Švagrovci kopírujú našu svadbu. Ako reagovať?
Ahojte, neviem ako ani reagovat, mojho manzela sestra chce kompletne vsetko chce skopirovat z nasej svadby. Nas fotograf, DJ, nas kameraman, dat nasu pani ktora nam peikla kolace aj tortu, firma kde sme si dali urobit oznamenia tak uz aj oni si davaju, vino maju odtial kde my, proste oni fakt komplet vsetko idu skopirovat. Pritom my sme si vsetko sami zhanali, vybavovali, skoro rok. A oni zaziju nasu svadbu (asi schvalne na to cakali) a potom vsetko skopiruju jednoducho : Daj nam kontakt na toho a toho co ste mali na svadbe. Ake lahke a vybavene ! Neviem , ci sa opravnene hnevam? Ako chapem ze surodenci by si mali pomahat, ale pre mna je to moc, takto vsetko komplet skopirovat. Este aj toho isteho DJ co sme mali my. Mali sme aj pre deti take rozne atrakcie, animatorov, este aj tych chcu dat presne to iste 😫Uz sa hned pýtala ze ci jej neposlem návrh detskych omalovanok. no proste komplet vsetko. Hnevam sa opravnene ? Preco si nemozu oni urobit svoju vlastnu originalnu svadbu? Uz len dufam ze si nevesta neda este aj presne tie šaty čo som mala ja. ach. Ešte aj menu idú kopirovat, uz sa pýtali aké menu sme to vlastne mali my ??? A idú dat tiez take kombinacie. Este aj do vecerneho bufetu sa pýtali ze co sme to v nom vlastne mali, ako keby si sami nedokazali nakombinovat jedla do tych debien. My sme nemali predjedlo, rovno polievku, tak idú aj oni dat rovno polievku… Ešte aj svadobnú kyticu chce dať urobiť tam kde ju dával robiť moj muz, este presne také kombinacie kvetov a farieb… Čo sa ešte viac dá skopirovat? 😫 Mali sme autobusy, také minibusiky, ktoré prevazali hosti, už hneď kontakt na toho majitela chceli ( pritom sa tazko zhanal a on si vybera zakaznikov) ale hneď davaj kontakt a majú všetko na podnose prinesené. Neviem, ci to hneva len mna
Autorka, oprava, malé decko sa môže schovať. Ty si tak zatrpknuta, zakríknutá, žiarlivá a nešťastná žena, že mi je ta vlastne aj ľúto. Ty sleduješ každý svagrinin krok, každé gesto, teba to musí strašne ubíjať.
V prvom rade si ale pokecaj s mužom, lebo je dosť odveci že jej ide dať 1000€ (aj keď podla mňa preháňaš). Ale ak ano; tak muž tiež nie je kompletný. Alebo mozno švagriná dala do obálky 40€ pre teba a jemu dala liter, len ty o tom nevieš.
A jej kup Anglicko slovenský slovník, lebo to bodycko ti asi nedá spat. A ináč je to strašne odveci sa takto fučat a žiarliť a kopkat nahnevané nožičkami. Chcela by som byt na svet svadbe a sledovať tvoj kyslý ksicht 😂😂😀😀
Ja svadbu neplanujem zatial, ale kamoska mi napriek tomu poslala komplet zoznam s menami a veci co odkial za kolko….sama od seba ze ked nahodou aspon si to mozem ulahcit. To je kamaratka 🙂
Nevidim v tom ziadny problem, vasa svadba bola uplne klasicka ako kazda jedna, co si opisala byva na kazdej svadbe a to ze mas problem s tym ze si jej dala kontakty naco to uz teraz riesis a hnevas sa? Mala si byt taka hrdinka a do oci svagrovcom povedat ze nechces zdielat veci, teraz uz je to dost jedno.
Veď buď rada, že si niekomu inšpiráciou.
Niektoré tie svadby veľmi prežívate.Je to len svadba.
Keď sa jedna z vás nedajbože bude rozvádzať tak si budete plieskať o hlavu koľko ste zato dali peňazí a nikoho už nebude trápiť či ste mali rovnaké koláče.
😅 vy budete dvojka s tou svagrinou. A to si predstav, ze nie len ze tu svadbu okopiruje ale prida tam aj nieco lepsie ako si mala ty. To este len bude ohen na streche 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣Myslím ze vy dve so svagrinou žijete konkurenciou navzájom. Pozri keď nechceš tak jej nedávaj kontakty. Ale ty jej ich dáš, lebo nechceš byt za zlú. Čo sa týka eur do obalky, max 50€ aby videla ze si veľkorysejsia😉. Ostatne nerieš. Ty si bola prvá a ostatní to uvidia a určite budú aj komenty na vašu adresu o tom ze si poniektorí len zopakovali,, vašu,, svadbu.
Aj som ťa na začiatku chápala, že švagriná ťa neznáša, tvári sa že si pod jej úroveň, intriguje proti tebe a ohovára ťa.
okyda komplet vašu svadbu a teraz chce všetky kontakty a okopírovať všetky detaily. Viem že sú nevesty dosť háklivé na svadbu, chcú byť jedinečné a mať svoj jedinečný deň. Tak si jej mala slušne povedať že vieš ako zhodila vašu snahu a hnusne obrblala ohovorila všetko na vašej svadbe, tak jej kontakty nedáš, nech sa stará sama, prachy na to má, tak teraz počkáš ako sa ukáže ona a aká bude jej svadba. V kľude a slušne odmietnem, nedám a už ani nemám.
Ale potom ako sa tu vyjadrujes, opakujes do nemlatom tie svoje ublížené pravdy o 40€, bodyčku a i.somariny, dupes nožičkami ako soplave decko, tak si hlboko klesla v mojich očiach. A práve preto ti ženy píšu tvrdé vyjadrenia, síce dosť cez čiaru ale bolavo pravdivé
Cim viac pises, tym viac len dokazujes, ze ste totalne rovnake a nemate si vobec co vycitat jedna druhej. Zakladna skola suvix. Mali by ste obe dospiet 🙄
no veď Ty ju ohováraš tiež, tak ste si kvit.....a k téme - bolo by mi to srdečne jedno, akú má svadbu
Autorka - až ma fascinuje, čo dokáže ludi trápiť, kvôli čomu sa dokážu hnevať....
Švagriná zrejme závidí, čo je jej problém. Vykašli sa na to.
Akurát by som poprosila muža, nech je rázne dohovorí ohľadom toho ohovárania po rodine.
A vypustila ju z hlavy.
Veď z tvojej svadby predsa tým, že to ona kopíruje, nijako neubudne.
Buď na seba pyšná, že kopíruje, iní si to všimnú a možno ju ohovoria, niektorí budú spokojní aká super svadba. No a čo. Vôbec to nijako neuberá z originality tvojej svadby. Bola si prvá, ona už len kopíruje.
@nekonecna_katastrofa " Čau Jana (doplň si meno švagrinej), ohováraš ma po celej rodine a evidentne ma neznášaš a teraz som ti dobrá? Nie som mrcha, tu máš tie kontakty a viac ma s tvojou svadbou neotravuj." - toto je vyborny nápad.👍
Autorka - takto jej to napíš a vykašli sa to.
Ako ti pomôže živiť v sebe nepriateľstvo?
A áno, dala by som dievčatko modré body, doma určite. Myslím, že z nej neubudne... Ale pri odovzdaní daru by som sa spýtala, prečo dievčatko dostalo niečo s nápisom cute little boy.. ze je to divné.
Ježiš ty si trápna 🙄
@autor tak keď sťažuješ, že Ťa ohovára a pýta si kontakty. Tak jej to povedz, že nedáš a vybavené, či?
Ja inak nechapem preco si zesrata jej to povedat a miesto toho sa tu vyvrsujes anonymne na nete. Jedine ze na to nemas
Tak ako 40e je naozaj výsmech do tváre, presne rovnakú výšku by som jej dala tiež. Že chce kontakty by sa ma vôbec nedotkli, to skôr to ohováranie po rodine, to by si teda poriadne zlìzla aj so smotanou..
A ver mi, ze to je len zaciatok. Necitam diskusiu, ale nasi svagrovci idu bomby. Nabytok, spotrebice, dom, styl, dovolenky, oblecenie, hracky pre deti. Vzdy vsetko po nas. 🤣 Minule sme im to povedali, tak si predstav, ze sa pytali na konkretne veci. Aj to sme im povedali. Odvtedy je klud. Prestali. 🤭
To vážne si toto dovolili, to je spoločensky neprípustné.🤣🤣🤣🤣
...kedy majú svadbu?..lebo dobrí profesionáli, krásne sály sú vybookovani aj na rok,dva dopredu...
Bolo by mi srdecne jedno, ze chce mat to iste ako vy. Ved vy ste boli prvi, to ze ppsunies kontakt predsa este neznamena, ze vsetci (DJ….) budu mat vtedy volne terminy.
Veď bus troška empatická,jednoducho tvoja švagriná je bez fantázie a kreativity,tak sa jej zapáčila tvoja svadba.Vie ,že všetko dobre dopadlo,tak ani u nich nebude faux paux. Pre istotu chod s ňou aj do požičovne,aby aj šaty mala také isté.Co narobis,šikovným patrí svet,alebo vychcanym?🤔😂
Vsetko sa mi citat nechce, ale napisem nieco k modremu body, je pruser ak tam bol ten napis, ale moje dievcatko nosilo primarne modru od zaciatku, mne vadilo, ked som dostala ruzove veci, nemam rada ruzovu a malej som to neoblieklala. Co sa tyka kontaktov, ja sa pytam na to, kto piekol hlavne ak mi nechuti, aby som sa im vyhla. Mozno nechce kopirovat, mozno sa im chce vyhnut.
Nech ziju dobre rodinne vztahy 🙈
Necit celú diskusiu ani nemienim,ale ženy ti tu len nastavujú zrkadlo,na môj vkus ,z toho čo som uchytkim prečítala,si dosť útočná.A svadba je len taký krásny doplnok sobáša,ktorý je dôležitý.A najdôležitejší je život potom,takže môžeš byť úplne kľudná,lebo to sa skopírovať nedá.Nech by to ktokoľvek chcel.😉
@h2 Aj ak jej autorka sa všetky kontakty,ešte nie je záruka,že všetci práve vtedy budú mať voľno.A polka hostí aj tak bude iná ako na autorkinej svadbe.Takze aj keby chcela všetko okopírovať,nebude to to isté.Ale je očividne,že sú z rovnakého cesta,len si to ani jedna nechce priznať 🤷
Ja by som jej tie kontakty dala. Neviem sa dlho hnevať a v zásade mi je jedno, že ma niekto kopíruje.
Keď je švagriná taká protivná, útočná, urážajúca pozachrbatnica, nedaj jej nič. Nech sa stará sama.
Bodka.
Čo sa týka daru, poriadne mužovi vysvetli kde je sever a BSM , dajte max 50€, alebo 100.
A už nehysterci ako malé decko na pieskovisku keď mu zrútia bábovičku
Nech sa paci, reality check ako vyzeraju ozajstne problemy:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-dalej-po-strate-partnera-v-mladom-veku/
Riesis veci na urovni 16rocnych pubertaciek, nehodne dospelej zeny

A keby to robila tvoja sestra ,alebo kamarátka,tiež by ťa to hnevalo?Alebo len švagriná ti vadí?Ja si neviem predstaviť,že mňa by toto štvalo, skôr by mi to lichotivo,že asi som si to dobre zorganizovala,že niekto chce to isté.