a nie frflala nad tym ze sa nesprchuju,potom by som im radsej castejaiw oprala postelne pradlo ale o tak ale to je p mevdaku.Mne by viacej vadil pes este s hovnom na zadku povalujuci sa po gauci alebo macky kadiace do kupelke ako navsteva co sa denne nesprchuje.Ale kazdy je iny niekomu nevadi pes smradlavy v malok byte ale rodina co sa neaprchuje-🙂

kayyaa
25. júl 2022

@snezienkaaa82 sle oni si ich volaju, aby sa im starali o deti, to je dost rozdiel...keby sa k nim svagrina nasackovala na navstevu a smrdi im, tak jasne, nech ju upozornia..ale oni chcu, aby im strazila dieta, takze ....nech ju nevolaju, svagrina nepride a problem vyrieseny, nie ?

lasoli
25. júl 2022

@bielavila daj si sprchu-🙂

snezienkaaa82
25. júl 2022

@lasoli my psy, ani mačky nemáme, fuj, smrdí to v dome.

bielavila
25. júl 2022

@lasoli a preboha neviem z akej rodiny ty pochadzas ked tu pises o babkach ci mamach ktore sa sprchuju raz do tyzdna😂😂😂 no moji rodicia sa sprchuju rano a vecer a babka kazdy vecer… je to uplne normalne, mozno sa bavis o dobe v 19 storoci neviem, ale dnes mame vane, sprchy kde sa postavis, pustis vodu, rukami a mydlom prejdes kritické oblasti tela a vodou to splachnes, dokopy 5 minut.., a to sa este aj holim kazdy den… ze raz do ryzdna sa babky sprchuju kriste😂😂😂😂

snezienkaaa82
25. júl 2022

@kayyaa no, ja si myslím, že keby jej to nevadilo, nezalozila by tému na MK. Ved načo by ju zaujímal názor iných?

bielavila
25. júl 2022

@lasoli uz som si dala, je to velmi prijemna cinnost😊

snezienkaaa82
25. júl 2022

@lasoli no ved aj kedysi to bolo tak, jedno dieťa, za tým druhé a tretie, aj dvojičky, aj trojicky a co.... Ženy sa z toho nepototo....

lasoli
25. júl 2022

@bielavila prosim Ta daj si sprchu a uklusni sa,si dalsia co nepochopila pointu.

lasoli
25. júl 2022

@snezienkaaa82 no lebo sa im tie starsie starali o tie mladsie.A zeny chodili na rollia lebo o deti bolo postarane.Alebo im nevqdiko ze dieta v ohradke aj hodinu reve.Mne to napriklad vadilo ,nezniesla som to ked mi deti revali pri uspavani alebo aj tak.

bielavila
25. júl 2022

@lasoli uz som si dala som ti pisala, jediny kto nepochopil pointu si ty a neskuticne agresivne tu pretlacas svoje nelogicke a absolutne nazory😂

kayyaa
25. júl 2022

@snezienkaaa82 no a ved preto jej pisem, ze zavolat si niekoho na strazenie deti a vycitat mu, ze sa neumyva, je dost odveci. Nech si najdu teda niekoho ineho, s dostatocnou hygienou.
To nie svagrina ju prosi o sluzbu, ale oni svagrinu. Ona sa im "neumyta" do domu nenuti.

lasoli
25. júl 2022

@kayyaa presne tak ,uplne s tebou suhlasim.

snezienkaaa82
25. júl 2022

@lasoli ale ved je normálne, že deti plaču, keby si mala 5 co by si robila

snezienkaaa82
25. júl 2022

@kayyaa čiže vymyslená téma, na rozpútanie debaty. Inak by to nezakladala

snezienkaaa82
25. júl 2022

@bielavila ved to, že moji starí rodičia mali vanu už v 1950 . Po práci a večer sa umývali.

katkati
25. júl 2022

Neviem si predstaviť ľahnúť do postele neosprchovaná. Aj keď človeka necítiť za potom, ale chodí predsa na wc, má nohy v topánkach atď. Aj ten pot prenáša do postele. To je pre ľudí taký problém vliezť na 5 minút do sprchy? Čo by iní ľudia dali za to, keby mali takú možnosť.