Svokra a jej reakcia na nevypraté oblečenie
Mam priateľa som bola som tam asi týždeň chodím tam na celý týždeň a keď som išla domou som chcela Dat prať moje špinavé veci ale nemala som príležitosť lebo stále niekto pral a prisla som domou opakovanie som povedala priateľovi aby dal viprat veci povedal ze zajtra a nedal prišla jeho mama do jeho izby začala kričať na celú izby ze som tam nechala.spinave spodné prádlo ze som neporiadna a začala mi volať ze som nezodpovedna cítim sa trápne a už tam ani nechcem ísť napisala.som jej ospravedlnila som sa ze už sa.to nestane.. Ale neviem.co mam robiť mam tam ešte ísť cítim sa veľmi trápne.
Neviem, iba mne pride divna ta poznamka, ze priatel si pri odchode z bytu zamyka izbu? U vlastnych rodicov, alebo teda matky? Lebo mne uz toto udrelo do oka, ze asi tam nebude vsetko v poriadku
Ok gramatika otras, ale nechápem, v čom je taký problém v prádle v koši na prádlo? Som si podľa pôvodného príspevku predstavila, že sa jedna o kopu na zemi alebo čo… ja neviem, akurát mi tento týždeň odišla návšteva a nechali ocikane plachty pri práčke, lebo sa dieťaťu stalo a už sa nestíhalo vyprať pred cestou na letisko. Pár blbých telesných tekutín, hotová apokalypsa
Neviem, iba mne pride divna ta poznamka, ze priatel si pri odchode z bytu zamyka izbu? U vlastnych rodicov, alebo teda matky? Lebo mne uz toto udrelo do oka, ze asi tam nebude vsetko v poriadku
@anonym_bf5b0a ktovie koľko ich tam žije.Mam také tušenie, že dosť veľa a zaujímavo😆
@anonym_bf5b0a ktovie koľko ich tam žije.Mam také tušenie, že dosť veľa a zaujímavo😆
@anonym_fadbb9 hej, nič v zlom, ale tento príbeh znie trochu ako z nižšej sociálnej vrstvy, bez urážky
@anonym_fadbb9 no dosť ich tam je bývajú tam jeho 3 bratia s ženami aj s deťmi preto zamyka izbu lebo deti tam robia neporiadok
@anonym_fadbb9 no dosť ich tam je bývajú tam jeho 3 bratia s ženami aj s deťmi preto zamyka izbu lebo deti tam robia neporiadok
@mstla tak dobre, že sa zamykate
@anonym_fadbb9 hej, nič v zlom, ale tento príbeh znie trochu ako z nižšej sociálnej vrstvy, bez urážky
@anonym_385eb6 znie tak ale neje to tak no podľa mňa neviem no, niekto s toho robí veľkú vedú niekomu to nevadí no mojej budúcej svokre to vadí no čo už dúfam že sa mi to už nestane a ďakujem každému za pozitívne ale aj negatívne reakcie. Budem veľmi opatrná a budem si dávať v budúcnosti pozor ..Zatiaľ tam nejdem lebo hanbím sa že mi bude niečo rozprávať... A s priateľom sa porozprávam či by sme nemohli bývať sami
Mne svokra proaktivne vyprala aj moje menzesove gacure, ktore boli ciste, len nwvyzeraju vabne🤣 holt su zeny a zeny, my z toho bedi nerobime
Počkať počkať počkať.
Moja matematika nematematikuje. 🧐 🤔
"Svokra", frajer, 3 bratia, každý so ženou, teda 3 ženy, k tomu ich deti (takže minimálne 2, ale asi oveľa viac)... Pridaj k tomu teba. Proste minimálne 10 ľudí v jednej domácnosti?
K tomu, že frajera máš lenivého mamahotelca, ktorý čaká servis od teba aj od mamičky, sa nevyjadrujem. Môj trojročný už vie zapnúť práčku 😑
K "svokre" - záleží. Ak jej syn neprispieva a ona živí jeho a aj teba, lebo si tam týždeň, potom ideš na chvíľu domov a potom zase naspäť, medzitým čakáte navarené, upratané, vypraté, vôbec sa jej výbuchu nečudujem. Povedz prosím, že ten skvost aspoň prispieva do domácnosti a nečaká pečené holuby do huby, pardon my french. Ale zase ako si pani syna vychovala, tak má.
Na tvojom mieste doučiť sa gramatiku (lebo to nie sú 1-2 chyby, to jej týranie očných zreničiek, keď to človek číta). A nájdi si iného schopného muža. Ktorý sa dokáže postarať sám o seba, ktorý si ťa dokáže zastať. A aj ty trošku chochmesu a čistoty. Kebyže nemám kedy použiť práčku pri týždennom pobyte u niekoho (nepochopím, a to periem celý deň), tak aspoň spodné prádlo si prepláchnem v umývadle.
@anonym_385eb6 znie tak ale neje to tak no podľa mňa neviem no, niekto s toho robí veľkú vedú niekomu to nevadí no mojej budúcej svokre to vadí no čo už dúfam že sa mi to už nestane a ďakujem každému za pozitívne ale aj negatívne reakcie. Budem veľmi opatrná a budem si dávať v budúcnosti pozor ..Zatiaľ tam nejdem lebo hanbím sa že mi bude niečo rozprávať... A s priateľom sa porozprávam či by sme nemohli bývať sami
@mstla ak raz budes s detmi na krku, bez peňazí, v jeho detskej izbe a nebudeš mat kam ist a muž ta bude so svokrou dirigovať a ponižovať spomeň si na túto diskusiu. Varovali sme ta, ak robis handru v 19 budes aj v 35
@mstla Tak teraz mi odstrelilo dekel...no to je podarena rodinka...15 ludi na kope...nemam slov.
Nájdite si s frajerom podnájom. Chudera " svokra", ani sa jej nečudujem že vybuchla. Ja žiť s toľkými ľudmi pokope tak ma s prepáčením drbne
Ako nedomyslela si to ale priatelova mama je jedna netaktna hulvatka.Keby som to nasla idem diskretne za synom a poviem mu ze toto by sa nemalo stavat,aby ste na to davali pozor,nech si to vezmes domov.Ale sposob akym to riesila hovori viac o nej ako o tom ci si ty nejaka humusacka.A ja by som tam nie po trapase,ale po tom ako sa k tebe spravala uz nesla.
Otazka-pomahas ked si u nich tyzden?-varenie,riady,povysavat?
A to ze mas obriadit jeho izbu ty aby si to nedela do buducna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ z tejto rodiny bez prec.Tvoj priatel je pravdepidibne tiez pripad sam o sebe.
@anonym_211c13 však v jeho izbe som mala šaty kde spi iba on a kde chodí len on keď ide do prace izbu zamyka neviem prečo dnes nezamkol ... Nedávno mi písala že nič sa nestalo ospravedlnila sa mi ze ona vie ze nigdy som tak nenechala veci že tam chodím už vyššie 2 roky ... ale neviem co mam robiť hanbím sa tam uz ísť
@mstla ja sa hanbím za "nigdy" toto slovo s G nechápem ako môže niekto napísať
Co to je za rodinu, ze tam ziju vsetci nahromadke? To nikto nepracuje/nechce sa osamostatnit?
@mstla Tak ako píšu ostatné..By ma hanba fackovala nechať po sebe špinavé handry v cudzom dome. Nikdy! Svokra vybuchla to uznávam,ale tu si si to mala brať pekne zp sebou!
Ako nedomyslela si to ale priatelova mama je jedna netaktna hulvatka.Keby som to nasla idem diskretne za synom a poviem mu ze toto by sa nemalo stavat,aby ste na to davali pozor,nech si to vezmes domov.Ale sposob akym to riesila hovori viac o nej ako o tom ci si ty nejaka humusacka.A ja by som tam nie po trapase,ale po tom ako sa k tebe spravala uz nesla.
Otazka-pomahas ked si u nich tyzden?-varenie,riady,povysavat?
@maminkadeticiek všetko robím sama jej nevesty si navaria pre svoje deti manželovi a ďalej neriešia jeho mama len leží nič nerobí a všetko robím ja plus k tomu keď navarím až ku postele jej nosím jesť ... ale už taká nebudem nesom slúžka a zato že tak vybuchla už nechcem taky vzťah prvý krát sa mi to stalo a preháňala dosť nehodila som ich do stredu izby aby každý videl už to nechám tak rozišla som sa s ním a to bude lepšie ešte ako tu píšete ze nesom jeho žena (že som cudzia osoba ) tak až také práce by som tam nemala robiť .
Ver mi ze pre seba utobis najlepsie ked s touto rodinou nebudes mat viac nic spolocne.A vobec nie kvoli pradlu.
@mstla Priateľova matka reagovala síce prudko,ale do určitej miery sa to dá pochopiť.V domácnosti členovia domácnosti, keď nepočítam bordelarov, zhromažďujú špinavé prádlo v koši na prádlo.Cudzie prádlo tam nemá čo robiť, lebo:1.je cudzie,2.domaca pani nie je povinná prať cudzie veci.Nejaku krátku dobu sme bývali u svokrovcov/kladiem dôraz na slovíčko "svokrovcov,,, keďže som bola nevestou aj oficiálne a zároveň matkou ich vnučika/. Nikdy nikto nepral ani kus môjho prádla, či mojej rodiny.Vsetko som si zbierala zvlášť v igelitke a keď toho bolo dosť, dala prať.Spodne prádlo som ešte aj pri suseni na šnúre na dvore, umiestnila na zadnú šnúru, na ktorú nebolo možné dovidiet z cesty.Respektovala som aj pravidlo mojej svokry,ze nikdy neviselo na dvore prádlo v nedeľu,ani vo sviatok.Svokra mi umožnila sušenie na sušiči v neobývanej izbe .Podstatou môjho príspevku je, že ak som v cudzej domácnosti, správam sa podľa ich pravidiel a snažím sa svojou prítomnosťou iných nezaťažovať, neobmedzovat

@renab vy ste milá
@mstla neviem, ci som mila. Teraz bola u nas dcera s priatelom 10 dni. A neodisli so spinavymi vecami v kufroch. Normalne sa vsetko vypralo a domov isli s cistymi vecami. Nerobim z toho vedu. A uz vobec si neviem predstavit, aby mi za to, ze prisli domov na navstevu, platili.