icon

Svokor chce náš dom

Dnes o 12:58

Aký máte názor alebo ako by ste reagovali, ak sa opakovane dostávate do pozície: svokor má pozemok na druhej strane svk, my sme postavili dom, oni bývajú v byte. Príde a len tak nám začne, dám vám pozemok a choďte si postaviť dom a my ideme bývať tu. Inokedy, no tak čo, pôjdete bývať inde a my pôjdeme bývať tu do domu. Ako ja som zakaždým stratila reč, ale je to podľa mňa od neho riadne hlúpe, veď on za celý život nebol schopný postaviť si svoje a teraz si platovo polepšil, tak vymýšľa takéto hlúposti. Pričom nehnuteľnosti v tejto lokalite sa predávajú aj po 500 tisíc. Neviem či ho radšej ignorovať alebo nabudúce mu povedať, že však nech dá 500 tisíc a môže sem prísť bývať.

Strana
z2
zuzana76
Dnes o 16:56
@anonym_autor

@januska12323 podľa mňa to ale vtip nie je. On to myslí vážne. Dvor, teraska kamoši na dvore non stop. Alebo sa mu proste nechce rekonštruovať, lebo ho poznám, nechce sa mu a tak by sa rád dostal k niečomu ako slepé kura k zrnu

@anonym_autor ten dom je vas, na katastri, vsade, takze svokor nech mlati prazdnu slamu a ty si ho nevsimaj, ano, zrazu by chcel byvat v dome, pozname takych ludi. Cely zivot nic a ked ich deti predbehnu, tak zrazu aj stari by chceli mat to, co mladi. Treba to ignorovat, poznam takych ludi, co takto trepu blbosti. Ked to ma byt kazdu navstevu, tak redukujte navstevy. Svokor ma kolko rokov?

zuzana76
Dnes o 16:57

a pre vsetkych, sranda by to bola, keby to povedal raz, nie takto opakovanie, to je uz trapnost a nie sranda

simca06022011
Dnes o 16:58

@anonym_autor myslim, ze to su typicke trapnejsie vtipkovanie starsich panov :DD moj otec to robi tiez, ale nie tymto stylom, ale chodi po dome a tuto mate pre mna uz izbu nachystanu ?? a pod strandicky... vobec si to netreba vsimat, ja sa zasmejem, ze no jasne a neriesim. Nemusis sa s tym vobec zaoberat :DD moje dieta to od starkeho chytilo tiez, ale teraz chodi po jeho byvani, v jeho aute atd a rozprava o tom ako o svojom, to sa mi teda o vela viac nepaci :D

anonym_b32230
Dnes o 17:41
@cyberk

Boooze.. tak sa mu velmi paci tento dom, co mate a takto vtipkuje, ty musis mat to pravitko riadne zastrcene, ked sa nevies povzniest nad takymito poznamkami. Ber to ako kompliment, a nabuduce mu tiez nejak vtipne odpovedz, aby bolo zrejme, ze to neberes vazne...

@cyberk len aby sa tam dedo nanasáčkoval. lebo však on to zobral inak.

anonym_0341e7
Dnes o 18:53
@anonym_autor

@anonym_b32230 nie, pozemok sme kúpili za svoje peniaze, dom sme postavili tiež za svoje peniaze v jednej obci. Oni majú starý, neprerobeny byt 30km ďalej. On zdedil pozemok, ktorý mimochodom ani nie je stavebný ďaleko na východe svk, a toto nám akože núka, že tam si máme ísť postaviť. Akože stavali sme svojpomocne, ale to už je drzosť podľa mňa, veď môj ocino je majster a robotu za veľa peňazí nám spravil zadarmo a nemá také narážky

@anonym_autor áno. Nech dá 500 tis. + a môže prísť.

vilma7
Dnes o 19:20

A tvoj manzel na to co?

anonym_687c83
Dnes o 20:04
@cyberk

Boooze.. tak sa mu velmi paci tento dom, co mate a takto vtipkuje, ty musis mat to pravitko riadne zastrcene, ked sa nevies povzniest nad takymito poznamkami. Ber to ako kompliment, a nabuduce mu tiez nejak vtipne odpovedz, aby bolo zrejme, ze to neberes vazne...

@cyberk no to by si sa čudovala koľko rodičov by išlo zrazu bývať k svojim deťom keď postavia dom. Je to smutné, ale deja sa to. Akurát by som odpozorovala, či to myslí zo srandy, alebo vážne. Podľa toho by som reagovala.

anonym_ea2a55
Dnes o 20:35

Baby autorka si hadam pozna lepsie svokra ako vy 🙈 tak asi vie, kedy nieco mysli vazne a kedy vtipkuje.

Autorka a co si mu na to povedala?

1sally12
Dnes o 20:47

Keby to povedal raz, možno dvakrát aj by som sa zasmiala. Ale pokiaľ to omieľa stále už je to trápne.

marca12
Dnes o 20:55
@anonym_autor

@anonym_b32230 nie, pozemok sme kúpili za svoje peniaze, dom sme postavili tiež za svoje peniaze v jednej obci. Oni majú starý, neprerobeny byt 30km ďalej. On zdedil pozemok, ktorý mimochodom ani nie je stavebný ďaleko na východe svk, a toto nám akože núka, že tam si máme ísť postaviť. Akože stavali sme svojpomocne, ale to už je drzosť podľa mňa, veď môj ocino je majster a robotu za veľa peňazí nám spravil zadarmo a nemá také narážky

@anonym_autor Ja som sa stratila. Cize vy ste kupili pozemok,postavili na nom dom. Svokor prisiel k pozemku na vychode a vas tam posiela,aby ste si tam postavili dom a isli tam zit. A on sa chce nastahovat do vasho domu? Neusiluje sa onho strycko alzheimer alebo starecka demencia? To je taka sprostost,ze ja by som sa nadtym ani nezamyslala a len mavla rukou. Nech si tara nadalej.

anonym_d19f8a
Dnes o 20:56

Vsak nech si ide postavit on tam na pozemok.

pimpa12
Dnes o 21:04

@anonym_autor nabudúce keď s tým začne, tak mu návrhni nech predá ten svoj úžasne lukratívny pozemok a nech si kúpi dom blízko Vás. Že kto bude vtipnejsi.

danieli
Dnes o 21:05
@luccys

@danieli Realna hrozba? Co zavola stahovakov a vystahuje ich z domu, ktory oficialne patri im?

@luccys skor myslim, ze svokor tam chce byvat a bude s touto myslienkou otravovat donekonecna, kym…niekomu nerupnu nervy, kym si nepokazi vztahy v rodine, kym nedosiahne svoje, kym…lubovolne si doplnte, velke veci sa nie vzdy deju s krikom a stahovakmi, dobre vztahy sa daju rozlozit aj pomaly…nenapadne…

zuzana76
Dnes o 21:09
@danieli

@luccys skor myslim, ze svokor tam chce byvat a bude s touto myslienkou otravovat donekonecna, kym…niekomu nerupnu nervy, kym si nepokazi vztahy v rodine, kym nedosiahne svoje, kym…lubovolne si doplnte, velke veci sa nie vzdy deju s krikom a stahovakmi, dobre vztahy sa daju rozlozit aj pomaly…nenapadne…

@danieli tak sa prinajhorsom pohadaju, este aby ich chcel svokor vystrnadit z vlastneho, to kde sme? Syn by mu mal jasne povedat, ze staci, ze mal cely zivot, aby si postavil vlastne. Chyba info o veku svokra, ked je to uz stary senilny dedo, ok, chapala by som, ze mu to uz nemysli, mozno zacinajuca demencia, ale ked je to nejaky 55 rocny chlap, tak to ten bude este dost dlho hrat tuto pesnicku ako obohrana platna. Na tahu je syn, nie nevesta, musi otcovi povedat, ze stacilo, ze oni uzstavat nic nebudu a ked otecko chce, nech si postavi vlastne.

danieli
Dnes o 21:10
@biba_18

@danieli reálna hrozba. mojtybože 🤦‍♀️😂

@biba_18 chapeme sa vsak? 😊 Svokor moze na syna naliehat tak nekonecne dlho, az to rupne…takato realna hrozba, postupny tlak…a kedze sa autorka nevyjadrila ako to vnima jej manzel, ratam so vsetkymi moznostami

tilly
Dnes o 21:15

Stále sme sa nedozvedeli, čo na to manžel...

Ja by som pri druhej takejto narážke tak prevrátila očami, že by to ďalší krát už neskúsil. Normálne tak, ako to robia puberťáci. Dokonale to vie človeka uzemniť. A potom už len ignoracia.

biba_18
Dnes o 21:16

@danieli to by jaký paralelny vesmír musel byť aby nejaká rodina čo si svojpomocne zbudovala dom začne stavať ďalší dom kdesi v prdelákove, kde najprv vybaví všetky papiere aby to bol vôbec stavebný pozemok, potom s láskou navrhne celý dom, prispôsobí ich predstavám a znova svojpomocne zbuduje a nakoniec sa do toho prdelákova presťahuje… fakt reálna hrozba 😂

luccys
Dnes o 22:21
@zuzana76

@danieli tak sa prinajhorsom pohadaju, este aby ich chcel svokor vystrnadit z vlastneho, to kde sme? Syn by mu mal jasne povedat, ze staci, ze mal cely zivot, aby si postavil vlastne. Chyba info o veku svokra, ked je to uz stary senilny dedo, ok, chapala by som, ze mu to uz nemysli, mozno zacinajuca demencia, ale ked je to nejaky 55 rocny chlap, tak to ten bude este dost dlho hrat tuto pesnicku ako obohrana platna. Na tahu je syn, nie nevesta, musi otcovi povedat, ze stacilo, ze oni uzstavat nic nebudu a ked otecko chce, nech si postavi vlastne.

@zuzana76 Ten autorkin muz bude asi nejaky tutko, co sa boji ozvat. O takych sa tu casto pise na MK- napr. vcera ohladom krstu tu bola tema. Proste typek to berie jednym uchom dnu, druhym von a nereaguje. Akurat rodicia to beru, akoze super, pocuva nas. Tak si stale idu svoje.

Strana
z2