icon

Sviatky bez manželky

7. apr 2023

Dobrý deň, sme s manželkou pocas sviatkov obaja u svojich rodičov. Úprimne som rad, ze môžem tvarit čas bez nej. Snažíme sa o dieťa a občas sa to s ňou nedá vydržať. A to som veľmi trpezlivý a som jej oporou. Je to normálne, že mám takéto pocity ?

petamich
7. apr 2023

pocity su normalne ak sa citis pod tlakom, manzelka mozno je nie dobre naladena, ak sa nedari otehotniet alebo cokolvek uz citis, kazdopadne treba riesit s manzelkou 🤷‍♀️

dzulli1980
7. apr 2023

Zrejme to vo vašom vzťahu nie je OK, keď "si rád, že môžeš tráviť čas bez nej" ... už len to, že každý trávi sviatky inde, je zvláštne - ste manželia ... v dobrom, aj v zlom ... za mňa Tvoje pocity nie sú v poriadku, ste mladí manželia, ešte ani deti nemáte a už takto.

danieladeley
7. apr 2023

podla mna to nie je normalne, ked sme sa snazili o babatko, urcite sme nechceli travit cas od seba a odkedy sme boli manzelia, vzdy sme travili sviatky spolu (mimo prace)

lily14
7. apr 2023

To ako dlho ste manželia keď už takto to máte?

petamich
7. apr 2023

@dzulli1980 ja som tiez rada, ked obcas mozem travit cas bez manzela a bez dietata (nie su to zrovna sviatky, staci mi aj vecer, den, vikend) a nic zle na tom nevidim 🤷‍♀️ nie kazdy citi potrebu byt s partnerom 24/7 a bez neho ani na krok a nic to nemeni na tom, ze sa lubime a mame pekny vztah

nie jeden chlap (aj z mojho okolia) mal partnerskeho zivota dost, ked sa z manzela, partnera, milenca zmenil na plemenneho byka a jedine na co bol dobry v zial obcas chorej honbe za dietatom bolo poskytovanie spermii, nevieme ako to doma maju, ako dlho sa snazia, ako velmi to prezivaju (hlavne zena co si budeme klamat), to ze my sme to nezazili, neznamena, ze nema pravo mat pocity ake ma a treba si ich proste s manzelkou vydiskutovat a mozno si dat chvilu pauzu od plodenia a opat sa "len" lubit

kate_cs
7. apr 2023

Aj my sme s mužom každý inde na sviatky. Ja som s mladším synom u mojich rodičov a on je so starším synom doma. Veľmi nám to všetkým prospelo. Chlapci majú chvíľku od seba pokoj a aj my s mužom si viac oddýchneme takto.
To, čo je ok a čo nie posudzujú len dvaja, čo sú vo vzťahu. Nikto iný. Ak niečo vyhovuje obom stranám, je to tým pádom ok.