Sviatky a darčeky
Ahojte,
bola tu diskusia, ako manžel úmyselne zabúda na sviatky svojej " polovičky ".
V okolí som videla prípad, kde muž urobil presne to isté, dokonca mal z toho radosť, potom sa ešte aj odul a o týždeň keď niečo potreboval od priateľky tak jej doniesol dezert so slovami tu máš , to je na tie narodeniny.
Ako by ste reagovali? Ja by som to neprijala, toto je správanie úplného primitíva.
To nie je primitívne ale typické.chovanie manipulátora. Väčšina z nich nie je schopná prijať kritiku ani pochopiť, čo robia zle. Takže s takým človekom ťažko
Keby bol zvyšných 364 dní v roku skvelý a len na tie narodeniny by zabúdal, tak by mi to bolo totálne jedno.. Poznám jedného muža, ktorý vyrastal v rodine, kde sa vôbec neoslavovalo, nedávali si darčeky, ledva si zagratulovali, takže pre neho to napríklad vôbec nie je jasné a prirodzené riešiť 😅.. Ale teda nejak sa mi nezdá, že v prípade toho chlapa, ktorého si v príspevku opísala by bol inak skvelým partnerom...skrátka dôležité je pre mňa aký je celý rok, nie jeden deň
Ja by som takeho chlapa nechcela. Urcite je aj v inych veciach taky vychcany. Pozornost medzi partnermi musi byt.
Ani môj chlap nemá hlavu na dátumy.
Darček si radšej kúpim sama, ako dostať nejakú blbosť...fakt nevie kupovať.
Ale tešiť sa z toho, že zabudol??? Tak to by si pekne vyžral!!!!
O tyzden by si ten dezert mohol strcit...lebo s mojou povahou...uz by ho nemal komu dat 😁

Ja by som s ním nebola. Nejde mi o to, aby som dostala darček, ale týmto správaním dáva partnerke pocítiť, že si ju neváži. A naozaj nehovorím o tom, že potrebujem ktovieaké dary, ale aby sa úmyselne tváril, že zabudol a potom po mne hodil nejakú čokoládu... je to ako píšeš, primitívne.