icon

Svokor chce náš dom

Dnes o 12:58

Aký máte názor alebo ako by ste reagovali, ak sa opakovane dostávate do pozície: svokor má pozemok na druhej strane svk, my sme postavili dom, oni bývajú v byte. Príde a len tak nám začne, dám vám pozemok a choďte si postaviť dom a my ideme bývať tu. Inokedy, no tak čo, pôjdete bývať inde a my pôjdeme bývať tu do domu. Ako ja som zakaždým stratila reč, ale je to podľa mňa od neho riadne hlúpe, veď on za celý život nebol schopný postaviť si svoje a teraz si platovo polepšil, tak vymýšľa takéto hlúposti. Pričom nehnuteľnosti v tejto lokalite sa predávajú aj po 500 tisíc. Neviem či ho radšej ignorovať alebo nabudúce mu povedať, že však nech dá 500 tisíc a môže sem prísť bývať.

Strana
z2
anonym_b32230
Dnes o 13:01

Vy ste postavili dom na jeho pozemku? Alebo nechápem prečo má také hlúpe reči a robí si zálusk na dom v ktorom bývate vy.
Píšeš to troška nejasne.

sissy27
Dnes o 13:02

@anonym_autor usmiala by som sa, povedala "ďakujem veľmi pekne za ponuku, ale nemám záujem" a vybavené. S poďakovaním odmietnuť a viac nerozmazávať, nevysvetľovať, neargumentovať.

autor
Dnes o 13:04
@anonym_b32230

Vy ste postavili dom na jeho pozemku? Alebo nechápem prečo má také hlúpe reči a robí si zálusk na dom v ktorom bývate vy.
Píšeš to troška nejasne.

@anonym_b32230 nie, pozemok sme kúpili za svoje peniaze, dom sme postavili tiež za svoje peniaze v jednej obci. Oni majú starý, neprerobeny byt 30km ďalej. On zdedil pozemok, ktorý mimochodom ani nie je stavebný ďaleko na východe svk, a toto nám akože núka, že tam si máme ísť postaviť. Akože stavali sme svojpomocne, ale to už je drzosť podľa mňa, veď môj ocino je majster a robotu za veľa peňazí nám spravil zadarmo a nemá také narážky

anonym_b32230
Dnes o 13:08
@anonym_autor

@anonym_b32230 nie, pozemok sme kúpili za svoje peniaze, dom sme postavili tiež za svoje peniaze v jednej obci. Oni majú starý, neprerobeny byt 30km ďalej. On zdedil pozemok, ktorý mimochodom ani nie je stavebný ďaleko na východe svk, a toto nám akože núka, že tam si máme ísť postaviť. Akože stavali sme svojpomocne, ale to už je drzosť podľa mňa, veď môj ocino je majster a robotu za veľa peňazí nám spravil zadarmo a nemá také narážky

@anonym_autor asi by som mu napoly vážne napoly zo srandy povedala že to určite nie, svoj dom máš veľmi rada a nemieniš sa zas zodrať pri stavbe. Že nech si vyskúšajú aj druhí aký je to med lízať.

cyberk
Dnes o 13:08

Boooze.. tak sa mu velmi paci tento dom, co mate a takto vtipkuje, ty musis mat to pravitko riadne zastrcene, ked sa nevies povzniest nad takymito poznamkami. Ber to ako kompliment, a nabuduce mu tiez nejak vtipne odpovedz, aby bolo zrejme, ze to neberes vazne...

anonym_6eb43c
Dnes o 13:11
@cyberk

Boooze.. tak sa mu velmi paci tento dom, co mate a takto vtipkuje, ty musis mat to pravitko riadne zastrcene, ked sa nevies povzniest nad takymito poznamkami. Ber to ako kompliment, a nabuduce mu tiez nejak vtipne odpovedz, aby bolo zrejme, ze to neberes vazne...

@cyberk Aj moja mama hovorieva to. Predtým ona z bytu neodišla, tam je fajn blabla. A odkedy máme dom, stále prídem sem ku Vám bývať. Tak som jej už hovorila no nech nevymýšla

anonym_4d8985
Dnes o 13:15

Daj mu adresu cintorina a nech sa popozera po volnom “pozemku” primeranemu jeho veku … ze este stiha… poslala by so ho do teplych krajin

jaskolka
Dnes o 13:17

Podľa mňa je to len také "táranie" a nemá to žiaden význam,v zmysle že by naozaj chcel váš dom 😀😀 Niektorí ľudia majú taký svoj rečovy folklor,alebo ako to nazvať.

autor
Dnes o 13:18
@cyberk

@cyberk tak ale ja neviem, to sa dá potom povedať inak, joj tak by som sem išiel bývať, páči sa mi to a nie vyháňať nás z vlastného, za naše peniaze. No nerozumiem takému humoru, mne to nepríde vôbec vtipné, lebo sa to dá povedať inak

thereisabear
Dnes o 13:21

Zasmiala by som sa a zmenila tému.

kitycat
Dnes o 13:22

A co dosiel s igelitkou? Ty to ignoruj ako tvoj muz ocividne

sili82
Dnes o 13:24

Buď by som to prešla štýlom jedným uchom dnu a druhým von alebo by som mu povedala to, čo si napísla. Dajte nám pol milióna a môžete tu prísť bývať, my si kúpime potom dom inde.

zuzanaete
Dnes o 13:26

Netreba brat vsetko prilis vazne. Ano, veci sa daju povedat roznymi sposobmi, ale neocakavaj od ludi, ze budu rozpravat rovnako ako ty. Mozno on si povie, ze aka si nudna, ze ani poriadne nezareagujes na jeho vtip s domom.

sasa1310
Dnes o 14:04
@zuzanaete

Netreba brat vsetko prilis vazne. Ano, veci sa daju povedat roznymi sposobmi, ale neocakavaj od ludi, ze budu rozpravat rovnako ako ty. Mozno on si povie, ze aka si nudna, ze ani poriadne nezareagujes na jeho vtip s domom.

@zuzanaete presne

januska12323
Dnes o 14:09

To má byť akože vtipné a opakuje to lebo očividne nechápete.

autor
Dnes o 14:41
@januska12323

To má byť akože vtipné a opakuje to lebo očividne nechápete.

@januska12323 podľa mňa to ale vtip nie je. On to myslí vážne. Dvor, teraska kamoši na dvore non stop. Alebo sa mu proste nechce rekonštruovať, lebo ho poznám, nechce sa mu a tak by sa rád dostal k niečomu ako slepé kura k zrnu

lauruska_sumienka
Dnes o 15:07

porozpravaj sa s muzom, on bude najlepsie chapat ako to svokor myslel. tak nech ti to vysvetli.

a pripadne nabuduce svokrovi s usmevom povedat, ze je to od neho pekne s tym pozemkom ale vy iny dom na inom mieste nechcete. tu ste spokojni, stastni a nemate zaujem zazit dalsie kolo okolo stavby, raz a dost.

a ked on chce zit v dome, tak nech si da postavit drevostavbu na tom pozemku alebo nejaku inu lacnu rychlu stavbu a ma co chce. su firmy ktore mu vybavia vsetky papiere a aj postavia

januska12323
Dnes o 15:07
@anonym_autor

@januska12323 podľa mňa to ale vtip nie je. On to myslí vážne. Dvor, teraska kamoši na dvore non stop. Alebo sa mu proste nechce rekonštruovať, lebo ho poznám, nechce sa mu a tak by sa rád dostal k niečomu ako slepé kura k zrnu

@anonym_autor tak keď myslí vážne treba mu aj vážne odpovedať, že nič také neplánujete

biba_18
Dnes o 15:13

s tebou musí myť fakt sranda 😏

anonym_c9c2bb
Dnes o 15:35

@anonym_autor buď má svokor mentálnu retardaciu (to ale pochybujem), alebo ty si v autistickom spektre, keď nechápeš, že si len robí srandu.

anonym_0ef73f
Dnes o 15:52

Asi fakt retard, ponukat nieco na Sibiri s desatinou hodnoty... osprostel na stare polena👺

katica06
Dnes o 16:08
@anonym_autor

@cyberk tak ale ja neviem, to sa dá potom povedať inak, joj tak by som sem išiel bývať, páči sa mi to a nie vyháňať nás z vlastného, za naše peniaze. No nerozumiem takému humoru, mne to nepríde vôbec vtipné, lebo sa to dá povedať inak

@anonym_autor mňa zaujíma čo na to tvoj muž?

strelkyna1
Dnes o 16:22

Iba podpichuje a mysli si, ze je vtipny. By som zo smiechom odpovedala, ze uz som si tu zvykla, tak nikde nejdem.

danieli
Dnes o 16:31

A manzel sa ako k tomu stavia? Ako to vnima? V prvom rads by som sa manzela pytala, pozna si otca, vie, kolka bije…ci je to nevydareny zart v zmysle obdivu, alebo realna hrozba

biba_18
Dnes o 16:32

@danieli reálna hrozba. mojtybože 🤦‍♀️😂

luccys
Dnes o 16:34
@danieli

A manzel sa ako k tomu stavia? Ako to vnima? V prvom rads by som sa manzela pytala, pozna si otca, vie, kolka bije…ci je to nevydareny zart v zmysle obdivu, alebo realna hrozba

@danieli Realna hrozba? Co zavola stahovakov a vystahuje ich z domu, ktory oficialne patri im?

mogaa
Dnes o 16:37

@anonym_autor veď mu normálne povedz že vy sa sťahovať nechcete, keď má pozemok nech si postaví a vybavené....

anonym_e1da15
Dnes o 16:47
@anonym_autor

@anonym_autor aj keď ho vôbec nepoznám, som presvedčená o tom, že si robí srandu. A ty nemáš absolútne žiadny zmysel pre humor.

euka210
Dnes o 16:50

@anonym_autor ignoruj ho. Nikto normalny nemoze mat take reci, jedine ze si robi srandu.

tetapetra
Dnes o 16:55

@anonym_autor navrhni,nech si postaví svoj vlastný.

Strana
z2