icon

Svokor alkoholik

101lucia
23. jan 2016

Chcem sa vyzalovat..viem ze je nas viac co zaziva to iste co ja ale ja uz mam fakt nervy. Neznasam svojho svokra. Byvame spolu pod jednou strechou (uz riesime svoje byvanie) a pravidelne sa oziera ako prasa. V noci beha po dome a vykrikuje paranoidne zvasty, trieska do nabytku a skaredo nadava.. casto nadava nam...neda sa spat. Raz sme sa uprostred noci zobudili na strasne buchanie. To vytrhaval kable zo steny...vraj ho niekto odpocuva. Proste chory clovek. Uz niekolko krat nam vypol teplu vodu, predtym vypinal aj elektriku. Po jeho alkoholickych vycinaniach to na chodbe smrdi ako v tchorinci...mame spolocne schodiste takze sa mu casto nemozem ani vyhnut ked potrebujem ist von. Vtedy do mna zacne ripat. Nadava mi na rodicov a surodencov, pritom ich skoro nepozna. Najnovsie...dnes mu vadi ze co tolko kurime...pritom vonku -12. Je toho vela..ani sa to tu neda vsetko napisat...aj teraz trieska a vykrikuje a do mna v tom momente neskutocny adrenalin. Uz riesime byvanie...ale kazdy den je utrpenim. Vyrastala som v slusnej rodine bez alkoholu a toto je pre mna proste sok...najhorsie je ze musim drzat hubu a krok, slusne sa zdravit a podavat ruky na novy rok a na sviatky. Je mi z toho na vracanie.

Strana
z3
1234martina1234
13. mar 2016

@ukulela ale "svokor" bude stale robit hanbu aj ked sa odstahujeme. A nie len mne ale aj mojej rodine . Tie pohlady ze on je tvoj "svokor" Nie uz takto nevydrzim ☹

lubkavargova1
13. mar 2016

Vcera si to tu riesila a dievcata ti povedali svoj nazor...tak ked sa chces rozist naco cakas???? Na spasenie? Tak mu daj kopacky a dovi-dopo-dopi. Nechapem co este premyslas. Sprav si dalsiu hanbu, teda priprav sa na to, ze ta budu ohovarat nejaky cas na dedine ale potom to prestane. n si najde inu dievcinu a bude klud a pokoj. ty si najdes ineho chlapa ktory bude splnat vase spolocenske poziadavky a hotovo. Co tu stale chces riesit???? Kopacky a dovi-dopo 🙄
O to lahsie ze nie ste manzelia, ale je to len tvoj priatel, cize jeho otec nie je tvoj svokor, ale LEN priatelov otec.

ukulela
13. mar 2016

@1234martina1234 v tom pripade sa rozid, lebo svojho priatela nelubis. keby si ho lubila, riesis odstahovanie,a nie dedinske ohovaranie. rozchod bude lepsi pre teba aj pre mladeho. len na co si sa knemu stahovala, ked si uz vtedy videla ... nuz, mas poucenie.

nelinka456
20. nov 2017

Ja to mam podobne

Strana
z3