icon

Švagrinina reakcia

6. okt 2022

Ahojte, píšem anonymne, aby ma náhodou nikto nespoznal so.znamych.

Začnem tým ze so švagrinou mame ok vzťahy ale lem naoko, viem ze od začiatku vzťahu s jej bratom ma nemala v láske, ohovárala.ma a radila mu rozchod. Ked sme oznámili ze čakáme prvé dieťa,plakala ako dieťa,ze ona mala byt tá prvá, co bude mať dieťa ( lenže hola slobodná akurát) ze ju brat predbehol... Po narodení bol kľud,.. potom som zostala tehotná zas, medzitým ona uz mala priateľa a nedarilo sa im otehotnieť, skúšali umelé oplodnenie ani to nevyšlo.. oznámenie druhého tehotenstva bol preto pre mna aj stres, keďže som sa bála ako zareaguje a ze bude smutná. No zhodou náhod sa to podarilo aj im a v oznámení nas prebehli, čiže sme boli skoro rovnako tehotné. A bol kľud.. ale videla som ze bola zaskočená ze aj my čakáme a ze pozornosť
rodiny bude rozdelená na náš obe. Noa teraz do tretice ,znova som tehotná.. oznámili sme to len rodičom a svokrovcom.. ale došlo to aj ku nej a jej reakcia bola ze sa zas rozplakala, lebo ze aj ona chce ďalšie. A zas sa im nedarí a my mame hned,ze len sa trenky o mna obsuchnu a uz rodím... A odvtedy sa somnou uz nebaví. Je odmerana..

Strana
z4
autor
7. okt 2022

@aurora33 písala som.citujem ,, poradiť sa alebo len vyliať dušu,, .. samozrejme vybrala si si to ,co.ti pasovalo.

katkami123
7. okt 2022

@aurora33
Už stačilo, píšeš tu bludy. Píšeš už len aby si niečo napísala, aj keď je to totálna blbosť.

A autorka, ty nie si povinná jej to tu vysvetľovať. Vidíš, ze tu im už každý z každej strany napísal, ze take spravanie je choré. Tak sú asi take iste ako tvoja švagriná, keď k nej tak sympatizujú 🤷🏻‍♀️ a vidia sa v nej.

aurora33
8. okt 2022

@katkami123 ešte mi ukáž v ktorom mojom príspevku sympatizujem s jej švagrinou?

katkami123
8. okt 2022

@aurora33
🤦🏻‍♀️

Strana
z4