Svokra a jej vkus
Príspevok skôr na pobavenie. Svokra mi odkedy je malá na svete pili uši ako jej nepristane ružová farba ale mám ju obliekať do hnedej a krémovej 😀 Mne tieto farby evokujú skôr chlapca. Je pravda, že malú obliekam ako cukrík, princezničku, no užívam si to. Povedzte, ktorému 2 ročnému bábu nepristane ružová? 😀
No, osobne sa mi tiež páčia viac zemité tóny ako neonky, ale je to presne vec vkusu. Veď povedz že ďakujes za názor a obliekaj podľa seba.
Ja mam sice chlapca, ale ak by som mala dievca ruzovu by som obchadzala dalekym oblukom. Neznasala som tu farbu uz ako mala, nastastie mama tiez. Ale ak ty chces, kludne obliekaj ruzovu. Kazdy mame narok na vlastny vkus, aj nevkus. Aj tvoja svokra, aj ty.
Tak je to o vkuse a štýle. Ja by som svoje dieťa neobliekla ako cukrík ci od hlavy po päty do modrej. Preferujem nude farby, jemne vzory, jednoduché oblečenie. Žiadne infantilne kikirkave oblečenie typu lindex napr 🤣
Keby mi niekto hovorí do obliekania, usmejem sa a poviem - ďakujem za názor, vy ste už svoje deti mali možnosť obliekať.
Haha, myslela som, ze budeš popisovať presny opak, ako svokra kupuje samé gycove ružové veci a ty by si rada dieťa obliekala v striedmejsich farbách, atd.. 😀
U nas to je so svokrou presne naopak, kupuje príliš detské/obrázkové/cukríkove veci, úplne mimo môj vkus a kupovala ešte veci, ktoré boli dcérke veľkosťou llt, ze uz z toho išla vyrast, tak som poradila, ze nech kupuje aspoň o číslo väčšie, nakolko z aktuálnej veľkosti mam veci dosť.
A ze kupuje mimo môj vkus.. Nezblaznim sa.. Nie je toho veľa, kúpi kvalitné veci, tak sa to snazim tak nejak striedať/kombinovat. Kupuje to z lásky k vnucke.
mojej .. mala minimum ruzovej a v tom pokrauje zvyskok rokov .. mne osobne tie cukrove vaty pridu komicke -ale kazdy nech si oblieka ako chces.. a svokre povedz,ked bude mat vlastnu dceru nech si ju oblieka ako chce ale tvoju necha tebe
Obliekaj ju do čoho chceš. Zachviľu ti aj dieťa povie či chce vyzerať ako cukor alebo nie.
Tiez som neznasala ruzovu, volila som ine pastelove farby... teraz ma 6 a hadajte, aka je jej najoblubenejsia farba? 😂
vies co, poznala som jedno tmave babo a v ruzovej vyzerala ako prasiatko. hodila sa jej tmavo zelena a ine farby. ale ty kludne obliekaj do toho v com sa ti paci.
Ziadnemu 😂 tiez sa mi nepaci ruzova na detoch. Ale je to kazdeho vec ako oblieka dieta. Ked ruzova tak skor staroruzova,cyklamenova,ale nie od hlavy po paty len v ruzovej.
Moja bola presne ten priklad, ze ruzovu kym bola babo ani nemala, ked zacala chodit do skolky sme si ruzovej uzili dost. Neznasam tu klasicku babatkovsku ruzovu.
Ja som si skor uzivala chlapcenske veci. Syn mal ako babo viac veci ako dcera😁
ruzova nemusi byt iba cukrikova ruzova, ta mi nie je po chuti... ja som malu obliekala do pudrovej v kombinacii so sedou, ale zopar kuskov... hlavne som ju obliekala tak, aby som ja s tym bola ok... a co si mysli svokra, sestra, suseda, kamoska mi bolo silno u prdele.. urob si ako chces a svokra nech si ladi svoj satnik ... kazdy ma iny vkus...
Každý má iný vkus.. Obliekaj si svoje dieťa ako chceš.. Aj ako cukrík ak sa ti to páči.. Ja som svoju dcéru obliekala do zemitých farieb, nevyhýbala som sa ani modrej ci čiernej, a teda som sa na počúvala svokru a mamu ze dievča na byt v ružovej... Nie, nemusí.. A teraz sa dcéra oblieka rada do ružovej ( ja tu farbu neznášam) a zase počúvam od babiek ze prečo sa oblieka ako bábätko... No nevyhovejes nikdy 🤦♀️😂
Nie je ružová ako ružová, moja mladšia má rada cyklámenovú a aj jej veľmi pristane , vždy to vyvážim nejakým tmavým kúskom oblečenia, kupujeme striedme strihy bez nejakých volánov a mašličiek ,takže to vyzerá v pohode. Ja napríklad hnedú neznášam, tak na oblečení ako aj nábytku atď. Minule som videla malé dievčatko v hnedých teplých rebrovaných legínach a až ma striaslo, pripomenulo mi to tie hnusné pichlavé kamaše z nášho detstva. Obliekaj ju ako sa ti páči,kým môžeš, moja staršia má šatník kompletne čierny, že už ani nerozoznávam jednotlivé kusy ...
Skus kompromis ružová s kremovou.😀
Ja milujem ruzovu, hlavne pudrovu a obe dievcata ju maju rady, mala 2 rocna si urcite vyberie ruzove ponozky s volanikmi, nie tmavo hnede 😅.
Obliekaj si dieta, ako chces Ty.
U nas su vsetky farby. Ale ruzova pri dievcatach prevlada, zatial 🙂.
@kristina2412 no toto, ja mam 9,5 rocnu, este stale ma rada ruzovu, fialovu, ale uz obcas povie, ze cierne by chcela. Tak ma leginy, tmavomodre tricka a tak. Ale stale si uzivam, ze chce byt farebna.
No nie, nie kazdemu dietatu nepristane ruzova. Rovnako ako ine farby nemusia
Je to vec vkusu, mne sa tieto deti ako cukrová vata vôbec nepáčia. Moja dcéra má veľmi málo ružovej
nevidim dovod sa fixovat na farbu, dieta ma byt podla mna vo farebnom, rovnako je dobre ho obklopovat farbami. Cize ani ked dieta neobliekam (resp som neobliekala iba do ruzovek), urcite som ju neobliekala a ani by som ju neobliekala, do hnedej a bezovej. Iba. Tak kao izbu so neriesila ci ma farebnu,a lebo podla mody celu bielu, celu bezovu... a co ja viem aku :D Hnedu vobec sme ani v satniku nemali, ak neratam nejaky overal medvedikovi :DD
Je to na kazdom, co si vyberie. A nie je take " co by si mala, nemala".
@nevenka joj, to ti aj ja závidím, mam tiež dcéru, utlu blondínku s modrými očami a oblieka sa ako chlapec.
Ružová pre dievčatko je ok, ale v primeranom množstve.
Určite by som z vlastného dieťaťa nerobila "lentilku"
Deťom pristanú aj iné farby, takže v podstate súhlasím so svokrou.
Kazdy podla seba. Ak sa ti paci ruzova tak preco nie. Uzivaj si to, svokru do toho nic.
U nás ruzova fici vo velkom, dcérky ju zboznuju. Zatial. Dúfam že im to čo najdlhsie vydrží🙂
Aj ružová ma viac odtieňov a veru niektoré odtiene na detoch vyzerajú gýčovo. Skôr tmavoruziva, svetlo fialová a takéto odtiene by som sa držala a ideal jedne kusok oblečenia ružový a zbytok zemité. Treba ti vyvážiť. Už som taz videla dievčatko v cyklamenovej filtrované suknicme, neónové legíny a nejaké ružové vzorované tričko. Bolo to strašne na pohľad a mala max 1,5 roka, takze outfit určite volila mama
Pri prvej dcere neviem kedy som jej dala nieco ruzove. Pre man je to azda najhorsia farba. Zial povacsine praaaave pri dievcatach oblubena.
Teraz druha dcerka to ano. Uz mam pocit ze tej ruzovej je viac ale stale je tam kremova. Siva. Fialova.
Mojej dcére nepristala ružová a ani teraz jej nepristane 😉
Jediny, kto mne moze kecat do obliekania malej je moj chlap. Kazdemu, kto je eventualne v okruhu, co by mohol nieco malej kupit, bolo povedane, co ano a co nie. ak dostanem nieco, co sa mi nepaci a je mimo odkomunikovanych veci, bez vynimky ide dalej. Aby mne niekto podsuval, co sa mu paci 😅

No, veruze nie kazda mame potrebu dieta zabalit do ruzoveho papierika ako cukrik 🤷🏻♀️
Je to o vkuse, naozaj myslim ze prispevok zbytocny, povenuj sa radsej rodine